اگه دوماهه باشه یا چند ماهه از دو ماه به دوماه پول میدید
اگه یک ساله باشه از یک سال به یک سال پول میدی. بیش تر مصرف کنی از نت به تصاویر و فیلم نگا کنی ترافیک بیشتر مصرف میشه.
ترافیک کم میشه؟مگه برا مخابرات نامحدود نیست؟!
داداش واسه مخابرات 256 با کارت دانشجویی ماهی 13 هزار تومن با ترایک نامحدود.512 با کارت کارشناسی ارشد ماهی 20 تومن.
داداش مطمئن هستی یکی از دوستام گرفتش میگفت اینا سرعتشو آزاد میکنن دوستم خودش چند بار حواسش نبود دانلود میکرد بهش کیف میداد آخر سر میخورد به مقدار مصرفیش حالش گرفته میشد. حجمش محدوده با سرعت خرید 128 مثلا ولی سرعت تا 1 گیگ .با اون قیمت که تو گفتی .من اگه برم شاتل بگیرم شاید ماهی 128 رو ماهی 28 تومن در میاد .خودم 512 دارم که نا محدودش میشه 93 تومن
128 هم ماهی 10 تومن.کلا مخابرات محدودیدت ترافیک نداره ولی سرعتش محدوده.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]اگه دوماهه باشه یا چند ماهه از دو ماه به دوماه پول میدید
اگه یک ساله باشه از یک سال به یک سال پول میدی. بیش تر مصرف کنی از نت به تصاویر و فیلم نگا کنی ترافیک بیشتر مصرف میشه.[/div][/quote]
ترافیک کم میشه؟مگه برا مخابرات نامحدود نیست؟![/div][/quote]داداش واسه مخابرات 256 با کارت دانشجویی ماهی 13 هزار تومن با ترایک نامحدود.512 با کارت کارشناسی ارشد ماهی 20 تومن.
داداش مطمئن هستی یکی از دوستام گرفتش میگفت اینا سرعتشو آزاد میکنن دوستم خودش چند بار حواسش نبود دانلود میکرد بهش کیف میداد آخر سر میخورد به مقدار مصرفیش حالش گرفته میشد. حجمش محدوده با سرعت خرید 128 مثلا ولی سرعت تا 1 گیگ .با اون قیمت که تو گفتی .من اگه برم شاتل بگیرم شاید ماهی 128 رو ماهی 28 تومن در میاد .خودم 512 دارم که نا محدودش میشه 93 تومن
128 هم ماهی 10 تومن.کلا مخابرات محدودیدت ترافیک نداره ولی سرعتش محدوده.:mrgreen:
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.