amin142142
elcabo
amin142142
محمد سلیمانپور
تغصیر خودته اخه چرا اینقدر بیشتریا فکر بچه گونه می کنن نفر اول سرور 50 تومان اکانتش؟؟؟؟
به نظرم این همون سرور 24 هست یه نفر دیکه هم سرور 24 کلی پول بچه ها رو دزدید و اخرش فروخت
خدا لعنتشون کنه
الان رمز رو بهم دادن اصلا یه وضعیه
خیلی فاز میده نفر اول باشی
ینی گولت نزد؟
چرا گولم زد ولی اون دوستش اومد
ماجرا رو براش توزیح دادم بعد رمز رو داد
البته الان باید ایمیلم تو اکانت تایید میشد که هنوز نشده
اینی که شماها الان میگید من سرور20 ازم 75تومن دودره زد گفت رفیق سیاوشمو اینا.اسمشم سبحانه شمارشم دارم.سرور 20 امیر سزارو مهدی لاو هم یکی 100تومنی قاپید سر اکانت dixon بعد مهدی برداشت اکانتشو * کرد به فاک عظما رفت.
این سیاستشه میگه خودت بیا روش پلی کن.من یه دفعه زنگ زدم گفت یاهوم خرابه نمیشه برم توش تغیر بدم قاط زدم براشو قطع کردم که هیچی دیگه 75تومن پولمون رفت رو هوا با این نام کاربریا سبحان25 sobhan25 va x_factor
بعد جالبیش اینه هر سرور که شروع میشه میگه میای با هم بازی کنیم.
گذاشتم یه سروری که اکانتش توپ بود برم پیشش نیروشو بدم هوا.
این مطلب در 1393/03/11 16:39:56 نوشته شده است و در 1393/03/11 16:40:54 ویرایش شده است .
بره های شهر ما از گرگ ها هم وحشی ترند...
بره های شهر ما گرگ هارا هم میدرند...
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]محمد سلیمانپور[/b][/div][div]تغصیر خودته اخه چرا اینقدر بیشتریا فکر بچه گونه می کنن نفر اول سرور 50 تومان اکانتش؟؟؟؟ :lol: به نظرم این همون سرور 24 هست یه نفر دیکه هم سرور 24 کلی پول بچه ها رو دزدید و اخرش فروخت :lol: خدا لعنتشون کنه [/div][/quote]
الان رمز رو بهم دادن اصلا یه وضعیه
خیلی فاز میده نفر اول باشی :mrgreen:[/div][/quote]
ینی گولت نزد؟[/div][/quote]
چرا گولم زد ولی اون دوستش اومد
ماجرا رو براش توزیح دادم بعد رمز رو داد :|
البته الان باید ایمیلم تو اکانت تایید میشد که هنوز نشده :|:arrow:[/div][/quote]
اینی که شماها الان میگید من سرور20 ازم 75تومن دودره زد گفت رفیق سیاوشمو اینا.اسمشم سبحانه شمارشم دارم.سرور 20 امیر سزارو مهدی لاو هم یکی 100تومنی قاپید سر اکانت dixon بعد مهدی برداشت اکانتشو هک کرد به فاک عظما رفت.:lol: این سیاستشه میگه خودت بیا روش پلی کن.من یه دفعه زنگ زدم گفت یاهوم خرابه نمیشه برم توش تغیر بدم قاط زدم براشو قطع کردم که هیچی دیگه 75تومن پولمون رفت رو هوا با این نام کاربریا سبحان25 sobhan25 va x_factor
بعد جالبیش اینه هر سرور که شروع میشه میگه میای با هم بازی کنیم.:D گذاشتم یه سروری که اکانتش توپ بود برم پیشش نیروشو بدم هوا.:mrgreen: