لطف با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
09155802553533333333333333 :تلفن همراه اقای بووووووووووووووق
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]منم هستم[/div][/quote]
چون منم هستم[/div][/quote]
منم هستم[/div][/quote]
تازه یا زهرا هم هست;)[/div][/quote]
تازه از سازامان سی ای و اف بی ای مدرک سر بازرسی دارد
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]منم هستم[/div][/quote]
چون منم هستم[/div][/quote]
منم هستم[/div][/quote]
تازه یا زهرا هم هست;)[/div][/quote]
[/div][/quote]
تازه از سازامان سی ای و اف بی ای مدرک سر بازرسی دارد
این تا دیروز تو نخ بهترین ها بود حالا رفته رفقای ها ی نقره ای بینگو دهنوتو موریانه نمی خوره این همه حرف می زنی مثل پیره ز ن های با سه پایه راه می رن صحبت می کنی
این مطلب در 1391/10/30 19:17:25 نوشته شده است و در 1391/10/30 19:18:01 ویرایش شده است .
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داری با خودت حرف میزنی؟خدا شفات بده:oops:[/div][/quote]
همیشه همینجوری پیام میده :lol:[/div][/quote]
این تا دیروز تو نخ بهترین ها بود حالا رفته رفقای ها ی نقره ای بینگو دهنوتو موریانه نمی خوره این همه حرف می زنی مثل پیره ز ن های با سه پایه راه می رن صحبت می کنی
چه ربطی داشت
inera@att.net
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داری با خودت حرف میزنی؟خدا شفات بده:oops:[/div][/quote]
این تا دیروز تو نخ بهترین ها بود حالا رفته رفقای ها ی نقره ای بینگو دهنوتو موریانه نمی خوره این همه حرف می زنی مثل پیره ز ن های با سه پایه راه می رن صحبت می کنی [/div][/quote]
چه ربطی داشت:x
تا دیروز به درون بعضی ها(اگه خواستی بدونی خصوصی ده) پی نبرده بودم اما امروز...
وخته رفتنه
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داری با خودت حرف میزنی؟خدا شفات بده:oops:[/div][/quote]
این تا دیروز تو نخ بهترین ها بود حالا رفته رفقای ها ی نقره ای بینگو دهنوتو موریانه نمی خوره این همه حرف می زنی مثل پیره ز ن های با سه پایه راه می رن صحبت می کنی [/div][/quote]
تا دیروز به درون بعضی ها(اگه خواستی بدونی خصوصی ده) پی نبرده بودم اما امروز...
چه ربطی داشت
واقعا ...چه ربطی داشت؟
وخته رفتنه
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داری با خودت حرف میزنی؟خدا شفات بده:oops:[/div][/quote]
چه ربطی داشت:x[/div][/quote]
واقعا ...چه ربطی داشت؟
چه ربطی داشت
ربطش تو عکسته مال زمان بابابا ی ناصر دین شاه قاجاره شما ربط اونو بهم بگوید منم زززززززززززززبط اینو بهت می گم بلا بلا
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داری با خودت حرف میزنی؟خدا شفات بده:oops:[/div][/quote]
چه ربطی داشت:x[/div][/quote]
ربطش تو عکسته مال زمان بابابا ی ناصر دین شاه قاجاره شما ربط اونو بهم بگوید منم زززززززززززززبط اینو بهت می گم بلا بلا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.