دوست من اسپم بی مورد نده و تاپیک قدیمیرو نیار بالا/!
شمشیرزن حرفه ای
فرهان حسینی
hosseinmobham
سلام میخواستم بدونم ایا این بازی بعد از مدتی تموم میشه . یعنی ریسیت میشه و از اول میاد یا نه همینطور موندگاره
نه. حتی شما هم بازی نکنی خودش اجرا میشه و ماندگاره
اولین چیز
چرا؟
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]
[quote][div][b]شمشیرزن حرفه ای[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]hosseinmobham[/b][/div][div]سلام میخواستم بدونم ایا این بازی بعد از مدتی تموم میشه . یعنی ریسیت میشه و از اول میاد یا نه همینطور موندگاره[/div][/quote]
نه.;) حتی شما هم بازی نکنی خودش اجرا میشه و ماندگاره:idea::geek:[/div][/quote]
اولین چیز[/div][/quote]
[/div][/quote]
چرا؟
شمشیرزن حرفه ای
فرهان حسینی
hosseinmobham
سلام میخواستم بدونم ایا این بازی بعد از مدتی تموم میشه . یعنی ریسیت میشه و از اول میاد یا نه همینطور موندگاره
نه. حتی شما هم بازی نکنی خودش اجرا میشه و ماندگاره
اولین چیز
چرا؟
نیارید بالا .رو همون جدیدا باشید .صاحبش که دیگه نیست جواب بگیره .رفته.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]
[quote][div][b]شمشیرزن حرفه ای[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]hosseinmobham[/b][/div][div]سلام میخواستم بدونم ایا این بازی بعد از مدتی تموم میشه . یعنی ریسیت میشه و از اول میاد یا نه همینطور موندگاره[/div][/quote]
نه.;) حتی شما هم بازی نکنی خودش اجرا میشه و ماندگاره:idea::geek:[/div][/quote]
اولین چیز[/div][/quote]
[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
نیارید بالا .رو همون جدیدا باشید .صاحبش که دیگه نیست جواب بگیره .رفته.
نمیشه گفت که ریست میشه. چون ریست شدن به معنی شروع مجدد و دوباره یک عمل با همان شرایط قبلی میباشد که در عصرپادشاهان به این صورت نمیباشد. بلکه هر سرور با شرایط خاص خود و با توجه به نوع سرور شروع به فعالیت مینماید.
برای اطلاعات بیشتر به صفحه مراجعه نمایید.
موفق باشید
کلا این بازی تا چند سال دیگه هستش؟
تا زمانی که حمایت بازیکنارو داشته باشه و مشکلات برای مدیران زیاد نشده منظورم از گران شدن ارز و اینجور مشکلات که فکر کنم تا سال بعدی دلار بشه 6000 بمیرم واسه این مدیرا که باید هزینه هارو با ارزای دیگه بدن
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]نمیشه گفت که ریست میشه. چون ریست شدن به معنی شروع مجدد و دوباره یک عمل با همان شرایط قبلی میباشد که در عصرپادشاهان به این صورت نمیباشد. بلکه هر سرور با شرایط خاص خود و با توجه به نوع سرور شروع به فعالیت مینماید.
برای اطلاعات بیشتر به صفحه مراجعه نمایید.
موفق باشید[/div][/quote]
کلا این بازی تا چند سال دیگه هستش؟[/div][/quote]
تا زمانی که حمایت بازیکنارو داشته باشه و مشکلات برای مدیران زیاد نشده منظورم از گران شدن ارز و اینجور مشکلات که فکر کنم تا سال بعدی دلار بشه 6000 بمیرم واسه این مدیرا که باید هزینه هارو با ارزای دیگه بدن :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.