حکایت اینگونه آغاز میشود که دو دوست قدیمی در حال عبور از بیابانی بودند. در حین سفر این دو سر موضوع کوچکی بحث میکنند و کار به جایی میرسد که یکی کنترل خشم خودش را از دست میدهد و سیلی محکمی به صورت دیگری میزند. دوست دوم که از شدت ضربه و درد سیلی شوکه شده بود......
ادامه داستانک در ادامه مطلب...
بدون اینکه حرفی بزند روی شنهای بیابان نوشت:« امروز بهترین دوست زندگیم سیلی محکمی به صورتم زد.»آنها به راه خود ادامه دادند تا اینکه به دریاچه ای رسیدند. تصمیم گرفتند در آب کمی شنا کنند تا هم از حرارت و گرمای کویر خلاص شوند و هم اتفاق پیش آمده را فراموش کنند. همچنانکه مشغول شنا بودند ناگهان همان دوستی که سیلی خورده بود حس کرد گرفتار باتلاق شده و گل و لای وی را به سمت پایین میکشد. شروع به داد و فریاد کرد و خلاصه دوستش وی را با هزار زحمت از آن مخمصه نجات داد. مرد که خود را از مرگ حتمی نجاتیافته دید، فوری مشغول شد و روی سنگ کنار آب به زحمت * کرد:« امروز بهترین دوست زندگیم مرا از مرگ قطعی نجات داد.»دوستی که او را نجات داده بود وقتی حرارت و تلاش وی را برای * کردن این مطلب دید با شگفتی پرسید:« وقتی به تو سیلی زدم روی شن نوشتی و حال که تو را نجات دادم روی سنگ * میکنی؟»مرد پاسخ داد:« وقتی دوستی تو را آزار میدهد آن را روی شن بنویس تا با وزش نسیم بخشش و عفو آرام و آهسته از قلبت پاک شود. ولی وقتی کسی در حق تو کار خوبی انجام داد، باید آنرا در سنگ * کنی تا هیچ چیز قادر به محو کردن آن نباشد و همیشه خود را مدیون لطف وی بدانی.»یاد بگیریم آسیبها و رنجشها را در شن بنویسیم تا فراموش شود و خوبی و لطف دیگران را در سنگ * کنیم تا هیچ گاه فراموش نشود.
ما آمده ایم تا با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم نه به هر قیمتی زندگی کنیم
داستانی از فارسی کلاس ششم
00
---
[quote][div][b]رزاز[/b][/div][div]حکایت اینگونه آغاز میشود که دو دوست قدیمی در حال عبور از بیابانی بودند. در حین سفر این دو سر موضوع کوچکی بحث میکنند و کار به جایی میرسد که یکی کنترل خشم خودش را از دست میدهد و سیلی محکمی به صورت دیگری میزند. دوست دوم که از شدت ضربه و درد سیلی شوکه شده بود......
ادامه داستانک در ادامه مطلب...
بدون اینکه حرفی بزند روی شنهای بیابان نوشت:« امروز بهترین دوست زندگیم سیلی محکمی به صورتم زد.»آنها به راه خود ادامه دادند تا اینکه به دریاچه ای رسیدند. تصمیم گرفتند در آب کمی شنا کنند تا هم از حرارت و گرمای کویر خلاص شوند و هم اتفاق پیش آمده را فراموش کنند. همچنانکه مشغول شنا بودند ناگهان همان دوستی که سیلی خورده بود حس کرد گرفتار باتلاق شده و گل و لای وی را به سمت پایین میکشد. شروع به داد و فریاد کرد و خلاصه دوستش وی را با هزار زحمت از آن مخمصه نجات داد. مرد که خود را از مرگ حتمی نجاتیافته دید، فوری مشغول شد و روی سنگ کنار آب به زحمت حک کرد:« امروز بهترین دوست زندگیم مرا از مرگ قطعی نجات داد.»دوستی که او را نجات داده بود وقتی حرارت و تلاش وی را برای حک کردن این مطلب دید با شگفتی پرسید:« وقتی به تو سیلی زدم روی شن نوشتی و حال که تو را نجات دادم روی سنگ حک میکنی؟»مرد پاسخ داد:« وقتی دوستی تو را آزار میدهد آن را روی شن بنویس تا با وزش نسیم بخشش و عفو آرام و آهسته از قلبت پاک شود. ولی وقتی کسی در حق تو کار خوبی انجام داد، باید آنرا در سنگ حک کنی تا هیچ چیز قادر به محو کردن آن نباشد و همیشه خود را مدیون لطف وی بدانی.»یاد بگیریم آسیبها و رنجشها را در شن بنویسیم تا فراموش شود و خوبی و لطف دیگران را در سنگ حک کنیم تا هیچ گاه فراموش نشود.
ما آمده ایم تا با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم نه به هر قیمتی زندگی کنیم
[/div][/quote]
داستانی از فارسی کلاس ششم
داداش این تاپیک درمورد کلاه برداریه ها...
ولی در کل دوست خوب و دخترر خوب دیدی سلام مارو بهش برسون
نسلشون با دابناسورا منقزض شده
دیگه نیستن شدن یه افسانه
کی گفته هنوز هست یکیش خودم
00
---
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div]داداش این تاپیک درمورد کلاه برداریه ها...
دیگه نیستن شدن یه افسانه[/div][/quote]
کی گفته هنوز هست یکیش خودم:mrgreen:
دیگه نیستن شدن یه افسانه
ببین گل پسر همه فکر میکنیم که خوبیم ولی تو عمل حتی خودمونم شاید یه آدم عوضی باشیم
مثلا رفیق خودت بدجوری پول نیاز شده داره زندگیش نابود میشه حالا به هر دلیلی
ببینم تو که رفیق خوبی هستی حاضری بری گوشیتو یا لبتابتو بفروشی بدی بهش؟؟
رفیقت کلیش مشکل داشته باشه حاضری بری یه کلیتو بدی بهش؟؟؟
نشستی پای عصر پادشاهان دمه کتیبس و شانس اول کتیبه هستی
یهو رفیقت بیرون دعواش شده بدجور زنگ میزنه بهت
بازیتو ول میکنی بری ببینی چه خبره یا میگی یه ساعت وایسم این همرام بشینه بعد برم؟؟(یه بازیم به رفیقت قول میدم ترجیه بدی)
به قول یه بنده خدایی
همه خراب تر از خرابیم
فقط لاف آبادی میزنیم
من واسه دوستی که واقعا دوست باش هر کاری میکنم
00
---
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]elham_22[/b][/div][div]داداش این تاپیک درمورد کلاه برداریه ها...
کی گفته هنوز هست یکیش خودم:mrgreen:[/div][/quote]
ببین گل پسر همه فکر میکنیم که خوبیم ولی تو عمل حتی خودمونم شاید یه آدم عوضی باشیم
بازیتو ول میکنی بری ببینی چه خبره یا میگی یه ساعت وایسم این همرام بشینه بعد برم؟؟(یه بازیم به رفیقت قول میدم ترجیه بدی)
به قول یه بنده خدایی
همه خراب تر از خرابیم
فقط لاف آبادی میزنیم[/div][/quote]
من واسه دوستی که واقعا دوست باش هر کاری میکنم
دیگه نیستن شدن یه افسانه
به قول یه بنده خدایی
همه خراب تر از خرابیم
فقط لاف آبادی میزنیم
تا حالا این قدر قانع نشده بودم
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]elham_22[/b][/div][div]داداش این تاپیک درمورد کلاه برداریه ها...
کی گفته هنوز هست یکیش خودم:mrgreen:[/div][/quote]
به قول یه بنده خدایی
همه خراب تر از خرابیم
فقط لاف آبادی میزنیم[/div][/quote]
تا حالا این قدر قانع نشده بودم
قبلا موبایل فروشی داشتیم صبح ها من می ایستادم بعداز ظهرها شوهرم.یه روز یکی اومد بازاریاب کارت خوان پارسیان بود .دستگاه رو ازش گرفتم یه گوشی هم نسیه برد.بعد از ظهر هم اومد از شوهرم یه گوشی گرفت.حالا دوسال گذشته کلا فراموشش کرده بودم تازه چند روزه افتادم دنبالش.
قبلا موبایل فروشی داشتیم صبح ها من می ایستادم بعداز ظهرها شوهرم.یه روز یکی اومد بازاریاب کارت خوان پارسیان بود .دستگاه رو ازش گرفتم یه گوشی هم نسیه برد.بعد از ظهر هم اومد از شوهرم یه گوشی گرفت.حالا دوسال گذشته کلا فراموشش کرده بودم تازه چند روزه افتادم دنبالش.
این که سرت کلاه گذاشتن
کلابرداری خودت رو بگو
روم نمیشه
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]sara29[/b][/div][div]قبلا موبایل فروشی داشتیم صبح ها من می ایستادم بعداز ظهرها شوهرم.یه روز یکی اومد بازاریاب کارت خوان پارسیان بود .دستگاه رو ازش گرفتم یه گوشی هم نسیه برد.بعد از ظهر هم اومد از شوهرم یه گوشی گرفت.حالا دوسال گذشته کلا فراموشش کرده بودم تازه چند روزه افتادم دنبالش.[/div][/quote]
این که سرت کلاه گذاشتن :D
کلابرداری خودت رو بگو :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
روم نمیشه:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.