شما میدونید عصر پادشاهان به طور میانگین چقدر ترافیک مصرف می کنه
حالا چند مگ استفاده می کنه یکی میگه500مگ یکی20 کدوم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هی قدیما با 5 میل غارت میرفتی تاپ الان یه جوری شده تو نیم ساعت 10 میل غارت کردن بازی از بین رفته با مولتی بازی
[quote][div][b]mi babolani[/b][/div][div]شما میدونید عصر پادشاهان به طور میانگین چقدر ترافیک مصرف می کنه[/div][/quote]
حالا چند مگ استفاده می کنه یکی میگه500مگ یکی20 کدوم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از 10 خرداد تا الان یعنی 25 خرداد چیزی حدود 4/5گیگ مصرف کردم که البته همش برای عصر پادشا هان نبود
3 گیگ در 15 روز مصرف کردم فقط برای عصرپادشاهان که میشه در روز به تور متوسط 200 مگ
.
من از 10 خرداد تا الان یعنی 25 خرداد چیزی حدود 4/5گیگ مصرف کردم که البته همش برای عصر پادشا هان نبود
3 گیگ در 15 روز مصرف کردم فقط برای عصرپادشاهان که میشه در روز به تور متوسط 200 مگ :ugeek:
من اینترنتم خط رو خط شده سرعتم 128 هست سرعت دانلودم 600
بچه ها مطمئن باشید دروغ میگه
ما اصلأ 600 نداریم
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div]من اینترنتم خط رو خط شده سرعتم 128 هست سرعت دانلودم 600 :shock:[/div][/quote]
بچه ها مطمئن باشید دروغ میگه
ما اصلأ 600 نداریم:roll:
سرعت کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه سرعت بر حسب کیلوبایت
چرا دروغ میگید
ای بابا کنتورم که نمیندازه
بابا ولش کنید طفلک می خواست یه چیزی بگه ولی دروغ در اومد
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]سرعت کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه سرعت بر حسب کیلوبایت
چرا دروغ میگید
ای بابا کنتورم که نمیندازه
:P[/div][/quote]
بابا ولش کنید طفلک می خواست یه چیزی بگه ولی دروغ در اومد :lol::lol::lol:
فکر نکنم
من هم تو انجمنم و هم تو بازی ولی نهایتأ روزی 40 یا 50 مگ مصرف می کنم.
چون فقط یه ساعت بازی میکنی
نه هر موقع انجمنم بازه بازی هم بازه و اگه مثلأ 10 ساعت تو انجمن باشم 10 ساعت هم تو بازیم.
[quote][div][b]alilili[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]فکر نکنم
من هم تو انجمنم و هم تو بازی ولی نهایتأ روزی 40 یا 50 مگ مصرف می کنم.[/div][/quote]
چون فقط یه ساعت بازی میکنی[/div][/quote]
نه هر موقع انجمنم بازه بازی هم بازه و اگه مثلأ 10 ساعت تو انجمن باشم 10 ساعت هم تو بازیم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.