من یه دوران عضو تیم آتتلو بودم تا به این جا یه بار نشده ببازم چرا یه بار باختم که هنوزم دارم میسوزم وقتم تموم شد اونم
بیا یه جا رو پیدا کن انلاین بازی کنیم کلتو بخوابونم
مثل تخته نرد بعضی ها؟
آخ جون بازی داره فک کنم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]من یه دوران عضو تیم آتتلو بودم تا به این جا یه بار نشده ببازم چرا یه بار باختم که هنوزم دارم میسوزم وقتم تموم شد اونم;)[/div][/quote]
بیا یه جا رو پیدا کن انلاین بازی کنیم کلتو بخوابونم[/div][/quote]
مثل تخته نرد بعضی ها؟
آخ جون بازی داره فک کنم
من یه دوران عضو تیم آتتلو بودم تا به این جا یه بار نشده ببازم چرا یه بار باختم که هنوزم دارم میسوزم وقتم تموم شد اونم
مثل تخته نرد بعضی ها؟
آخ جون بازی داره فک کنم
ببین من تو تیم ملی اتلو بودم
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]من یه دوران عضو تیم آتتلو بودم تا به این جا یه بار نشده ببازم چرا یه بار باختم که هنوزم دارم میسوزم وقتم تموم شد اونم;)[/div][/quote]
مثل تخته نرد بعضی ها؟
آخ جون بازی داره فک کنم [/div][/quote]
مثل تخته نرد بعضی ها؟
آخ جون بازی داره فک کنم
واقعا چه سالی ؟
من دوران آقای * بودم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]من یه دوران عضو تیم آتتلو بودم تا به این جا یه بار نشده ببازم چرا یه بار باختم که هنوزم دارم میسوزم وقتم تموم شد اونم;)[/div][/quote]
مثل تخته نرد بعضی ها؟
آخ جون بازی داره فک کنم [/div][/quote]
ببین من تو تیم ملی اتلو بودم[/div][/quote]
واقعا چه سالی ؟
من دوران آقای رضایی بودم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.