خیلی چیزا تو این چند روز پیشرفت کره مثلا تو گزارش اتحاد غارت رو عددشو واضع نوشته و 3 رقم 3 رقم جدا میکنه
یا تو سربازخونه سرعت ساخته نیروهایی که داره میسازه میزنه چقدر این موضع مهمیه که ادم گیج نشه کدوم 3 نیست بعضی وقتا به خاطر این اشتباه میایم همرو پاک میکنیم دوباره 3 میزنیم پیشرفت خوبیه
من به اینا خیلی توجه کردم حالا شما هم چیزی دیدی بگید
samer 01
خیلی چیزا تو این چند روز پیشرفت کره مثلا تو گزارش اتحاد غارت رو عددشو واضع نوشته و 3 رقم 3 رقم جدا میکنه
یا تو سربازخونه سرعت ساخته نیروهایی که داره میسازه میزنه چقدر این موضع مهمیه که ادم گیج نشه کدوم 3 نیست بعضی وقتا به خاطر این اشتباه میایم همرو پاک میکنیم دوباره 3 میزنیم پیشرفت خوبیه
به نظر من توضیحات کامل بود
[quote][div][b]amir hosin bordbar[/b][/div][div]خیلی چیزا تو این چند روز پیشرفت کره مثلا تو گزارش اتحاد غارت رو عددشو واضع نوشته و 3 رقم 3 رقم جدا میکنه
من به اینا خیلی توجه کردم حالا شما هم چیزی دیدی بگید[/div][/quote]
به نظر من توضیحات کامل بود;)
پیشرفت گرافیکی مثل:
همین چیزی که شب رو توی سرور قرون وسطا نشون میده.یعنی یه پوسته ی جدید.از ساعت 10 به بعد شب میشه.
یا مثلا کیفیت تصاویر بیشتر بشه و... .
اینا که نوشتی گرافیکی نیست.
این مطلب در 1393/03/22 14:38:17 نوشته شده است و در 1393/03/22 14:44:31 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]amir hosin bordbar[/b][/div][div]خیلی چیزا تو این چند روز پیشرفت کره مثلا تو گزارش اتحاد غارت رو عددشو واضع نوشته و 3 رقم 3 رقم جدا میکنه
من به اینا خیلی توجه کردم حالا شما هم چیزی دیدی بگید[/div][/quote]
پیشرفت گرافیکی مثل:
همین چیزی که شب رو توی سرور قرون وسطا نشون میده.یعنی یه پوسته ی جدید.از ساعت 10 به بعد شب میشه.
یا مثلا کیفیت تصاویر بیشتر بشه و... .
اینا که نوشتی گرافیکی نیست.
یک قابلیت جدید که الان من دیدم (( دقیق نمیدونم قبلا بوده یا نه )) تو خزانه میتونید سرچ کنید کلید نقره و صندوقچه و کلید طلایی رو کیا زدن
داداش خسته نباشی این از همون اول هم بود
تاحالا ندیده بودی؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]یک قابلیت جدید که الان من دیدم (( دقیق نمیدونم قبلا بوده یا نه )) تو خزانه میتونید سرچ کنید کلید نقره و صندوقچه و کلید طلایی رو کیا زدن:idea:[/div][/quote]
داداش خسته نباشی این از همون اول هم بود :shock:
تاحالا ندیده بودی؟:shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.