دوستانی که تانکی باز ی میکنند این اسم کاربری منه pouyan.tank ادد کنند باهم گروهی بازی کنیم خیلی میچسبه
درجت خیلی کمه نمتیونم باهات بازی کنم
دمت گرم
مگه عصر پادشاهان میذاره زیاد بازی کنم
تا امشب ستار یکش میکنم
دوست عزیر تانکی که من ارتقا دام دولول هستش twin زده قویه ؟ یا فریز م گرفتم و لی زیاد اپدیتش نکردم
از کذومش استفاده کنم بهتره ؟
همه رفتن ...............
خودت موندی و خدایه خودت
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]pouyan_naboodgar[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]pouyan_naboodgar[/b][/div][div]دوستانی که تانکی باز ی میکنند این اسم کاربری منه pouyan.tank ادد کنند باهم گروهی بازی کنیم خیلی میچسبه ;)
[/div][/quote]
درجت خیلی کمه نمتیونم باهات بازی کنم[/div][/quote]
دمت گرم
مگه عصر پادشاهان میذاره زیاد بازی کنم :lol:
تا امشب ستار یکش میکنم ;)
[/div][/quote]
[/div][/quote]
دوست عزیر تانکی که من ارتقا دام دولول هستش twin زده قویه ؟ یا فریز م گرفتم و لی زیاد اپدیتش نکردم
دوستانی که تانکی باز ی میکنند این اسم کاربری منه pouyan.tank ادد کنند باهم گروهی بازی کنیم خیلی میچسبه
درجت خیلی کمه نمتیونم باهات بازی کنم
دمت گرم
مگه عصر پادشاهان میذاره زیاد بازی کنم
تا امشب ستار یکش میکنم
اپگرید نکن
پول جمع کن و mبخر
[quote][div][b]pouyan_naboodgar[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]pouyan_naboodgar[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]pouyan_naboodgar[/b][/div][div]دوستانی که تانکی باز ی میکنند این اسم کاربری منه pouyan.tank ادد کنند باهم گروهی بازی کنیم خیلی میچسبه ;)
[/div][/quote]
درجت خیلی کمه نمتیونم باهات بازی کنم[/div][/quote]
دمت گرم
مگه عصر پادشاهان میذاره زیاد بازی کنم :lol:
تا امشب ستار یکش میکنم ;)
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
اپگرید نکن
پول جمع کن و mبخر
شافت احمقانه ترین صلاح ممکن هست به نظرم...همین صلاح اولی که داریم بهتر از این شافت هست...
یکی از دوستان اومد گفت شافت ما هم رفتیم شافت رو برداشتیم و این بزرگترین اشتباهم بودش
هر صلاحی برمیداری طرف شافت نرو اگر هم سراغش میری باید الماس زیاد داشته باشی حداقل 8 هزار داشته باشی تا کامل سطحش مخصوصا ثانیه و اثر ضربشو ببری بالا
هیچ وقت اپگرید نکن
شافت که خوبه اگه اسپیس رو نگه داری اسنایپر میشه
من بعد ایزیدا شافت برمیدارم
عالیه
کاملا درسته .. من 2 سال پیش بازی میکردم با اکانت یکی از دوستام تا اونجا یادمه با 40 یورو تونستیم الماس بخریم اپگرید کردیم ..بدون شک از تمام تانک های دیگه قویتره ... خیلی هم حال میداد وقتی با یک شلیک میکشتی
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]شافت احمقانه ترین صلاح ممکن هست به نظرم...همین صلاح اولی که داریم بهتر از این شافت هست...:|
یکی از دوستان اومد گفت شافت ما هم رفتیم شافت رو برداشتیم و این بزرگترین اشتباهم بودش:roll:
هر صلاحی برمیداری طرف شافت نرو اگر هم سراغش میری باید الماس زیاد داشته باشی حداقل 8 هزار داشته باشی تا کامل سطحش مخصوصا ثانیه و اثر ضربشو ببری بالا:|[/div][/quote]
هیچ وقت اپگرید نکن
شافت که خوبه اگه اسپیس رو نگه داری اسنایپر میشه
من بعد ایزیدا شافت برمیدارم
عالیه[/div][/quote]
کاملا درسته .. من 2 سال پیش بازی میکردم با اکانت یکی از دوستام تا اونجا یادمه با 40 یورو تونستیم الماس بخریم اپگرید کردیم ..بدون شک از تمام تانک های دیگه قویتره ... خیلی هم حال میداد وقتی با یک شلیک میکشتی :)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.