من هر امتحانی رو که میرم میدم مطالب مهم امتحان بعدی رو رو صندلیم مینویسم خیلی راحت هیچکس نمیفهمه
...............
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/10/27 12:09:23
من هر امتحانی رو که میرم میدم مطالب مهم امتحان بعدی رو رو صندلیم مینویسم خیلی راحت هیچکس نمیفهمه
...............
|
|
1391/10/27 14:07:37
این خودکارا هست تو سک سک توش برگست بشتش مینویسیم بعد بخش بخش مثلا هماهنگ میکنیم هرکی یه فصل خیلی ریلکس سر امتحان بهم قرض میدیم
قبل این یادمه امتحان انگلیسی بود 100تا لغتو رو صندلی نوشتم سر امتحان ولو شده بودم رو صندلی مراقب نبینه یادش بخیر به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد یاد اولای انجمن بخیر |
|
1391/10/27 15:09:33
سلام داداش بستگی داره به مراقب هاتون که با ادم راه میان یا نه اگر که راه اومدن خیلی راحت از جلو .عقب .راست.چپ یا اصلا دوست نداشتی جاتو عوض میکنی کاری که من تو امتحان تاریخ ایران و جهان کردم ولی اگر مراقب هاتون گیر بودن و صندلی هاتون از این 1نفره ها بود .زیره جادستیش که برگه رو روش میذاری 1 اهن رد شده که میتونی تقلبتو بذاری بین اهن و میز و مقعیتش که پیش اومد اروم از زیر میز در بیاری ببینی و بد بذاری سره جاش من امتحان کردم خیلی جاش محکم است و تا حالا کسی نفهمیده. یا میتونی بذاری تو جیب پیرهنت که راهت میتونی در بیاری و ببینی و بذاری سر جاش یا میتونی اگر شلوارت لی بود یا هر شلواری که بشه پایینشو تا کنی تقلبتو بذاری تو اون تای شلوارت و همینطوری که نشستی 1کی پاتو که تقل توشه رو بندازی رو اونیکی بد درش بیاری و نمره 20بگیری این هم از تجربه های تمامه 19سالم اگر کارت راه نیفتاد بگو طراحی کنم من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود: |
|
1391/10/27 16:42:25
فک کنم کلاس دو ابتدایی باشی گوگوری مگوری سک سک وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره.. sajjad.kurd |
|
1391/10/27 16:44:17
محمد تو ایکاریم بازی میکنی ؟ من توجهانbeta هستم اسممarmagedon اگه بودی پیام بده وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
|
1391/10/27 16:48:19
اره داداش منم بتا هستم کم بازی میکنم وصل بشم پیام میدم من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود: |
|
1391/10/27 16:57:35
یکی از راههای ت ق ل ب :
هر چیزی که تو مغزت نمی ره را تو ی دوتا برگه می نویسی < برگه ها باید کوچیک باشن > و با دست خط ریز و خوانا باید بنویسی بعد توی جورابت می زاریش و اگر همون سوالا تو امتحان امد می دست شوی حفظ می کنی و میای می نویسی اگر اجازه همینم بهت نداد خود کارت بنداز زمین از تو جواربت در بیاد و.... تمام نمره بیست هیچ کی هم نمی فهمه یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
|
|
1391/10/27 18:53:44
دوم ابتدایی که خواب دوتا گوگوری همینجوری نه داداش این روش سو م دبیرستانی های می خوای بگم کجا
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد یاد اولای انجمن بخیر |
|
1391/10/27 19:32:31
کجااااااااااااااااااااااااا وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
|
1391/10/27 19:32:56
ههههههههههههه همتون ری د ..... ما پول به معلم میدیم خودش از کلاس میره بیرون
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد برده دلای ادماش یار دبستانی کجای ..... اون ور آب |
منوی کاربری
|
||