آیا ذخایر یک آبادی کم میشه؟ من از یک آبادی 75% آهن میگرفتم ولی چند روز بعد با همون تعداد نیروی متخصص تولید اون آبادی رسید به 63% . فقط باید منجم بفرستم به اون آبادی که دوباره همون 75% رو تولید کنه. دلیلش چیه؟ تو کارخونه آهن نشون میده.
این مطلب در 1391/10/28 18:45:51 نوشته شده است و در 1391/10/28 18:48:41 ویرایش شده است .
آیا ذخایر یک آبادی کم میشه؟ من از یک آبادی 75% آهن میگرفتم ولی چند روز بعد با همون تعداد نیروی متخصص تولید اون آبادی رسید به 63% . فقط باید منجم بفرستم به اون آبادی که دوباره همون 75% رو تولید کنه. دلیلش چیه؟ تو کارخونه آهن نشون میده.
آیا ذخایر یک آبادی کم میشه؟ من از یک آبادی 75% آهن میگرفتم ولی چند روز بعد با همون تعداد نیروی متخصص تولید اون آبادی رسید به 63% . فقط باید منجم بفرستم به اون آبادی که دوباره همون 75% رو تولید کنه. دلیلش چیه؟
یه سوال از کجا فهمیدی 75 شد 63 درصد؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]شیتیل[/b][/div][div]آیا ذخایر یک آبادی کم میشه؟ من از یک آبادی 75% آهن میگرفتم ولی چند روز بعد با همون تعداد نیروی متخصص تولید اون آبادی رسید به 63% . فقط باید منجم بفرستم به اون آبادی که دوباره همون 75% رو تولید کنه. دلیلش چیه؟[/div][/quote]
یه سوال از کجا فهمیدی 75 شد 63 درصد؟
کم شدن تولید آهن هم این رو نشون میده
[quote][div][b]شیتیل[/b][/div][div]آیا ذخایر یک آبادی کم میشه؟ من از یک آبادی 75% آهن میگرفتم ولی چند روز بعد با همون تعداد نیروی متخصص تولید اون آبادی رسید به 63% . فقط باید منجم بفرستم به اون آبادی که دوباره همون 75% رو تولید کنه. دلیلش چیه؟ تو کارخونه آهن نشون میده. [/div][/quote]
کم شدن تولید آهن هم این رو نشون میده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]توی خوده صفحه منابع مینویسه[/div][/quote]
کجاش؟[/div][/quote]
مثلا رو مزرعه کلیک کنی توش مینویسه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.