اگر بار گران بودیم رفتیم اگر نا مهربان بودیم رفتیم
1393/02/23 23:33:33
دوستان عزیز به خاطر امتحانات اخر سال من مجبورم عصر پادشاهان ترک کنم و در تاریخ 21 خرداد 1393 بر می گردم تا فردا هستم خواهشا اگه بر نگشتم حلالم کنید. ممنونم .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
دوستان عزیز به خاطر امتحانات اخر سال من مجبورم عصر پادشاهان ترک کنم و در تاریخ 21 خرداد 1393 بر می گردم تا فردا هستم خواهشا اگه بر نگشتم حلالم کنید. ممنونم .
مرسی از کاربرای جو گیر.
یه نفر میگه خدافظ بیست نفر پشت بندش با کلی غم و اندوه میگن ما رفتیم و فلان روز میایم.(حالا هر روز هم هستنا)
در کل انجمن جالبیه
ولی حق ارمیا نبود اول شه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
مرسی از کاربرای جو گیر.
یه نفر میگه خدافظ بیست نفر پشت بندش با کلی غم و اندوه میگن ما رفتیم و فلان روز میایم.(حالا هر روز هم هستنا):|
در کل انجمن جالبیه:lol:
ولی حق ارمیا نبود اول شه :|
مرسی از کاربرای جو گیر.
یه نفر میگه خدافظ بیست نفر پشت بندش با کلی غم و اندوه میگن ما رفتیم و فلان روز میایم.(حالا هر روز هم هستنا)
در کل انجمن جالبیه
ولی حق ارمیا نبود اول شه
خداییش حرف دل منو زدی آرش
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]مرسی از کاربرای جو گیر.
یه نفر میگه خدافظ بیست نفر پشت بندش با کلی غم و اندوه میگن ما رفتیم و فلان روز میایم.(حالا هر روز هم هستنا):|
در کل انجمن جالبیه:lol:
ولی حق ارمیا نبود اول شه :|[/div][/quote]
خداییش حرف دل منو زدی آرش
عزیز جان واسه 3 هفته که تاپیک خداحافظی نمیزنن. من بعضی موقع میشه دو - سه هفته نمیام.
آیا زدن تاپیک خداحافی کار خوبیست ؟؟؟ خیر
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]دوستان عزیز به خاطر امتحانات اخر سال من مجبورم عصر پادشاهان ترک کنم و در تاریخ 21 خرداد 1393 بر می گردم تا فردا هستم خواهشا اگه بر نگشتم حلالم کنید. ممنونم .[/div][/quote]
عزیز جان واسه 3 هفته که تاپیک خداحافظی نمیزنن. من بعضی موقع میشه دو - سه هفته نمیام.
آیا زدن تاپیک خداحافی کار خوبیست ؟؟؟ خیر
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]
چ ربطی داشت[/div][/quote]
شما در جریان نیستی :|
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]
چ ربطی داشت[/div][/quote]
شما در جریان نیستی :|[/div][/quote]
بگو تا باشم[/div][/quote]
نمیگم تا نباشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.