از هر 3 تا تیم میبازیم مطمئنا ولی یک شخص میتونه خیلی تاثیر داشته باشه (( سردار آرمون ))
قوچان نژاد به نظرم خیلی بهتر بازی میکنه.من بازیاشو دیدم چیز خاصی نداشته انقدر ازش تعریف میکنن.
فکر کنم جلوی بوسنی ببریم.با نیجریه هم تقریبا فکر کنم نتیجه باخت باشه.آرژانتین هم باخت.
و در آخر سقوط
و 20 سال دیگر دوباره میتونیم بریم جام جهانی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]از هر 3 تا تیم میبازیم مطمئنا ولی یک شخص میتونه خیلی تاثیر داشته باشه (( سردار آرمون ))[/div][/quote]
قوچان نژاد به نظرم خیلی بهتر بازی میکنه.من بازیاشو دیدم چیز خاصی نداشته انقدر ازش تعریف میکنن.
فکر کنم جلوی بوسنی ببریم.با نیجریه هم تقریبا فکر کنم نتیجه باخت باشه.آرژانتین هم باخت.
و در آخر سقوط :mrgreen:
و 20 سال دیگر دوباره میتونیم بریم جام جهانی :mrgreen:
از هر 3 تا تیم میبازیم مطمئنا ولی یک شخص میتونه خیلی تاثیر داشته باشه (( سردار آرمون ))
و در آخر سقوط
عمرا ایران بتونه بوسنی رو ببره.بوسنی رو خیلی پایین گرفتینا
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]از هر 3 تا تیم میبازیم مطمئنا ولی یک شخص میتونه خیلی تاثیر داشته باشه (( سردار آرمون ))[/div][/quote]
و 20 سال دیگر دوباره میتونیم بریم جام جهانی :mrgreen:[/div][/quote]
عمرا ایران بتونه بوسنی رو ببره.بوسنی رو خیلی پایین گرفتینا:geek:
و در آخر سقوط
عمرا ایران بتونه بوسنی رو ببره.بوسنی رو خیلی پایین گرفتینا
از کره که بیشتر نبود.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]از هر 3 تا تیم میبازیم مطمئنا ولی یک شخص میتونه خیلی تاثیر داشته باشه (( سردار آرمون ))[/div][/quote]
و 20 سال دیگر دوباره میتونیم بریم جام جهانی :mrgreen:[/div][/quote]
عمرا ایران بتونه بوسنی رو ببره.بوسنی رو خیلی پایین گرفتینا:geek:[/div][/quote]
از کره که بیشتر نبود.:roll:
فقط باید واسه فوتبال هزینه کنن اونم با برنامه ریزی دقیق و حساب شده. طی 10-15 سال بازدهی شو میگیرن
همین والیبال یادمه ایران تو آسیا جلوی ژاپن و کره حرفی برای گفتن نداشت. الان میبینیم که ایتالیا و .... به زانو درآورده
Подумайте + богатства = мощность
فقط باید واسه فوتبال هزینه کنن اونم با برنامه ریزی دقیق و حساب شده. طی 10-15 سال بازدهی شو میگیرن
همین والیبال یادمه ایران تو آسیا جلوی ژاپن و کره حرفی برای گفتن نداشت. الان میبینیم که ایتالیا و .... به زانو درآورده
دقیقا الان کره و مخصوصا ژاپن تو فوتبال سرمایه گذاری کردن و الان نتیجه اش هم دیدن توو المپیک سوم و چهارم شدند
عجب
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فقط باید واسه فوتبال هزینه کنن اونم با برنامه ریزی دقیق و حساب شده. طی 10-15 سال بازدهی شو میگیرن
همین والیبال یادمه ایران تو آسیا جلوی ژاپن و کره حرفی برای گفتن نداشت. الان میبینیم که ایتالیا و .... به زانو درآورده[/div][/quote]
دقیقا الان کره و مخصوصا ژاپن تو فوتبال سرمایه گذاری کردن و الان نتیجه اش هم دیدن توو المپیک سوم و چهارم شدند
شما اگه دقت کرده باشین جلوی مونته نگرو هیچکدام از بازیکنا بازی خودشونو نکردن چرا؟؟؟ بخاطر ترس از مصدومیت و بازی نکردن تو جام جهانی
اولا باید بگم الان وقت مناسبی برای بازیهای دوستانه نبود دوما حالا بازیهای دوستانه میکردین چرا این تیم ها ؟؟؟ بایستی با تیم های بهتر
بازی میکردن.
بازم اگه دقت کرده باشین تو بازیهای دوستانه ایران با بلاروس و مونته نگرو بازی کرد که سبک این تیم ها رو مانند تیم بوسنی میدونه
بازی با آنگولا که سبکش شبیه نیجریه هست. اما برای آشنایی با سبک تیم آرژانتین , با چه تیمی بازی کردن؟؟؟ هیچی
این مطلب در 1393/03/09 11:17:27 نوشته شده است و در 1393/03/09 11:18:23 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
شما اگه دقت کرده باشین جلوی مونته نگرو هیچکدام از بازیکنا بازی خودشونو نکردن چرا؟؟؟ بخاطر ترس از مصدومیت و بازی نکردن تو جام جهانی
اولا باید بگم الان وقت مناسبی برای بازیهای دوستانه نبود دوما حالا بازیهای دوستانه میکردین چرا این تیم ها ؟؟؟ بایستی با تیم های بهتر
بازی میکردن.
بازم اگه دقت کرده باشین تو بازیهای دوستانه ایران با بلاروس و مونته نگرو بازی کرد که سبک این تیم ها رو مانند تیم بوسنی میدونه
بازی با آنگولا که سبکش شبیه نیجریه هست. اما برای آشنایی با سبک تیم آرژانتین , با چه تیمی بازی کردن؟؟؟ هیچی
اصلا هزینه نمیشه واس فوتبال.
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فقط باید واسه فوتبال هزینه کنن اونم با برنامه ریزی دقیق و حساب شده. طی 10-15 سال بازدهی شو میگیرن
همین والیبال یادمه ایران تو آسیا جلوی ژاپن و کره حرفی برای گفتن نداشت. الان میبینیم که ایتالیا و .... به زانو درآورده[/div][/quote]
اصلا هزینه نمیشه واس فوتبال.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.