خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس
میخواستی نظر ندی
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote]
میخواستی نظر ندی:mrgreen:
میخواستی نظر ندی
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote]
میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
میخواستی نظر ندی
جمعیتت چه قدر تو سرور6
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote] میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
جمعیتت چه قدر تو سرور6
میخواستی نظر ندی
جمعیتت چه قدر تو سرور6
33633
1 ماهه شهر نزدم دوتا مدالم گرفتم امشب میشه 5 تا
این مطلب در 1391/10/28 11:09:25 نوشته شده است و در 1391/10/28 11:09:37 ویرایش شده است .
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote] میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
جمعیتت چه قدر تو سرور6[/div][/quote]
33633
1 ماهه شهر نزدم ;) دوتا مدالم گرفتم امشب میشه 5 تا :mrgreen:
میخواستی نظر ندی
جمعیتت چه قدر تو سرور6
اگه جمیعیتش ببینی ...ومدالش ..شب خوابت نمیبره
وخته رفتنه
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote] میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
جمعیتت چه قدر تو سرور6[/div][/quote]
اگه جمیعیتش ببینی ...ومدالش ..شب خوابت نمیبره:mrgreen:
میخواستی نظر ندی
جمعیتت چه قدر تو سرور6
نبابا حالا انگار جمعیتش چه قدره
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote] میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote] جمعیتت چه قدر تو سرور6[/div][/quote] اگه جمیعیتش ببینی ...ومدالش ..شب خوابت نمیبره:mrgreen:[/div][/quote]
نبابا حالا انگار جمعیتش چه قدره:lol::lol:
میخواستی نظر ندی
جمعیتت چه قدر تو سرور6
مهم ظرفیت شهراست وگرنه چیپسم پر دیده میشه بیرونه بسته
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote] میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote] جمعیتت چه قدر تو سرور6[/div][/quote] اگه جمیعیتش ببینی ...ومدالش ..شب خوابت نمیبره:mrgreen:[/div][/quote]
نبابا حالا انگار جمعیتش چه قدره:lol::lol:[/div][/quote]
مهم ظرفیت شهراست وگرنه چیپسم پر دیده میشه بیرونه بسته :lol::lol::lol::lol:
میخواستی نظر ندی
جمعیتت چه قدر تو سرور6
و پفک
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote] میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote] جمعیتت چه قدر تو سرور6[/div][/quote] اگه جمیعیتش ببینی ...ومدالش ..شب خوابت نمیبره:mrgreen:[/div][/quote] نبابا حالا انگار جمعیتش چه قدره:lol::lol:[/div][/quote] مهم ظرفیت شهراست وگرنه چیپسم پر دیده میشه بیرونه بسته :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
و پفک:lol::lol::lol:
میخواستی نظر ندی
جمعیتت چه قدر تو سرور6
و پفک
واقعاااااااااا...یکی میبنی ی عالمه جمعیت داره...0 شدن خیلی راحت..اما یکی تا فارم بشه همه رو نابود میکنه...
نمونش بهترین مدافع این هفته سرور6...دانیال
وخته رفتنه
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote] میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote] جمعیتت چه قدر تو سرور6[/div][/quote] اگه جمیعیتش ببینی ...ومدالش ..شب خوابت نمیبره:mrgreen:[/div][/quote] نبابا حالا انگار جمعیتش چه قدره:lol::lol:[/div][/quote] مهم ظرفیت شهراست وگرنه چیپسم پر دیده میشه بیرونه بسته :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
و پفک:lol::lol::lol:[/div][/quote]
واقعاااااااااا...یکی میبنی ی عالمه جمعیت داره...0 شدن خیلی راحت..اما یکی تا فارم بشه همه رو نابود میکنه...
میخواستی نظر ندی
جمعیتت چه قدر تو سرور6
و پفک
دانیال با کمتر از 30 هزار جمعیت یکی از شانسای کتیبست
داریم برنامشم میریزیم
نیرو داره بووووووووووووووققققق از منم کلی بیشتر رو نمیکنه
حالا ببینیم چی میشه گرفتنش که هم دقت میخواد هم سرعت عمل
نگه داشتنش سختو استرس آوره
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]خو مرد مومن الان که همه نظر دادن من چطوری بزنم بهترین ها 1 پس :cry::cry::cry:[/div][/quote] میخواستی نظر ندی:mrgreen:[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote] جمعیتت چه قدر تو سرور6[/div][/quote] اگه جمیعیتش ببینی ...ومدالش ..شب خوابت نمیبره:mrgreen:[/div][/quote] نبابا حالا انگار جمعیتش چه قدره:lol::lol:[/div][/quote] مهم ظرفیت شهراست وگرنه چیپسم پر دیده میشه بیرونه بسته :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
و پفک:lol::lol::lol:[/div][/quote]
نمونش بهترین مدافع این هفته سرور6...دانیال[/div][/quote]
دانیال با کمتر از 30 هزار جمعیت یکی از شانسای کتیبست
داریم برنامشم میریزیم
نیرو داره بووووووووووووووققققق از منم کلی بیشتر رو نمیکنه
حالا ببینیم چی میشه گرفتنش که هم دقت میخواد هم سرعت عمل
نگه داشتنش سختو استرس آوره :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.