این مدلی شد چون بعضی بازیکنها از مولتی هاشون منابع میفرستادن و پیشرفت میکردن راحت.واسه جلو گیری از مولتی شدن این کارو کردن.
شما میتونی شهرتو از منابع و نیرو خالی کنی و به طرف مقابل بگی به شما غارت بزنه و متخصص رو از شهر شما اسیر بگیره.
داداش کسی که بخوااد متخصص و منابع از مولتی بگیره...
بجای اینکه آروم آروم بفرسته...یه غاذت میزنه ...
هم امتیازش میره بالا هم کارشو کرده
عایا شما تو دو روز اول بازی میتونی غارت بزنی؟
اگه آبادی ها از روز اول سرور باشه که در سرور10 بود ...آره
این مطلب در 1391/10/26 12:27:15 نوشته شده است و در 1391/10/26 12:27:34 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این مدلی شد چون بعضی بازیکنها از مولتی هاشون منابع میفرستادن و پیشرفت میکردن راحت.واسه جلو گیری از مولتی شدن این کارو کردن.
شما میتونی شهرتو از منابع و نیرو خالی کنی و به طرف مقابل بگی به شما غارت بزنه و متخصص رو از شهر شما اسیر بگیره.:mrgreen:[/div][/quote]
داداش کسی که بخوااد متخصص و منابع از مولتی بگیره...
بجای اینکه آروم آروم بفرسته...یه غاذت میزنه ...
هم امتیازش میره بالا هم کارشو کرده:D[/div][/quote]
عایا شما تو دو روز اول بازی میتونی غارت بزنی؟:shock::shock:
[/div][/quote]
اگه آبادی ها از روز اول سرور باشه که در سرور10 بود ...آره:D
داداش چه ربطی به آبادی داره.
یه سری ها 10 20 تا اکانت میساختن روز اول بازی از اونا 500 تا 500 تا منابع میفرستادن به اکانت اصلی تا زود برن بالا تو دو روز اول .بخاطر همینا این امکان بسته شده .فکر کنم.ربطی به متخصص و آبادی نداره.
بخاطر همینا الان به بزرگتر از خودت متخصص و منابع نمیتونی بدی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
یه سری ها 10 20 تا اکانت میساختن روز اول بازی از اونا 500 تا 500 تا منابع میفرستادن به اکانت اصلی تا زود برن بالا تو دو روز اول .بخاطر همینا این امکان بسته شده .فکر کنم.ربطی به متخصص و آبادی نداره.:o:shock::shock::lol::lol::lol::lol::mrgreen:
بخاطر همینا الان به بزرگتر از خودت متخصص و منابع نمیتونی بدی:shock::shock::mrgreen::mrgreen:
یه سری ها 10 20 تا اکانت میساختن روز اول بازی از اونا 500 تا 500 تا منابع میفرستادن به اکانت اصلی تا زود برن بالا تو دو روز اول .بخاطر همینا این امکان بسته شده .فکر کنم.ربطی به متخصص و آبادی نداره.
بخاطر همینا الان به بزرگتر از خودت متخصص و منابع نمیتونی بدی
داداش اگه طرف حرفه ای باشه...
از اکانت مولتی یک فیک به آبادی میده تا از حمایت بیاد بیرون...
بعد با اکانت اصلی به مولتی ها حمله میکنه...
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش چه ربطی به آبادی داره.
یه سری ها 10 20 تا اکانت میساختن روز اول بازی از اونا 500 تا 500 تا منابع میفرستادن به اکانت اصلی تا زود برن بالا تو دو روز اول .بخاطر همینا این امکان بسته شده .فکر کنم.ربطی به متخصص و آبادی نداره.:o:shock::shock::lol::lol::lol::lol::mrgreen:
بخاطر همینا الان به بزرگتر از خودت متخصص و منابع نمیتونی بدی:shock::shock::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
داداش اگه طرف حرفه ای باشه...
از اکانت مولتی یک فیک به آبادی میده تا از حمایت بیاد بیرون...
بعد با اکانت اصلی به مولتی ها حمله میکنه:!::!::mrgreen:...
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]راست میگی ولی باز من روش خودمو میرم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چه روشی؟[/div][/quote]
;)
این مطلب در 1391/10/26 13:41:48 نوشته شده است و در 1391/10/26 13:42:00 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]راست میگی ولی باز من روش خودمو میرم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چه روشی؟[/div][/quote]
;)[/div][/quote]
مثلا خصوصیه؟:x
:x
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]راست میگی ولی باز من روش خودمو میرم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چه روشی؟[/div][/quote]
;)[/div][/quote]
مثلا خصوصیه؟:x
:x[/div][/quote]
حالا8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.