پشتیبانی میگه بخاطر استفاده از الفاظ زشت.
ولی من این کارو نکردم.من با کسی مشکل ندارم حتی با کوچیکتر از خودمم خوب صحبت میکنم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
ولی من این کارو نکردم.من با کسی مشکل ندارم حتی با کوچیکتر از خودمم خوب صحبت میکنم.:(:(:(:shock::shock::shock:
ولی من این کارو نکردم.من با کسی مشکل ندارم حتی با کوچیکتر از خودمم خوب صحبت میکنم.
گفتم که تو یه سرور میتونی اکانت فعال داشته باشی مال منم برا همین بستن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]پشتیبانی میگه بخاطر استفاده از الفاظ زشت.
ولی من این کارو نکردم.من با کسی مشکل ندارم حتی با کوچیکتر از خودمم خوب صحبت میکنم.:(:(:(:shock::shock::shock:[/div][/quote]
خوب اینی که میگی چه ربطی به الفاظ زشت داره؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]پشتیبانی میگه بخاطر استفاده از الفاظ زشت.
ولی من این کارو نکردم.من با کسی مشکل ندارم حتی با کوچیکتر از خودمم خوب صحبت میکنم.:(:(:(:shock::shock::shock:[/div][/quote]
گفتم که تو یه سرور میتونی اکانت فعال داشته باشی مال منم برا همین بستن[/div][/quote]
بهشون بگو اشتباه کردی دیگه تکرار نمی کنی و بپرس که حالا کی دوباره اکانتت رو فعال می کنند
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]پشتیبانی میگه بخاطر استفاده از الفاظ زشت.
گفتم که تو یه سرور میتونی اکانت فعال داشته باشی مال منم برا همین بستن[/div][/quote]
خوب اینی که میگی چه ربطی به الفاظ زشت داره؟[/div][/quote]
بهشون بگو اشتباه کردی دیگه تکرار نمی کنی و بپرس که حالا کی دوباره اکانتت رو فعال می کنند
داش نزدیک بود که مال منم ببندد به خاطر یه نامردی که بهم شده بود به طرف توهین بد جور کردم یه پیام بهم اومد که اگر تکرار بشه اکانت به گفته ی خودوشن معلق می کنن داش برو معذرت خوای کن امکان نداره که قبولت نکنه حتما درست میشه اگر دنبال کارش باشی
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]پشتیبانی میگه بخاطر استفاده از الفاظ زشت.
داش نزدیک بود که مال منم ببندد به خاطر یه نامردی که بهم شده بود به طرف توهین بد جور کردم یه پیام بهم اومد که اگر تکرار بشه اکانت به گفته ی خودوشن معلق می کنن داش برو معذرت خوای کن امکان نداره که قبولت نکنه حتما درست میشه اگر دنبال کارش باشی
عیبی نداره 1 روز بیشتر معلق نگه نمی دارند درست میشه
داداش یک روز خیلیه.یک ساعت بود خوب بود.میرفتم نهار میخوردم میومدم.ولی یک روز .من امروز چی کار کنم.باید برم دور دور بیرون.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]death[/b][/div][div]عیبی نداره 1 روز بیشتر معلق نگه نمی دارند درست میشه[/div][/quote]
داداش یک روز خیلیه.یک ساعت بود خوب بود.میرفتم نهار میخوردم میومدم.ولی یک روز .من امروز چی کار کنم.باید برم دور دور بیرون.:cry::cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.