حسین اقا شما اولین نفری نیستی که داره اعتراض میکنه . غیر شما هم خیلی ها ناراضین . ولی کاری از پیش نبردن . شما که یه تاپیک زدی اگه 20 تا دیگه هم بزنی بی فایدس . در ضمن شما خودت یه چند تا تاپیک درباره بازی بزن . مطمئنا تاثیرش بیشتر از این تاپیکه . اگه ایده ای هم نداری که هیچ
داداش یه سر به تایپیک های من بزن بعد
خوب اگه همه با هم باشیم میشه درست کرد شما اون خیلی ها رو نشون بده که اعتراض کردن؟؟
من ایده هامو دادم مشکلاتم گفتم الان میبینم بعضی از سوالات واقعا خیلی خنده داره البته برای من چون جوابشو میدونم برام ساده و خنده داره شاید خیلی ها ندونن مثل همین دوستی که پرسید X چیه مثلا میگن x3
من اینجام که اگه شد جوابه این دوستانو بدم اما میبینم تعداد این جور سوالا از 100 تا شاید 10 تا هم نباشه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]david[/b][/div][div]حسین اقا شما اولین نفری نیستی که داره اعتراض میکنه . غیر شما هم خیلی ها ناراضین . ولی کاری از پیش نبردن . شما که یه تاپیک زدی اگه 20 تا دیگه هم بزنی بی فایدس . در ضمن شما خودت یه چند تا تاپیک درباره بازی بزن . مطمئنا تاثیرش بیشتر از این تاپیکه . اگه ایده ای هم نداری که هیچ[/div][/quote]
داداش یه سر به تایپیک های من بزن بعد
خوب اگه همه با هم باشیم میشه درست کرد شما اون خیلی ها رو نشون بده که اعتراض کردن؟؟
من ایده هامو دادم مشکلاتم گفتم الان میبینم بعضی از سوالات واقعا خیلی خنده داره البته برای من چون جوابشو میدونم برام ساده و خنده داره شاید خیلی ها ندونن مثل همین دوستی که پرسید X چیه مثلا میگن x3
من اینجام که اگه شد جوابه این دوستانو بدم اما میبینم تعداد این جور سوالا از 100 تا شاید 10 تا هم نباشه
بینگو اگه یه نفر از یه جای دیگه گذرش به انجمن بخوره واقعا ابرو ریزی میشه کارشناس بازی انگار انجمن های زیادی رفته یادمه تو یه تایپیک جواب داده بود من یه سوال دارم تو اون انجمن ها هم از این تایپیک ها هست جام اواتار و مسابقات و خانه عشاق و ...
بیخیال دادا خدای نکرده آبروی من و تو که نمیخواد بره.شرکت خودشونه خودشون میدونن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]بینگو اگه یه نفر از یه جای دیگه گذرش به انجمن بخوره واقعا ابرو ریزی میشه کارشناس بازی انگار انجمن های زیادی رفته یادمه تو یه تایپیک جواب داده بود من یه سوال دارم تو اون انجمن ها هم از این تایپیک ها هست جام اواتار و مسابقات و خانه عشاق و ...[/div][/quote]
بیخیال دادا خدای نکرده آبروی من و تو که نمیخواد بره.شرکت خودشونه خودشون میدونن.:lol:
علاوه بر این تعاریفی که شما گفتید تعاریف دیگه ای هم هست...مثلا یک شخص فقط و فقط به خاطر سرگرمی میاد انجمن
و این که اکثر این مشکلاتو مدیران انجمن میتونن حل کنن ولی این کارو نمیکنن...مثلا امروز 3 تا مدیر انجمن انلاین بودند و دیدن نزدیک به 20 تا تایپک قدیمی اومد و بالا هیچی نگفتن وقتی اون ها به این راحتی از کنار این قضیه میگذرن خوب لابد نمیخوان انجمن در اون حدی که باید باشه و البته مدیران میتونن چند عضو قدیمی رو به عنوان مدیر انتخاب کنن تا حداقل خود اعضاء انجمن رو برگردونن به جایی که باید باشه
این مطلب در 1393/02/25 17:27:31 نوشته شده است و در 1393/02/25 17:49:24 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
علاوه بر این تعاریفی که شما گفتید تعاریف دیگه ای هم هست...مثلا یک شخص فقط و فقط به خاطر سرگرمی میاد انجمن :roll:
و این که اکثر این مشکلاتو مدیران انجمن میتونن حل کنن ولی این کارو نمیکنن...[b]مثلا امروز 3 تا مدیر انجمن انلاین بودند و دیدن نزدیک به 20 تا تایپک قدیمی اومد و بالا هیچی نگفتن[/b] :!: وقتی اون ها به این راحتی از کنار این قضیه میگذرن خوب لابد نمیخوان انجمن در اون حدی که باید باشه:roll: و البته[b] مدیران میتونن چند عضو قدیمی رو به عنوان مدیر انتخاب کنن تا حداقل خود اعضاء انجمن رو برگردونن به جایی که باید باشه[/b]:roll:
راست میگی
هر دفعه یه فازی می افته تو انجمن
مثلا یکی یه تاپیک در مورد بهترین کاربر میذاره تاپیکه که پشتش میاد
بهترین اوتار-بهترین امضا-باحال ترین کاربر-بی کارترین کاربر و.....
یا یکی در مورد فوتبال تاپیک میذاره به هم چنین
تا ناموس تک تک بازیکنا تاپیک میاد
خودم رو دارم میگم شخص خاصی رو نمیگم
منم نمیگم همه تاپیکای بحث و گفت گوی ازاد جمع بشه ولی روزی 20 تا تاپیک خـداییش زیاده
ولی چاره ای نیست همینجوریه دیگه
باید یا یا با همینا سر کنیم یا هم بریم
من یادمه از همون اول که اومده بودم همین شکلی بود(یکم کمتر)
مثلا یکی یه ایده میده وقتی نه کسی بحث میکنه نه چیزی تاپیکم خاک میخوره انگیزه نمیمونه
راست میگی
هر دفعه یه فازی می افته تو انجمن
مثلا یکی یه تاپیک در مورد بهترین کاربر میذاره تاپیکه که پشتش میاد
بهترین اوتار-بهترین امضا-باحال ترین کاربر-بی کارترین کاربر و.....
یا یکی در مورد فوتبال تاپیک میذاره به هم چنین
تا ناموس تک تک بازیکنا تاپیک میاد
خودم رو دارم میگم شخص خاصی رو نمیگم
منم نمیگم همه تاپیکای بحث و گفت گوی ازاد جمع بشه ولی روزی 20 تا تاپیک خـداییش زیاده
ولی چاره ای نیست همینجوریه دیگه
باید یا یا با همینا سر کنیم یا هم بریم
من یادمه از همون اول که اومده بودم همین شکلی بود(یکم کمتر)
مثلا یکی یه ایده میده وقتی نه کسی بحث میکنه نه چیزی تاپیکم خاک میخوره انگیزه نمیمونه
البته تا حدودی مدیریته انجمنم مقصره
انجمنای بازی های انلاین دیگه سر هر سرور یه بحث تخصصی داره اینجا نداره
یه بخش هست همه میان اتحاد هاشون رو معرفی میکنن ولی اینجا هم چین چیزایی نداره تاپیکای تبلیغ اتحاد پاک میشن و....
البته تا حدودی مدیریته انجمنم مقصره
انجمنای بازی های انلاین دیگه سر هر سرور یه بحث تخصصی داره اینجا نداره
یه بخش هست همه میان اتحاد هاشون رو معرفی میکنن ولی اینجا هم چین چیزایی نداره تاپیکای تبلیغ اتحاد پاک میشن و....
واقعا راسته!
اینجا انجمن بازیه!
با اینکه خودم خودمو یکی از کاربرای خرابکار و اسپم میدونم:-D
اما حالا به این فکر افتادم که شما داری راس میگیو خیلی تاپیکای نامربوط زیاد شده!
کاش درس بشه!
من ک دارم از فردا میرم تا یه ماه دیگه! انجمنم یکم نفس میکشه:-D
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
واقعا راسته!
اینجا انجمن بازیه!
با اینکه خودم خودمو یکی از کاربرای خرابکار و اسپم میدونم:-D
اما حالا به این فکر افتادم که شما داری راس میگیو خیلی تاپیکای نامربوط زیاد شده!
کاش درس بشه!
من ک دارم از فردا میرم تا یه ماه دیگه! انجمنم یکم نفس میکشه:-D
مدیر انجمن یه تایپیک داد انجمن را تعریف کنید همه اومدن نوشتن محل تبادل اطلاعات و رسیدگی به مشکلات بازی و جواب دادن به مشکلات الان اونایی که این جواب رو دادن کدومشو ن دارن همین کارو انجام میدن؟؟
من منظورم شخص خاصی نبوده کی زده کی نزده من نمیگم نزنید من میگم تعدادش زیاده
همین مسابقاته انلاینی
9 یا 10 تا تایپیکه میشد تو یه تایپیک باشه و هر سری هم گزینه ها و عنوان عوض شه
حسین اخرین نوشته ی منو برو ببین.یه تاپیک زده بودم که تازه واردا بیا سوالاشونو بگنو مثل اجتماع عصر پادشاهان ج بگیرن.ولی اقای مدیر به دلایل چرتو پرت تاپیک منو بست.اگه تاپیک میموند هیچ وقت اسپم نمیشدو میتونستیم توی تاپیکای دیگه بحث های حرفه ای تر بکنیم.ولی اقای مدیر چیکار کرد؟اومدو بستو دلیل چرت هم تحویل من داد.
تو هر انجمنی که بری یه تاپیک برای ج دادن به سولات معمولی هست.که بهش میگن تاپیک جامع سولات فلان.و تو تاپیکای دیگه بحث های حرفه ای تر میکنن.
نحوه ی مدیریت اینجا مشکل داره.انگار خیلی دوست دارن شلوغ باشه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]بله هرکی یه تعریفی داره
ولی تعریفاتون چیه؟؟؟
مدیر انجمن یه تایپیک داد انجمن را تعریف کنید همه اومدن نوشتن محل تبادل اطلاعات و رسیدگی به مشکلات بازی و جواب دادن به مشکلات الان اونایی که این جواب رو دادن کدومشو ن دارن همین کارو انجام میدن؟؟
من منظورم شخص خاصی نبوده کی زده کی نزده من نمیگم نزنید من میگم تعدادش زیاده
همین مسابقاته انلاینی
9 یا 10 تا تایپیکه میشد تو یه تایپیک باشه و هر سری هم گزینه ها و عنوان عوض شه [/div][/quote]
حسین اخرین نوشته ی منو برو ببین.یه تاپیک زده بودم که تازه واردا بیا سوالاشونو بگنو مثل اجتماع عصر پادشاهان ج بگیرن.ولی اقای مدیر به دلایل چرتو پرت تاپیک منو بست.اگه تاپیک میموند هیچ وقت اسپم نمیشدو میتونستیم توی تاپیکای دیگه بحث های حرفه ای تر بکنیم.ولی اقای مدیر چیکار کرد؟اومدو بستو دلیل چرت هم تحویل من داد.
تو هر انجمنی که بری یه تاپیک برای ج دادن به سولات معمولی هست.که بهش میگن تاپیک جامع سولات فلان.و تو تاپیکای دیگه بحث های حرفه ای تر میکنن.
نحوه ی مدیریت اینجا مشکل داره.انگار خیلی دوست دارن شلوغ باشه
من نمیدونستم تو همچین تایپیکی زدی
من میخواستم بزنم اما کامل و به زبان ساده
حتی به چند تا هم که بازی رو بلدن و میتونن کمک کن پیام دادم که کمکم کنن یکی گفت تو زدی نگاه کردم دیدم مدیر نوشته انجمن میره زیره سوال گفتم واقعا فازشون یه چی دیگست
عمرا کسی اینجا از گزینه سرچ استفاده کنه
بعد دیدم خودشون اینطوری میخوان
امروز مدیر بهم پیام داده گفتم شاید راه حلی چیزی داره یا میخواد بگه پستو بزن
تایپیک اعداد بزنید یکی میگه 1 بعد شروع کنید تا اخر ببینید رقم اخر چند میشه تایپیک خیلی پر محتوایی میشه ها
اصلا بیایید تایپیک اسم بزنید یکی یه اسمی میگه مثل امیر اخرین حرف ر هستش نفر بعد یه اسم میگه اولش ر باشه
نه اصلا یه تایپیک بزنید در مورده بازی قارچ خور کجا رمز داره کجا باگ داره
یا نظرتون در مورده حیوانات چیه ؟
هرچی حیوون ناز و خشکل بلدید بزارید
انجمنه دیگه فقط تو بحث و گفتگوی ازاد باشه
hiiiiis jangjo khabide
من نمیدونستم تو همچین تایپیکی زدی
من میخواستم بزنم اما کامل و به زبان ساده
حتی به چند تا هم که بازی رو بلدن و میتونن کمک کن پیام دادم که کمکم کنن یکی گفت تو زدی نگاه کردم دیدم مدیر نوشته انجمن میره زیره سوال گفتم واقعا فازشون یه چی دیگست
عمرا کسی اینجا از گزینه سرچ استفاده کنه
بعد دیدم خودشون اینطوری میخوان
امروز مدیر بهم پیام داده گفتم شاید راه حلی چیزی داره یا میخواد بگه پستو بزن
دیدم نوشته از دادن لینک در امضا خودداری کنید:shock:
عاقا راحت باشید بیایید هرچی میتونید تایپیک بزنید انجمن بابام نیست که
منم همکاری میکنم
تایپیک اعداد بزنید یکی میگه 1 بعد شروع کنید تا اخر ببینید رقم اخر چند میشه تایپیک خیلی پر محتوایی میشه ها
اصلا بیایید تایپیک اسم بزنید یکی یه اسمی میگه مثل امیر اخرین حرف ر هستش نفر بعد یه اسم میگه اولش ر باشه
نه اصلا یه تایپیک بزنید در مورده بازی قارچ خور کجا رمز داره کجا باگ داره
یا نظرتون در مورده حیوانات چیه ؟
هرچی حیوون ناز و خشکل بلدید بزارید
انجمنه دیگه فقط تو بحث و گفتگوی ازاد باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.