اموووووووووووو
جوووووووون تو ج بده شما که باماها میگی فرق داری مگه شما چطور هستین؟؟
از فضا اومدین؟؟
غذا نمیخورید؟؟
لباسای زنونه میپوشید؟؟
دوچشم جلو دوچشم عقب دارید؟؟
من نمی دونم تو کی هستی که اینجوری فکر میمنی ولی من همین تیپو دوست دارم همین جوری لباس می پوشم
فرق من و تو می دونی از همین جا شروع میشه
تو فکر می کنی اینجور چیزا نا هنجارن چون تفکر مال زمان پارینه سنگیه
نه داداش شمارو تو این سن گول زدن و شما عضو شدی
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]اموووووووووووو
از فضا اومدین؟؟
غذا نمیخورید؟؟
لباسای زنونه میپوشید؟؟
دوچشم جلو دوچشم عقب دارید؟؟[/div][/quote]
من نمی دونم تو کی هستی که اینجوری فکر میمنی ولی من همین تیپو دوست دارم همین جوری لباس می پوشم
[/div][/quote]
اموووووووووووو
از فضا اومدین؟؟
غذا نمیخورید؟؟
لباسای زنونه میپوشید؟؟
دوچشم جلو دوچشم عقب دارید؟؟
حوب داداش کمی سن ازت گذشت به خودت میخندی و میگی من چطور اینجور بودم
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]اموووووووووووو
از فضا اومدین؟؟
غذا نمیخورید؟؟
لباسای زنونه میپوشید؟؟
دوچشم جلو دوچشم عقب دارید؟؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه داداش شمارو تو این سن گول زدن و شما عضو شدی[/div][/quote]
حوب داداش کمی سن ازت گذشت به خودت میخندی و میگی من چطور اینجور بودم
من میگم این جور گروه ها ادمو منحرف میکنن
نظره شما چیه
مخالفه
داداش منم هم سنه تو هستم ولی خوشبختانه اصلا مثله تو فکر نمیکنم
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]من میگم این جور گروه ها ادمو منحرف میکنن
نظره شما چیه[/div][/quote]
مخالفه[/div][/quote]
نظره شما چیه
مخالفه
مخالفی دلیلتو بگو
به تو ربطی نداره بهش پی ام میدم :p
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]من میگم این جور گروه ها ادمو منحرف میکنن
مخالفه[/div][/quote]
مخالفی دلیلتو بگو[/div][/quote]
به تو ربطی نداره بهش پی ام میدم :p
نظره شما چیه
مخالفه
بچه ی کجایی؟
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]من میگم این جور گروه ها ادمو منحرف میکنن
مخالفه[/div][/quote]
داداش منم هم سنه تو هستم ولی خوشبختانه اصلا مثله تو فکر نمیکنم[/div][/quote]
بچه ی کجایی؟
نظره شما چیه
مخالفه
مخالفی دلیلتو بگو
من اصلا این تیپی نیستم نمی خوام باشم و نخواهم شد قرتی نههههههههههههه من شوخ تب هستم و مزاج می کنم من مو رو کوتاه می کنم نوخنام هم می چینم و سرم و شون می کنم مثل ادمی زاد نه نه مدل میکروبی و خروسکی و زوزوزی عادی همین
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]من میگم این جور گروه ها ادمو منحرف میکنن
مخالفه[/div][/quote]
من اصلا این تیپی نیستم نمی خوام باشم و نخواهم شد قرتی نههههههههههههه من شوخ تب هستم و مزاج می کنم من مو رو کوتاه می کنم نوخنام هم می چینم و سرم و شون می کنم مثل ادمی زاد نه نه مدل میکروبی و خروسکی و زوزوزی عادی همین
نظره شما چیه
مخالفه
مخالفی دلیلتو بگو
تو اصلا نماز می خونی من که یک سال دیگه که به سن تکلیف رسیدم می خوام جدی بخونم تو برو توبه کن شب جمعه خدا قبو ل می کنه
این مطلب در 1391/10/29 21:56:30 نوشته شده است و در 1391/10/29 21:56:42 ویرایش شده است .
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]من میگم این جور گروه ها ادمو منحرف میکنن
مخالفه[/div][/quote]
من اصلا این تیپی نیستم نمی خوام باشم و نخواهم شد قرتی نههههههههههههه من شوخ تب هستم و مزاج می کنم من مو رو کوتاه می کنم نوخنام هم می چینم و سرم و شون می کنم مثل ادمی زاد نه نه مدل میکروبی و خروسکی و زوزوزی عادی همین [/div][/quote]
تو اصلا نماز می خونی من که یک سال دیگه که به سن تکلیف رسیدم می خوام جدی بخونم تو برو توبه کن شب جمعه خدا قبو ل می کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.