در بازی عصرپادشاهان برای جلوگیری از فعالیت مولتی ها اقدامات متفاوتی انجام شده است که از آن جمله قوانین جدید بازار است که اینجا دوستان بهش اشاره کرده اند. اما این قوانین بهش فکر شده است و با محاسبه اعمال شده است.
در یک چهارم اول بازی که ارسال منابع از کوچک تر ها به بزرگتر محدود است، هیچ مشکلی برای موسس اتحاد و ارتقا سفارت ایجاد نمی کند. زیرا در عصرپادشاهان برخلاف سایر بازی های هزینه ارتقای سفارت زیاد نیست، و در ضمن افراد به ازای هر سطح سفارت می توانند چهار نفر را اضافه کنند. در واقع موسس نیاز به منابع زیادی ندارد.
در ضمن لزوما موسس از سایرین بزرگتر نیست و در بسیاری از اتحادی های سرورهای کنونی، می بینید که تعداد زیادی بزرگتر از موسس هستند.
اما در نهایت باید خدمت شما عرض کنیم، که همه این تلاش ها و دردسرهایی که ما هم برای خودمان و هم برای بازیکنان ( از دید شما ) ایجاد می کنیم، برای ایجاد عدالت بیشتر و پیش گیری از مولتی باز ها و متخلفان است.
حالا اگر شما راه کار بهتری به نظرتان می رسد، اعلام کنید تا روی آن فکر کنیم.
به نظر شما در یک چهارم اول بازی چگونه جلو مولتی اکانت ها را بگیریم که به صورت نامردی پیشرفت نکنند و از بقیه جلو نیافتند. زیرا همانطور که می دانید اگر در یک چهارم ابتدای بازی کسی جلو بیافتند و قدرتمند شود، دیگر به آسانی سایرین نمی توانند به او برسند و بسیاری از بازیکنان بزرگ در سرورهای قبلی که توسط ما مسدود می شدند، به خاطر داشتن مولتی های بسیار زیاد ( بین 20 تا 600 مولتی !! ) مسدود می شدند.
اما چون عمل نظارت خیلی وقت گیر است و در این مدتی که ما در حال بررسی هستیم، ممکن است این فرد در کنار پیشرفت خودش به سایرین نیز صدمه بزند، مجبور کلا از ریشه جلوی این گونه حرکات و پیشرفت ها را بگیریم.
نمیگیم بده محدود کنید روزی یه بار اونم فقط 500 تا از هر منبع واسه هفتهی اول از هفته ی دوم سرور این کار رو انجام بدید
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]در بازی عصرپادشاهان برای جلوگیری از فعالیت مولتی ها اقدامات متفاوتی انجام شده است که از آن جمله قوانین جدید بازار است که اینجا دوستان بهش اشاره کرده اند. اما این قوانین بهش فکر شده است و با محاسبه اعمال شده است.
در یک چهارم اول بازی که ارسال منابع از کوچک تر ها به بزرگتر محدود است، هیچ مشکلی برای موسس اتحاد و ارتقا سفارت ایجاد نمی کند. زیرا در عصرپادشاهان برخلاف سایر بازی های هزینه ارتقای سفارت زیاد نیست، و در ضمن افراد به ازای هر سطح سفارت می توانند چهار نفر را اضافه کنند. در واقع موسس نیاز به منابع زیادی ندارد.
در ضمن لزوما موسس از سایرین بزرگتر نیست و در بسیاری از اتحادی های سرورهای کنونی، می بینید که تعداد زیادی بزرگتر از موسس هستند.
اما در نهایت باید خدمت شما عرض کنیم، که همه این تلاش ها و دردسرهایی که ما هم برای خودمان و هم برای بازیکنان ( از دید شما ) ایجاد می کنیم، برای ایجاد عدالت بیشتر و پیش گیری از مولتی باز ها و متخلفان است.
حالا اگر شما راه کار بهتری به نظرتان می رسد، اعلام کنید تا روی آن فکر کنیم.
به نظر شما در یک چهارم اول بازی چگونه جلو مولتی اکانت ها را بگیریم که به صورت نامردی پیشرفت نکنند و از بقیه جلو نیافتند. زیرا همانطور که می دانید اگر در یک چهارم ابتدای بازی کسی جلو بیافتند و قدرتمند شود، دیگر به آسانی سایرین نمی توانند به او برسند و بسیاری از بازیکنان بزرگ در سرورهای قبلی که توسط ما مسدود می شدند، به خاطر داشتن مولتی های بسیار زیاد ( بین 20 تا 600 مولتی !! ) مسدود می شدند.
اما چون عمل نظارت خیلی وقت گیر است و در این مدتی که ما در حال بررسی هستیم، ممکن است این فرد در کنار پیشرفت خودش به سایرین نیز صدمه بزند، مجبور کلا از ریشه جلوی این گونه حرکات و پیشرفت ها را بگیریم.
[/div][/quote]
نمیگیم بده محدود کنید روزی یه بار اونم فقط 500 تا از هر منبع واسه هفتهی اول از هفته ی دوم سرور این کار رو انجام بدید
کارشناس مرسی از جوابت.
یعنی غیر از این کار نمیشه جلو مولتی هارو گرفت؟
یه سوالم دارم که مولتی چطوری شناسایی میشه؟چون من چندتا از دوستانم بهم پیام دادن که الکی مسدود شدمو ...
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
کارشناس مرسی از جوابت.
یه سوالم دارم که مولتی چطوری شناسایی میشه؟چون من چندتا از دوستانم بهم پیام دادن که الکی مسدود شدمو ...
کارشناس مرسی از جوابت.
تو گفتی منم باورم شد
هنوز پیشنهادت یادمه
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کارشناس مرسی از جوابت.
یه سوالم دارم که مولتی چطوری شناسایی میشه؟چون من چندتا از دوستانم بهم پیام دادن که الکی مسدود شدمو ...[/div][/quote]
تو گفتی منم باورم شد:mrgreen::mrgreen:
هنوز پیشنهادت یادمه:mrgreen::mrgreen:
کارشناس مرسی از جوابت.
تو گفتی منم باورم شد
هنوز پیشنهادت یادمه
کسی نظر شمارو نخواست.منحرفم نکن.منتظر جواب کارشناسم.
>>>>>>>.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کارشناس مرسی از جوابت.
یه سوالم دارم که مولتی چطوری شناسایی میشه؟چون من چندتا از دوستانم بهم پیام دادن که الکی مسدود شدمو ...[/div][/quote]
تو گفتی منم باورم شد:mrgreen::mrgreen:
هنوز پیشنهادت یادمه:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]کسی نظر شمارو نخواست.منحرفم نکن.منتظر جواب کارشناسم.
>>>>>>>.
کارشناس مرسی از جوابت.
چک کردن نامه ها ارسال منابع غارت کردن آی پی ها و غارت بیش از اندازه یه نفر
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کارشناس مرسی از جوابت.
کارشناس مرسی از جوابت.
آره اینو میدونم ولی میخوام یه دور کامل خوده کارشناس توضیح بده که چه جوری شناسایی میشن.من خودم کسایی رو دیدم که مولتی نبدون ولی مولتی شناخته شدن و مولتی هایی رو دیدم که کلا شناخته نشدن.میخواستم بدونم قضیه مولتی چیه؟چون توی راهنما هم چیزی در بارش نیست.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کارشناس مرسی از جوابت.
چک کردن نامه ها ارسال منابع غارت کردن آی پی ها و غارت بیش از اندازه یه نفر [/div][/quote]
آره اینو میدونم ولی میخوام یه دور کامل خوده کارشناس توضیح بده که چه جوری شناسایی میشن.من خودم کسایی رو دیدم که مولتی نبدون ولی مولتی شناخته شدن و مولتی هایی رو دیدم که کلا شناخته نشدن.میخواستم بدونم قضیه مولتی چیه؟چون توی راهنما هم چیزی در بارش نیست.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.