با سلام و خسته نباشید
ما هم مثل شما بیکار شدیم و دیگه اکانتی برای بازی نداریم
1ولی میخواستم بپرسم که دوست دارید که نمایه سرور تابستون اروپایی باشه یا فلات ایران واقعیتش من خودم عشق فلاتم اگر فلات ایران شد رتبه یک رو میگیرم
2و یک سوال داشتم ایا به نظر شما به خاطر سرور قهرمانان کسی سرور تابستون میاد یا نه؟
برای گزینه ها مخلوط گزاشتم هم جواب سوال یک هم دو
نظرسنجی
1فلات ایران 2همه میان
1اروپا2 همه میان
1فلات ایران2هیچ کسی نمیاد
1اروپا2 هیچ کسی نمیاد
Moein4321
با سلام و خسته نباشید
1ولی میخواستم بپرسم که دوست دارید که نمایه سرور تابستون اروپایی باشه یا فلات ایران واقعیتش من خودم عشق فلاتم اگر فلات ایران شد رتبه یک رو میگیرم
2و یک سوال داشتم ایا به نظر شما به خاطر سرور قهرمانان کسی سرور تابستون میاد یا نه؟
سرور تابستون قبلی فلات بود به نظرم این یکی قرون باشه.
بعدش هم همه ی اونایی که قهرمانان دعوت شدن که نمی رن سرورش.خیلیا بخاطر اینکه اونجا بعضیا خیلی ولخرجی میکنن اصلا پا هم نمی زارن
رضا نقل قول نکن
سرور تابستون قبلی فلات بود به نظرم این یکی قرون باشه.
بعدش هم همه ی اونایی که قهرمانان دعوت شدن که نمی رن سرورش.خیلیا بخاطر اینکه اونجا بعضیا خیلی ولخرجی میکنن اصلا پا هم نمی زارن:D
با سلام و خسته نباشید
علی جان این سرورو که دیدی رتبت خوب بود به خاطر این بود که سرور جایزه برزگ بود کسی گلد نمیزد.وگرنه اگه یکی از بچه ها که میشناسمش اومده الان ده 3را زده بود داشت حاضر میکرد واسه 4 و سرور تابستونیم ربطی به نقشه نداره سرعت و همه چیزش یه جوره.راجع به سرور قهرمانان خیلی ها را میشناسم که میگن قهرمانان نمیرن چون خرجشون بالاستو حق دارن خداییش 45 روزه باید روزی 600سکه خرج کنی(تازه اگه مولتی نداشته باشی)در هر صورت تایپیکت بدک نبود.مثل بقیه اسپم نبودش
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]با سلام و خسته نباشید
برای گزینه ها مخلوط گزاشتم هم جواب سوال یک هم دو[/div][/quote]
علی جان این سرورو که دیدی رتبت خوب بود به خاطر این بود که سرور جایزه برزگ بود کسی گلد نمیزد.وگرنه اگه یکی از بچه ها که میشناسمش اومده الان ده 3را زده بود داشت حاضر میکرد واسه 4 و سرور تابستونیم ربطی به نقشه نداره سرعت و همه چیزش یه جوره.راجع به سرور قهرمانان خیلی ها را میشناسم که میگن قهرمانان نمیرن چون خرجشون بالاستو حق دارن خداییش 45 روزه باید روزی 600سکه خرج کنی(تازه اگه مولتی نداشته باشی)در هر صورت تایپیکت بدک نبود.مثل بقیه اسپم نبودش:|
شمام مسخره کردبد خودتونو ها فلات باشه بهمان میکنم قرون وسطی باشه بهمان میکنم اصل بازی همونه دگ
واسه ما فرقی نداره تو جفتش بازی میکنیم و میتوانیم همه رو بتراکنیم
فقط احساس من اینه فلات سرعتش پایینه نسبت به قرون
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]شمام مسخره کردبد خودتونو ها فلات باشه بهمان میکنم قرون وسطی باشه بهمان میکنم:| اصل بازی همونه دگ
واسه ما فرقی نداره تو جفتش بازی میکنیم و میتوانیم همه رو بتراکنیم
فقط احساس من اینه فلات سرعتش پایینه نسبت به قرون[/div][/quote]
فکر کنم بخاطر گرافیکش سرعتش بایین تره :roll:
کلا اصن فلات ضدحاله :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.