آرمان تو رو تو یک دست بلند میکنه
اونوقت کوچولو هست؟
چرت نگو بابا . یادمه یه اکانت بود به نامه ارمان خان اولین روزی که اومد انجمن من زیر پرو بالشو گرفتم . الان بعضیا اولین پستی که میزارن چنان تخریب شخصیتی میشن که دیگه برنمیگردن اینجا ولی من نذاشتم واسه این اکانت همچین اتفاقی بیوقته البته از اونجایی که این قضیه ماله خیلی وقت پیشه نمیدونم شاید صاحبه اکانت ارمان خان عوض شده . به هر حال چاکر ایشون هم هستیم
بی ادب
ناراحت شدی ؟؟؟
ببخشید
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]ارمان کوچولو8-)[/div][/quote]
مردی جلو خودش بگو[/div][/quote]
چی رو جلو خودش بگم ؟؟ مگه چیز بدی گفتم ؟؟:roll::roll:[/div][/quote]
اونوقت کوچولو هست؟[/div][/quote]
چرت نگو بابا . یادمه یه اکانت بود به نامه ارمان خان اولین روزی که اومد انجمن من زیر پرو بالشو گرفتم . الان بعضیا اولین پستی که میزارن چنان تخریب شخصیتی میشن که دیگه برنمیگردن اینجا ولی من نذاشتم واسه این اکانت همچین اتفاقی بیوقته البته از اونجایی که این قضیه ماله خیلی وقت پیشه نمیدونم شاید صاحبه اکانت ارمان خان عوض شده . به هر حال چاکر ایشون هم هستیم[/div][/quote]
بی ادب[/div][/quote]
ناراحت شدی ؟؟؟
ببخشید:roll::roll:
اونوقت کوچولو هست؟
چرت نگو بابا . یادمه یه اکانت بود به نامه ارمان خان اولین روزی که اومد انجمن من زیر پرو بالشو گرفتم . الان بعضیا اولین پستی که میزارن چنان تخریب شخصیتی میشن که دیگه برنمیگردن اینجا ولی من نذاشتم واسه این اکانت همچین اتفاقی بیوقته البته از اونجایی که این قضیه ماله خیلی وقت پیشه نمیدونم شاید صاحبه اکانت ارمان خان عوض شده . به هر حال چاکر ایشون هم هستیم
بی ادب
ناراحت شدی ؟؟؟
ببخشید
خوب داداش بعضی ها روز اول ورودشون شروع میکنن به اسپم و تاپیک بی خودی و ...خوب معلومه همه ازش ناراحت میشن.ولی من از اول با برنامه اومدم انجمن.
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]ارمان کوچولو8-)[/div][/quote]
مردی جلو خودش بگو[/div][/quote]
چی رو جلو خودش بگم ؟؟ مگه چیز بدی گفتم ؟؟:roll::roll:[/div][/quote]
اونوقت کوچولو هست؟[/div][/quote]
چرت نگو بابا . یادمه یه اکانت بود به نامه ارمان خان اولین روزی که اومد انجمن من زیر پرو بالشو گرفتم . الان بعضیا اولین پستی که میزارن چنان تخریب شخصیتی میشن که دیگه برنمیگردن اینجا ولی من نذاشتم واسه این اکانت همچین اتفاقی بیوقته البته از اونجایی که این قضیه ماله خیلی وقت پیشه نمیدونم شاید صاحبه اکانت ارمان خان عوض شده . به هر حال چاکر ایشون هم هستیم[/div][/quote]
بی ادب[/div][/quote]
ناراحت شدی ؟؟؟
ببخشید:roll::roll:[/div][/quote]
خوب داداش بعضی ها روز اول ورودشون شروع میکنن به اسپم و تاپیک بی خودی و ...خوب معلومه همه ازش ناراحت میشن.ولی من از اول با برنامه اومدم انجمن.:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.