مگه الکیه که جنگ بشه
اگرم * بشه نقدر خـر تو خـر میشه/مثلا آمریکا میاد ایران ، با عربا میجنگه ///{همه ی جنگ هارو میخورن که چیزی به ما نمیرسه}
بعدشم من اگه شهید بشم بعد طرف بیاد بمب اتم بزنه که جنامم پیدا نمیشه اونوقت چه شهیدی باشم من من میرم قسمت هوایی ها هواپیما سوار بشم {خطر مرگش کمتره }
مگه الکیه که جنگ بشه
اگرم جنگ جهانی بشه نقدر خـر تو خـر میشه/مثلا آمریکا میاد ایران ، با عربا میجنگه ///{همه ی جنگ هارو میخورن که چیزی به ما نمیرسه:mrgreen:}
بعدشم من اگه شهید بشم بعد طرف بیاد بمب اتم بزنه که جنامم پیدا نمیشه:| اونوقت چه شهیدی باشم من
[b]من میرم قسمت هوایی ها هواپیما سوار بشم {خطر مرگش کمتره :mrgreen:}[/b]
میرم تک تیر انداز میشم.چه کیفی داره مخ بچه مردم رو بترکونی
فقط باید حواست باشه به جای کله گنجشک نزنی
00
---
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]میرم تک تیر انداز میشم.چه کیفی داره مخ بچه مردم رو بترکونی:lol:[/div][/quote]
فقط باید حواست باشه به جای کله گنجشک نزنی [/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اگه بشه نوبت به شماها نمیرسه که برین جنگ
ایران سومین قدرت نظامی رو داره تو دنیا
میرم یک جائی که هیچ کی نباشه... آخه این جنگ جنگ با کلاشینکف و آر پی جی نیستش جنگ اتمی هستش
تا میای یک تیر هوایی بزنی یک بمب اتم میزنن علاوه بر خود ادم شهر رو هم برات صاف میکنن
"باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست" @کوروش کبیر@
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lordbaz[/b][/div][div]اگه بشه نوبت به شماها نمیرسه که برین جنگ
ایران سومین قدرت نظامی رو داره تو دنیا
:|[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
میرم یک جائی که هیچ کی نباشه...:) آخه این جنگ جنگ با کلاشینکف و آر پی جی نیستش :!: جنگ اتمی هستش:roll:
تا میای یک تیر هوایی بزنی یک بمب اتم میزنن علاوه بر خود ادم شهر رو هم برات صاف میکنن :lol:[/div][/quote]
جدیدا بمب های قاره شکن اومده یکی میزننن اسیا میره هوا...:ugeek:[/div][/quote]
قاره شکن نه قاره پیما :lol:
شماها میخوایید برین جنگ :lol: :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.