دوستان توی انجمن یه تایپیک درباره rv vip یا همون ریدکال انتی بن ای پی ایران زدن که از ریدکالیها کپی شده بود.از بعضیا باز شد از بعضیا نه.دوستان این یه ویروس بودش.اونایی که واردش شدن انتی ویروسشون ضعیف بوده و بیشتره اطلاعات سیستمشون ه.ک شده پس سعی کنین دیگه وارد نشین با فیلتر شکن وارد بشین خیلی بهتره.درسته سرعت کمه ولی امنیت بالاست.از ما که وارد نشد خدارا شکر
ریدکالیها قصدش .ه.ک اکانتای تاپ بالای ریدکال بوده و دلیل دیگشم مریضی و سرقت اطلاعات شخصیتون بوده.اگه به ارشادی جایی که دسترسی دارید خبر بدید ببندن لینکشو.ممنون
آقا اینو مطمئنی؟؟؟از کجا شنیدی؟؟یه اکانت تاج نقره 4 دارم ولی خب اکانتش eryha اِ دیگه با یه نقره 2 که روش آیدی 7775777 هستش
یه کلکسیون عکس یادگاریم دارم هروقت خوشی میزنه زیر دلم میرم نگاشون میکنم یاد خاطرات بیفتیم
دیگه چیز خاصی ندارم ولی خب مثلا چه استفاده هایی میتونن از اطلاعاتم کنن؟
تاج نقره رو نمیزنند چون به وقتش نمی ارزه تاج پادشاهی و هفت رنگ و تاج رد و پایینترینش تاج ابی
پس نگران نباش !!!!
این مطلب در 1393/02/22 11:00:29 نوشته شده است و در 1393/02/22 11:06:21 ویرایش شده است .
همه رفتن ...............
خودت موندی و خدایه خودت
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]دوستان توی انجمن یه تایپیک درباره rv vip یا همون ریدکال انتی بن ای پی ایران زدن که از ریدکالیها کپی شده بود.از بعضیا باز شد از بعضیا نه.دوستان این یه ویروس بودش.اونایی که واردش شدن انتی ویروسشون ضعیف بوده و بیشتره اطلاعات سیستمشون ه.ک شده پس سعی کنین دیگه وارد نشین با فیلتر شکن وارد بشین خیلی بهتره.درسته سرعت کمه ولی امنیت بالاست.از ما که وارد نشد خدارا شکر:D
ریدکالیها قصدش .ه.ک اکانتای تاپ بالای ریدکال بوده و دلیل دیگشم مریضی و سرقت اطلاعات شخصیتون بوده.اگه به ارشادی جایی که دسترسی دارید خبر بدید ببندن لینکشو.ممنون;)[/div][/quote]
آقا اینو مطمئنی؟؟؟از کجا شنیدی؟؟یه اکانت تاج نقره 4 دارم ولی خب اکانتش eryha اِ دیگه با یه نقره 2 که روش آیدی 7775777 هستش
یه کلکسیون عکس یادگاریم دارم هروقت خوشی میزنه زیر دلم میرم نگاشون میکنم یاد خاطرات بیفتیم
دیگه چیز خاصی ندارم ولی خب مثلا چه استفاده هایی میتونن از اطلاعاتم کنن؟[/div][/quote]
تاج نقره رو نمیزنند چون به وقتش نمی ارزه تاج پادشاهی و هفت رنگ و تاج رد و پایینترینش تاج ابی
پس نگران نباش !!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.