فعلا یه 1000 تا پست های منو لایک کن ببینم چقد لایکری.
1000 تا
باشه مشکلی نیست
در جستجوی قلب باش نه صورت زیبا
زیرا هر انچه زیباست همیشه خوب نمی ماند
اما انچه خوب است همیشه زیباست !
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]amir_jahed[/b][/div][div]تعریف از خود نباشه
ولی تا چند وقته دیگه بهترین لایکر انجمن میشم :D[/div][/quote]
فعلا یه 1000 تا پست های منو لایک کن ببینم چقد لایکری.[/div][/quote]
1000 تا :lol:
باشه مشکلی نیست
به نظر شما در این انجمن چه کسی مستحب لایک واقعی است؟چرا؟
به نظر من سیلور گرل چون هر چی پست ببینه لایک میزنه
محراب 1
بعدیشم خودمم من خیلی لایک مزنم.
محراب یه زمانی همه پستارو لایک میکرد. حدود 7000 لایک زده بود.هیشکس به ای مقدار نرسید.
اونوقت داداش از کجا معلوم میشه چندتا لایک زدی؟!
...MaRYAM...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]matot021[/b][/div][div]به نظر شما در این انجمن چه کسی مستحب لایک واقعی است؟چرا؟
به نظر من سیلور گرل چون هر چی پست ببینه لایک میزنه[/div][/quote]
محراب 1
:mrgreen:
محراب یه زمانی همه پستارو لایک میکرد. حدود 7000 لایک زده بود.هیشکس به ای مقدار نرسید. :mrgreen:[/div][/quote]
اونوقت داداش از کجا معلوم میشه چندتا لایک زدی؟! :roll:
به نظر شما در این انجمن چه کسی مستحب لایک واقعی است؟چرا؟
به نظر من سیلور گرل چون هر چی پست ببینه لایک میزنه
محراب 1
محراب یه زمانی همه پستارو لایک میکرد. حدود 7000 لایک زده بود.هیشکس به ای مقدار نرسید.
اونوقت داداش از کجا معلوم میشه چندتا لایک زدی؟!
یه مدت جایه این که تشکر هایی که ازت کردن رو نشون بده اشتباهی تشکر هایی که از دیگران کردی رو تعدادشو نشون میداد واسه محراب حدود 7000 بود واسه منم حدود 3000
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]darkness.angel[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]matot021[/b][/div][div]به نظر شما در این انجمن چه کسی مستحب لایک واقعی است؟چرا؟
به نظر من سیلور گرل چون هر چی پست ببینه لایک میزنه[/div][/quote]
محراب 1
:mrgreen:
محراب یه زمانی همه پستارو لایک میکرد. حدود 7000 لایک زده بود.هیشکس به ای مقدار نرسید. :mrgreen:[/div][/quote]
اونوقت داداش از کجا معلوم میشه چندتا لایک زدی؟! :roll:
[/div][/quote]
یه مدت جایه این که تشکر هایی که ازت کردن رو نشون بده اشتباهی تشکر هایی که از دیگران کردی رو تعدادشو نشون میداد واسه محراب حدود 7000 بود واسه منم حدود 3000:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.