سلام
بازی استراتیژیک به این معنی نیست که ما فقط سرباز بسازیم و ولشون کنیم رو سر یکی و بگیم چون تعداد سربازای من بیشتر پیروزی
100 درصد هست
مثال ناپلئون تویه جنگش نسبت افرادش 5 به 60 بود اما جنگ رو پیروز شده
استراتیژیک یعنی کماندار از راست حمله کن سواره پشت پیاده و پیاده اول بره و کماندار از پشت سواره به راست و به سمت دشت بره و به گروه B ملحق شه
اره.موافقم
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]sniper٨١[/b][/div][div]سلام:D
بازی استراتیژیک به این معنی نیست که ما فقط سرباز بسازیم و ولشون کنیم رو سر یکی و بگیم چون تعداد سربازای من بیشتر پیروزی
100 درصد هست
مثال ناپلئون تویه جنگش نسبت افرادش 5 به 60 بود اما جنگ رو پیروز شده
استراتیژیک یعنی کماندار از راست حمله کن سواره پشت پیاده و پیاده اول بره و کماندار از پشت سواره به راست و به سمت دشت بره و به گروه B ملحق شه
[/div][/quote]
اره.موافقم
اگه به نظرت خوب نیس برو همون ناپلئون توتالوارتو بازی کن.
این پیشنهاد هم قبلا داده شده.
چرا شما ها انقدر بد رفتار میکنین !!!!
خو اعصاب برا آدم نمی مونه روزی هزار نفر میان میگن برید فلان کنید و...
خب نظر دادن ک بد نیس.
چرا میزنین بیچاررو
شما اروم باش!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]اگه به نظرت خوب نیس برو همون ناپلئون توتالوارتو بازی کن.
این پیشنهاد هم قبلا داده شده.[/div][/quote]
چرا شما ها انقدر بد رفتار میکنین !!!![/div][/quote]
خو اعصاب برا آدم نمی مونه روزی هزار نفر میان میگن برید فلان کنید و...:|[/div][/quote]
خب نظر دادن ک بد نیس.
چرا میزنین بیچاررو
شما اروم باش!
خب نظر دادن ک بد نیس.
چرا میزنین بیچاررو
شما اروم باش!
یه سرچ گذاشتن اون بالا.اول بره سرچ کنه ببینه یه همچین چیزی قبلا بوده یانه.که هزار بار هم اومدن گفتن اینارو.
حالا ما داریم بذر محبت و عشق و ... میکاریم تو انجمن و داریم در راستای بهبودی قدم بر میداریم گیر ندید.کمک کنید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]اگه به نظرت خوب نیس برو همون ناپلئون توتالوارتو بازی کن.
خو اعصاب برا آدم نمی مونه روزی هزار نفر میان میگن برید فلان کنید و...:|[/div][/quote]
خب نظر دادن ک بد نیس.
چرا میزنین بیچاررو
شما اروم باش![/div][/quote]
یه سرچ گذاشتن اون بالا.اول بره سرچ کنه ببینه یه همچین چیزی قبلا بوده یانه.که هزار بار هم اومدن گفتن اینارو.
حالا ما داریم بذر محبت و عشق و ... میکاریم تو انجمن و داریم در راستای بهبودی قدم بر میداریم گیر ندید.کمک کنید :mrgreen:
استراتژی فقد این نیست که با 10 تا سرباز یه جوری بچینیشون که 100 تا سربازو بکشن.
چیزایی مثل:چطوری زدن شهرا.چه نوع نیرویی ساختن.به کی حمله کردن.چه وقت حمله کردن.با چه نیرویی حمله کردن.تیمی کار کردن و... هم استراتژیه.
مثلا این استراتیژی هست چند نفری یه سری آدم بیکار نصفه شبی میزنن به یک حمله میکنن در صورتی که هیچ مشکلی باهاشون نداشته!!!
این مطلب در 1393/03/22 13:25:59 نوشته شده است و در 1393/03/22 13:26:31 ویرایش شده است .
خدانگهدار همگی
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sniper٨١[/b][/div][div]من نمی گم دوست ندارم می گم الکی نگن استراتژیک[/div][/quote]
استراتژی فقد این نیست که با 10 تا سرباز یه جوری بچینیشون که 100 تا سربازو بکشن.
چیزایی مثل:چطوری زدن شهرا.چه نوع نیرویی ساختن.به کی حمله کردن.چه وقت حمله کردن.با چه نیرویی حمله کردن.تیمی کار کردن و... هم استراتژیه.[/div][/quote]
مثلا این استراتیژی هست چند نفری یه سری آدم بیکار نصفه شبی میزنن به یک حمله میکنن در صورتی که هیچ مشکلی باهاشون نداشته!!!
خب نظر دادن ک بد نیس.
چرا میزنین بیچاررو
شما اروم باش!
حالا ما داریم بذر محبت و عشق و ... میکاریم تو انجمن و داریم در راستای بهبودی قدم بر میداریم گیر ندید.کمک کنید
با استبداد ک نمیشه موجب بهبود انجمن شد
بش میگفتی هس قبلن اینا..خب تازه اومده انجمن.ادم اشتباه میکنه..(من چرا امروز انقد مهرون شدم!!)
بیخیال دیگه نیخوام بحث کنم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]اگه به نظرت خوب نیس برو همون ناپلئون توتالوارتو بازی کن.
خب نظر دادن ک بد نیس.
چرا میزنین بیچاررو
شما اروم باش![/div][/quote]
حالا ما داریم بذر محبت و عشق و ... میکاریم تو انجمن و داریم در راستای بهبودی قدم بر میداریم گیر ندید.کمک کنید :mrgreen:[/div][/quote]
با استبداد ک نمیشه موجب بهبود انجمن شد:mrgreen:
بش میگفتی هس قبلن اینا..خب تازه اومده انجمن.ادم اشتباه میکنه..(من چرا امروز انقد مهرون شدم!!:D)
بیخیال دیگه نیخوام بحث کنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.