tondar1بچه ها ازبحث خارج نشید
کدوم بحث؟ شما جوابتو گرفتی ...
وخته رفتنه
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/10/27 10:45:40
کدوم بحث؟ شما جوابتو گرفتی ... وخته رفتنه
|
1391/10/27 10:47:31
سه تا عکس العمل سریع آقای تندر1 جالب بود:
1- ویرایش عنوان نوشته شون از : پشتیبانی عصرپادشاهان در خواب چه میبیند؟ به : مافیای عصرپادشاهان کیست؟tondar1بیچاره ( این قسمت بیچاره اش حسابی دل ما را کباب کرد ) 2- آقا شما چرا به خودتون می گیرید ؟؟ مگه به خودتون شک دارید ؟ مگر ما گفتیم که شما خیانت در امانت کرده اید ؟؟ !! 3- در ضمن مافیا به یک گروه های قدرتمند خلاف کاری گفته می شود که با زور به باج گیری و کارهای خلاف می پردازند، اما در عصرپادشاهان صحبت مافیا نیست، صحبت چند نفر است که با نامردی به دوستان نزدیک شون خیانت می کنند تا چند میلیون جوایز سرورها و افتخارات آنها را به نام و کام خودشون ثبت نمایند. از این جهت من پیشنهاد می کنم عنوان تاپیک را به چیزی مثل موارد زیر تغییر دهید: - خائنین عصرپادشاهان چه کسانی هستند ؟ - چه کسانی در عصرپادشاهان برای یک عنوان ( فاتح کتیبه بودن ) و یا چند میلیون تومان (جایزه گنجینه ها) حاضرند به همه دوستان شون خیانت کنند ؟ موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
1391/10/27 13:14:41
آقای تندر1 در قسمت سوم از نوشته شون که پاکش کردند، نوشته بودند:
3-درموردقسمت اول صحبت هاتوی چند جواب دارم که در ادامه خواهم گذاشت من و سایرین شدیدا منتظر توضیحات شما هستیم، به نظرم این توضیحات اگر مستند باشد، می تونه به جریان پرونده سرور هفت نیز کمک کند. زیرا بازپرس پرونده از ما خواسته تا هرگونه اطلاعاتی که در تشخیص بهتر وضعیت کمک می کند را در اختیار ایشان بگذاریم. مثلا IP افرادی که وارد اکانت سیروس و مگادث و . . . . شده اند. راستی یادم رفت بگم در بررسی های انجام شده ما به IP های رسیدیم که در همان حدود زمان انتقال کتیبه اول به اکانت سیروس رفته و بعد وارد اکانت مگادث شده و بعد وارد اکانت خودش و چند مولتی دیگرش در سرور 10 شده است. جالبه که مالک این اکانت ساکن استان کویری ایران . . . می باشد و مشخصات کامل ایشان هم اکنون در اختیار پلیس سایبری و بازپرس پرونده می باشد. چندین بازیکن از جمله مالکین کتیبه هم به عنوان شاکی خصوصی پرونده به صورت رسمی و محضری شکایت نامه خودشون و سایر مدارک رسمی و محضری مورد نیاز بازپرس پرونده را دیروز به دفتر تهران شرکت تحویل دادند و اینجوری مسیر پرونده بسیار جدی تر شد. زیرا حالا چندین شاکی خصوصی برای این پرونده وجود دارد. خلاصه ما منتظر توضیحات تکمیلی جناب تندر1 هستیم. موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
|
1391/10/27 13:20:34
من صاحب اکانتMegaDeathهستم وبا میل باطنی خود اون اتحاد(GOLDEN LAND(tondar1 را تشکیل داده ام ولی شما دارید یه چیز دیگه میگید
ولی این مطلب را من نگفتم خود مالک کتیبه (MegaDeath) این مسئله را به شدت از ما خواست که یا اکانت اش را به اتحاد آزادی برگردونیم و یا اسم اتحاد را عوض کنیم قابل توجه اکانت مرکزیم the nightهست ونام مستعارم توی بازی سرورهفت MegaDeathهست |
|
1391/10/27 13:21:43
کارشناس بفارما نوبت شماست.
وخته رفتنه
|
|
1391/10/27 13:22:44
چطوره شما صاحب اکانت MegaDeath هستی بعد صاحب اکانت ازتون خواست اکانتشو برگردونین آزادی ؟ من صاحب اکانتMegaDeathهستم خود مالک کتیبه (MegaDeath) این مسئله را به شدت از ما خواست که یا اکانت اش را به اتحاد آزادی برگردونیم و یا اسم اتحاد را عوض کنیم سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
|
|
1391/10/27 13:28:06
خود مالک کتیبه (MegaDeath) این مسئله را به شدت از ما خواست که یا اکانت اش را به اتحاد آزادی برگردونیم و یا اسم اتحاد را عوض کنیم
این قسمت را عصرپادشاهان گفته است |
|
1391/10/27 13:35:00
اگه خودشی برادر با ایمیل ثبت شده تو اکانت مرکزیت باهاشون تماس بگیر
اینطوری من یکی که باور نمیکنم منم فردا با مولتیم میام میگم من لجندری کینگم سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
|
|
1391/10/27 13:36:19
نمیشه داداش چون لجندری (میثم) اومده اسمش اینجا لو رفته وخته رفتنه
|
|
1391/10/27 13:41:46
این هم ایمیلی که بهشون زدم وجوابی که به من داده اند علت تغییر اسم اتحادسرور 7 چی بوده GOLDEN LAND tondar1بوده توی این همه سرورفقط توی همین سرورباید تغییر کند من حداقلش یک اکانت مرکزی داشته ام با یک ایمیل که شما دلیل تغییر اسم اتحاد را نباید به ایمیل می دادید KingsEra :: Online Strategy Game 11:12 AM (2 hours ago) to me Persian English Translate message Turn off for: Persian سلام ما اسم اتحاد را ویرایش کردیم. به دو دلیل 1- خود مالک کتیبه (MegaDeath) این مسئله را به شدت از ما خواست که یا اکانت اش را به اتحاد آزادی برگردونیم و یا اسم اتحاد را عوض کنیم. خب قاعدتا ما هم دیدیم که این اتحاد تازه تشکیل که با اهداف خاصی هم تشکیل شده بود، هیچ کمکی در آرشیو کتیبه نکرده است و تمامی زحمات را دوستان اتحاد آزادی کشیده اند و در آخرین دقایق بازیکن مگادث با یک وعده عجیب (دریافت 2000 سکه) از طریق آقای تندر1 به اتحاد آنها منتقل شده است. ( کل این قسمت گفته های شفاهی و کتبی بازیکن MegaDeath و البته بررسی های ما روی لاگ ها می باشد ) 2- یکسری مواردی از سمت بازیکنان گزارش شده است، مبنی بر خیانت در امانت از سمت کسانی که رمز اکانت آنها را به عنوان دوال و یا دوست داشته اند و اما در نهایت به آنها خیانت کرده اند و بدون اجازه آنها کتیبه و در چند مورد کلید طلایی را به اکانت دیگری منتقل کرده اند. این مسئله اول زیاد مهم نبود، اما بعد از اینکه چندین مورد از این گزارش ها به دست ما رسید و چند نفر از این بازیکنان مسمم شدند که به صورت قضایی علیه آن فردی که در امانت خیانت کرده است، شکایت کنند و این کار را شروع کردند، ما جهت پاسخ گویی به بازپرس پرونده کلیه لاگ های این اکانت ها از جمله اکانت siros و Megadeath و . . . . را استخراج کردیم و حتی سرور 7 را با سرور 3 و 5 و 9 و 10 نیز مقایسه کردیم و به اطلاعات بسیار جالبی دست پیدا کردیم. جالب است که خدمت شما عرض کنم، چند تا اکانت که به احتمال زیاد مالک آنها یک نفر و یا چند دوست نزدیک هستند، در بطن همه این سرقت ها و خیانت ها هستند. این افراد از طریق خرید اکانت افرادی که نزدیک به بزرگان اتحاد بودند، می تونستند بازیکنان را راضی کنند که رمز خودشون را در اختیار اینها بگذارند و بقیه داستان غم انگیز هم که دیگه مشخص است. البته ما تا اعلام نظر قطعی دادگاه اسامی را اعلام نمی کنیم، اما به زودی اخبار داغی در عصرپادشاهان اعلام خواهد شد. در صورت تایید مدارک و شهود ما در دادگاه، کتیبه از بازیکن Megadeath و اتحاد GoldenLand کلا گرفته خواهد شد و برخی از دوستان باید در دادگاه پاسخگوی خیلی مسائل باشند. زیرا خیانت در امانت از لحاظ قانونی حتی از دزدی نیز جرم اش سنگین تر است. انشاالله با پایان دادگاه و اعلام حکم، نتیجه از طریق انجمن و وبلاگ به اطلاع همه دوستان خواهد رسید. موفق باشید sar bazan 12:44 PM (55 minutes ago) to KingsEra مالک اکانت MegaDeath)بنده هستم واون کسی که خودش را جای مالک اکانت MegaDeath)جازده کی بوده را من نمیدونم ومن هم هیچ مسئله ای رابه شدت ازشمادرخواست نکرده ام |
منوی کاربری
|
||