من فقط میتونم به عنوان یک دوست پسر نقش ایفا کنم. (شوخی بودا)
بازی هم بلد نیستم.
تو خجالت نمیکشی با دختر مردم از این شوخیا میکنی
مینا جان ولش کن این داداش من یکم مخش تاپ داره
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من فقط میتونم به عنوان یک دوست پسر نقش ایفا کنم.:mrgreen: (شوخی بودا)
بازی هم بلد نیستم.:D[/div][/quote]
تو خجالت نمیکشی با دختر مردم از این شوخیا میکنی:|
مینا جان ولش کن این داداش من یکم مخش تاپ داره:mrgreen:
سلام
من مینا هستم دنبال ی دوست قوی میگردم که هوامو داشته باشه
لطفا هر * میتونه بهم تو بازی پیام بده و کمکم کنه بگه باید چکار کنم من هیچی بلد نیستم
شک ندارم پسری .....
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]mina206[/b][/div][div]سلام
من مینا هستم دنبال ی دوست قوی میگردم که هوامو داشته باشه
لطفا هر کس میتونه بهم تو بازی پیام بده و کمکم کنه بگه باید چکار کنم من هیچی بلد نیستم:D[/div][/quote]
شک ندارم پسری .....
قبلنا من پست میدادم بعدش چت روم میشد..الان این دختره زده چت روم شده
چقد راحت جامو دادین به یکی دیگه
ایش ایش!با همتون قهرم
مگه این جا جای چت کردن دختر و پسر هستش خجالت بکش
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]قبلنا من پست میدادم بعدش چت روم میشد..الان این دختره زده چت روم شده
چقد راحت جامو دادین به یکی دیگه:cry::cry:
ایش ایش!با همتون قهرم:cry::cry::cry:[/div][/quote]
مگه این جا جای چت کردن دختر و پسر هستش خجالت بکش
بچه ها میدونستین اگر خودتونو جای دختر بزنید چقدر تو این بازی کا سب میشین راه میرین باسه شما منبع نیرو با چیز های دیگه میفرستن
من اتفاقا اگه اسم دختر ببینم بهش حمله میکنم تا بهم التماس کنن.یه حالی میده.
شما بی رحمی عزیز
ما مراممون زیاده به همه لطف میکنیم فرق نداره پسر باشی یا دختر برای ما هر دو یکیه
رتبه یکه غارته
رتبه هجومیش اندازه نفر آخر گیم
این برامن عجیبه یا کلا عجیبه؟
احترام مختص مولتی بازاست
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]بچه ها میدونستین اگر خودتونو جای دختر بزنید چقدر تو این بازی کا سب میشین راه میرین باسه شما منبع نیرو با چیز های دیگه میفرستن[/div][/quote]
من اتفاقا اگه اسم دختر ببینم بهش حمله میکنم تا بهم التماس کنن.یه حالی میده.:twisted:[/div][/quote]
شما بی رحمی عزیز
ما مراممون زیاده به همه لطف میکنیم فرق نداره پسر باشی یا دختر برای ما هر دو یکیه
بچه ها میدونستین اگر خودتونو جای دختر بزنید چقدر تو این بازی کا سب میشین راه میرین باسه شما منبع نیرو با چیز های دیگه میفرستن
من اتفاقا اگه اسم دختر ببینم بهش حمله میکنم تا بهم التماس کنن.یه حالی میده.
شما بی رحمی عزیز
این برای وقتی هست که اون شخص بازی کنه ولی وقتی یکی اکانتشو یک هفته یک هفته سر میزنه بهش و مناعش هم خوبه چرا که نه؟
خیلی هم خوبه غارت کردنش
داداش اول متنو خوب بخون بعد بیا یکچیز برای خودت بگو
رتبه یکه غارته
رتبه هجومیش اندازه نفر آخر گیم
این برامن عجیبه یا کلا عجیبه؟
احترام مختص مولتی بازاست
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]بچه ها میدونستین اگر خودتونو جای دختر بزنید چقدر تو این بازی کا سب میشین راه میرین باسه شما منبع نیرو با چیز های دیگه میفرستن[/div][/quote]
من اتفاقا اگه اسم دختر ببینم بهش حمله میکنم تا بهم التماس کنن.یه حالی میده.:twisted:[/div][/quote]
شما بی رحمی عزیز
ما مراممون زیاده به همه لطف میکنیم فرق نداره پسر باشی یا دختر برای ما هر دو یکیه[/div][/quote]
این برای وقتی هست که اون شخص بازی کنه ولی وقتی یکی اکانتشو یک هفته یک هفته سر میزنه بهش و مناعش هم خوبه چرا که نه؟
خیلی هم خوبه غارت کردنش:)[/div][/quote]
داداش اول متنو خوب بخون بعد بیا یکچیز برای خودت بگو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.