سلام به نظر شما بهتر نیست بشه تو نبرد افکار با حریفت حرف زد؟
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
میخوای قانعش کنی که ببازه...بگی من بدبختم ..تو رو خدا بباز؟
وخته رفتنه
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]سلطان آتش[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهتر نیست بشه تو نبرد افکار با حریفت حرف زد؟[/div][/quote]
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
[/div][/quote]
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
نه جیگر میخوام بد از برد کلکل کنم
الانم تو سرور10دارم تارو مار میکنم
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]سلطان آتش[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهتر نیست بشه تو نبرد افکار با حریفت حرف زد؟[/div][/quote]
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
[/div][/quote]
میخوای قانعش کنی که ببازه...بگی من بدبختم ..تو رو خدا بباز؟[/div][/quote]
:xنه جیگر میخوام بد از برد کلکل کنم
الانم تو سرور10دارم تارو مار میکنم8-)
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
نه حتما خیلی از این کارا میکنی
...............
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]سلطان آتش[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهتر نیست بشه تو نبرد افکار با حریفت حرف زد؟[/div][/quote]
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
[/div][/quote]
نه حتما خیلی از این کارا میکنی:lol::lol::lol:
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
من که چون بیشتر میبرم ..اگرم طرفم برد نوش جونش حتما خیلی حرفه ای بوده...
چون این روز ها زیاد از این تایپیک های زمان نبرد افکار و صحبت کردن و... میشه . گفتم شاید میخواید بساط گدایی راه بندازین
وخته رفتنه
[quote][div][b]سلطان آتش[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]سلطان آتش[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهتر نیست بشه تو نبرد افکار با حریفت حرف زد؟[/div][/quote]
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
[/div][/quote]
نه حتما خیلی از این کارا میکنی:lol::lol::lol:[/div][/quote]
چون این روز ها زیاد از این تایپیک های زمان نبرد افکار و صحبت کردن و... میشه . گفتم شاید میخواید بساط گدایی راه بندازین:lol:
یه سریا بی تربیتن فحش میدن وقتی ببازن.من وقتی قبلنا بازی میکردم یارو نام کاربریمو پیدا میکرد.یا میگفت منابع بده یه فحش میداد.منم مجبور میشد حمله کنم بهش.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
یه سریا بی تربیتن فحش میدن وقتی ببازن.من وقتی قبلنا بازی میکردم یارو نام کاربریمو پیدا میکرد.یا میگفت منابع بده یه فحش میداد.منم مجبور میشد حمله کنم بهش.
خب داداش اسم کاربریتو عوض میکردی.
البته سرور3 رو نمیدونم این امکان بوده یا نه.
این مطلب در 1391/10/27 16:34:08 نوشته شده است و در 1391/10/27 16:34:34 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]یه سریا بی تربیتن فحش میدن وقتی ببازن.من وقتی قبلنا بازی میکردم یارو نام کاربریمو پیدا میکرد.یا میگفت منابع بده یه فحش میداد.منم مجبور میشد حمله کنم بهش.
[/div][/quote]
خب داداش اسم کاربریتو عوض میکردی.
البته سرور3 رو نمیدونم این امکان بوده یا نه.:mrgreen:
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
چون این روز ها زیاد از این تایپیک های زمان نبرد افکار و صحبت کردن و... میشه . گفتم شاید میخواید بساط گدایی راه بندازین
فعلا مثل تو نشدم که قهرمان شوالیه بدون سکه دارم هر وقت خواستی من به همه کمک میکنم بگو خودم رو میبازونم شاید تونستی یک قهرمان نیزه دار سطح 0 بسازی
...............
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]سلطان آتش[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]سلطان آتش[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهتر نیست بشه تو نبرد افکار با حریفت حرف زد؟[/div][/quote]
واقعا خوبه
ممنون از تاپیک
[/div][/quote]
نه حتما خیلی از این کارا میکنی:lol::lol::lol:[/div][/quote]
چون این روز ها زیاد از این تایپیک های زمان نبرد افکار و صحبت کردن و... میشه . گفتم شاید میخواید بساط گدایی راه بندازین:lol:[/div][/quote]
فعلا مثل تو نشدم که قهرمان شوالیه بدون سکه دارم هر وقت خواستی من به همه کمک میکنم بگو خودم رو میبازونم شاید تونستی یک قهرمان نیزه دار سطح 0 بسازی:!::D:lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.