قویترین سروری که توش بازی کردید کدوم بود و بهترین اتحادی که دیدید کدوم بوده ؟
هرکی حد اکثر دوتا بگه آخرش به یک جمع بندی برسیم و نظرسنجی بزاریم براش .
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[b]قویترین سروری که توش بازی کردید کدوم بود و بهترین اتحادی که دیدید کدوم بوده ؟
هرکی حد اکثر دوتا بگه آخرش به یک جمع بندی برسیم و نظرسنجی بزاریم براش .[/b]
من خودم قویترین سرور هایی که دیدم اولیش سرور 9 و بعد هم 8 واقعا بچه های خیلی قوی و خوبی داشت .
بهترین اتحاد هم در درجهاول وفاداران کردان سرور 10 که با گرفتن کتیبه اون موقع رکورد دف رو زد و بچه هاش خیلی همدل بودند . و بعد هم ایران بهشت زمین سرور 9 که بهترین پلیر هایی که دیدم اونجا بودن یادشون بخیر .
[b]من خودم قویترین سرور هایی که دیدم اولیش سرور 9 و بعد هم 8 واقعا بچه های خیلی قوی و خوبی داشت .
بهترین اتحاد هم در درجهاول وفاداران کردان سرور 10 که با گرفتن کتیبه اون موقع رکورد دف رو زد و بچه هاش خیلی همدل بودند . و بعد هم ایران بهشت زمین سرور 9 که بهترین پلیر هایی که دیدم اونجا بودن یادشون بخیر .[/b]
سرورایه قبلی هم بازیکنایه خوبی داشت ولی پروپلیرز سرور 15 یه چیز دیگه بود 18 نفر بودم جمع نیرو هامون اندازه کل نیروهای اتحادایه 1 تا 3 بود هیچکدوممونو هم نمیتونستن بزن اخرش مجبور شدن همه اکانتا رو خردین
18 نفر بودم
i knew you were trouble
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]سرورایه قبلی هم بازیکنایه خوبی داشت ولی پروپلیرز سرور 15 یه چیز دیگه بود:D 18 نفر بودم جمع نیرو هامون اندازه کل نیروهای اتحادایه 1 تا 3 بود:lol: هیچکدوممونو هم نمیتونستن بزن اخرش مجبور شدن همه اکانتا رو خردین:lol::lol:[/div][/quote]
[b]18 نفر بودم[/b]
:lol::lol:
سرورایه قبلی هم بازیکنایه خوبی داشت ولی پروپلیرز سرور 15 یه چیز دیگه بود 18 نفر بودم جمع نیرو هامون اندازه کل نیروهای اتحادایه 1 تا 3 بود هیچکدوممونو هم نمیتونستن بزن اخرش مجبور شدن همه اکانتا رو خردین
خدایی چه حسی داشتی اینهمه وقت گذاشتی .
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]سرورایه قبلی هم بازیکنایه خوبی داشت ولی پروپلیرز سرور 15 یه چیز دیگه بود:D 18 نفر بودم جمع نیرو هامون اندازه کل نیروهای اتحادایه 1 تا 3 بود:lol: هیچکدوممونو هم نمیتونستن بزن اخرش مجبور شدن همه اکانتا رو خردین:lol::lol:[/div][/quote]
خدایی چه حسی داشتی اینهمه وقت گذاشتی .
من خودم قویترین سرور هایی که دیدم اولیش سرور 9 و بعد هم 8 واقعا بچه های خیلی قوی و خوبی داشت .
بهترین اتحاد هم در درجهاول وفاداران کردان سرور 10 که با گرفتن کتیبه اون موقع رکورد دف رو زد و بچه هاش خیلی همدل بودند . و بعد هم ایران بهشت زمین سرور 9 که بهترین پلیر هایی که دیدم اونجا بودن یادشون بخیر .
یادش بخیر سرور 9 خیلی دوست داشتم کل رفیقام اونجا بودن! یک درگیری هم با ایران بهشت زمین داشتم خفن حمله می زدن
[quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][b]من خودم قویترین سرور هایی که دیدم اولیش سرور 9 و بعد هم 8 واقعا بچه های خیلی قوی و خوبی داشت .
بهترین اتحاد هم در درجهاول وفاداران کردان سرور 10 که با گرفتن کتیبه اون موقع رکورد دف رو زد و بچه هاش خیلی همدل بودند . و بعد هم ایران بهشت زمین سرور 9 که بهترین پلیر هایی که دیدم اونجا بودن یادشون بخیر .[/b][/div][/quote]
یادش بخیر سرور 9 خیلی دوست داشتم کل رفیقام اونجا بودن! یک درگیری هم با ایران بهشت زمین داشتم خفن حمله می زدن :D
18 نفر بودم
مولتیاشو گفت
اس 10 خیلی سرور شاخی بود.رکورد دف هم داره.بهترین اتحاد هم فعلا به نظرم شمال ایران زمین اس 24 از دید من.
ا هنوزم رکورد رو داره ؟ فقط گینگز ها که به هیوا میزدن چند بار نزدیک 3 تا 4 میل فقط شوالیه داشتن ولی همه دیوار میشدن .
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]سرورایه قبلی هم بازیکنایه خوبی داشت ولی پروپلیرز سرور 15 یه چیز دیگه بود:D 18 نفر بودم جمع نیرو هامون اندازه کل نیروهای اتحادایه 1 تا 3 بود:lol: هیچکدوممونو هم نمیتونستن بزن اخرش مجبور شدن همه اکانتا رو خردین:lol::lol:[/div][/quote]
[b]18 نفر بودم[/b]
:lol::lol:[/div][/quote]
مولتیاشو گفت :mrgreen:
اس 10 خیلی سرور شاخی بود.رکورد دف هم داره.بهترین اتحاد هم فعلا به نظرم شمال ایران زمین اس 24 از دید من.[/div][/quote]
ا هنوزم رکورد رو داره ؟ فقط گینگز ها که به هیوا میزدن چند بار نزدیک 3 تا 4 میل فقط شوالیه داشتن ولی همه دیوار میشدن .
یادش بخیر سرور 9 خیلی دوست داشتم کل رفیقام اونجا بودن! یک درگیری هم با ایران بهشت زمین داشتم خفن حمله می زدن
کدوم اتحاد بودی با کی در افتاده بودی ؟
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][b]من خودم قویترین سرور هایی که دیدم اولیش سرور 9 و بعد هم 8 واقعا بچه های خیلی قوی و خوبی داشت .
بهترین اتحاد هم در درجهاول وفاداران کردان سرور 10 که با گرفتن کتیبه اون موقع رکورد دف رو زد و بچه هاش خیلی همدل بودند . و بعد هم ایران بهشت زمین سرور 9 که بهترین پلیر هایی که دیدم اونجا بودن یادشون بخیر .[/b][/div][/quote]
یادش بخیر سرور 9 خیلی دوست داشتم کل رفیقام اونجا بودن! یک درگیری هم با ایران بهشت زمین داشتم خفن حمله می زدن :D[/div][/quote]
کدوم اتحاد بودی با کی در افتاده بودی ؟
18 نفر بودم
مولتیاشو گفت
اس 10 خیلی سرور شاخی بود.رکورد دف هم داره.بهترین اتحاد هم فعلا به نظرم شمال ایران زمین اس 24 از دید من.
فک کنم آره چون توی جایزه بزرگ هم رکورد نشکست.و کسی هم حرفی از شکستنش توی بقیه سرورا نزد.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]سرورایه قبلی هم بازیکنایه خوبی داشت ولی پروپلیرز سرور 15 یه چیز دیگه بود:D 18 نفر بودم جمع نیرو هامون اندازه کل نیروهای اتحادایه 1 تا 3 بود:lol: هیچکدوممونو هم نمیتونستن بزن اخرش مجبور شدن همه اکانتا رو خردین:lol::lol:[/div][/quote]
[b]18 نفر بودم[/b]
:lol::lol:[/div][/quote]
مولتیاشو گفت :mrgreen:
اس 10 خیلی سرور شاخی بود.رکورد دف هم داره.بهترین اتحاد هم فعلا به نظرم شمال ایران زمین اس 24 از دید من.[/div][/quote]
[/div][/quote]
فک کنم آره چون توی جایزه بزرگ هم رکورد نشکست.و کسی هم حرفی از شکستنش توی بقیه سرورا نزد.
اون سرور رو نبودم و بعد سرور 9 صحبت بود خیلی از شاخ های بازی خداحافظی میکنن البته یکسری هنوز هستند .
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]اس6:ugeek:
تقریبا 80 درصدشاخ های الان اون سرور هم بودن[/div][/quote]
اون سرور رو نبودم و بعد سرور 9 صحبت بود خیلی از شاخ های بازی خداحافظی میکنن البته یکسری هنوز هستند .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.