بابا داستان قهرمان با نیروی معمولی فرق میکنه. سطحش که بره بالا چون تو فرمول حساب کردن قدرتش ضرب وجود داره.قدرتش خیلی بیشتر از نیروی معمولی میشه.
موضوع سر قدرتش نیست نحوه ی محاسبات تلفات وارده به قهرمان ایراد داره که باعث میشه بین یک قهرمانی که به بالای سطح 20 نرسیده با 5 برابر نیروی هم نوع و هم سطح خودش تفاوت باشه مخصوصاً اگه حمله از نوع غارت باشه
این مطلب در 1391/08/07 19:32:48 نوشته شده است و در 1391/08/07 19:34:11 ویرایش شده است .
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بابا داستان قهرمان با نیروی معمولی فرق میکنه. سطحش که بره بالا چون تو فرمول حساب کردن قدرتش ضرب وجود داره.قدرتش خیلی بیشتر از نیروی معمولی میشه.:mrgreen:
[/div][/quote]
موضوع سر قدرتش نیست نحوه ی محاسبات تلفات وارده به قهرمان ایراد داره که باعث میشه بین یک قهرمانی که به بالای سطح 20 نرسیده با 5 برابر نیروی هم نوع و هم سطح خودش تفاوت باشه مخصوصاً اگه حمله از نوع غارت باشه
بابا داستان قهرمان با نیروی معمولی فرق میکنه. سطحش که بره بالا چون تو فرمول حساب کردن قدرتش ضرب وجود داره.قدرتش خیلی بیشتر از نیروی معمولی میشه.
قهرمان مثل نیرو های دیگه نیست که سطح آخرش بیست باشه.
بذار یه مثال بزنم برات.عدد هاش رو الکی میگما.
مثلا اگه قهرمان شوالیه سطح 0 بتونه 5 تا شولیه رو بزنه.پس همینطور 10 تا کماندار . یا 20 تا شمشیر زن و یا 30 تا نیزه دار رو میتونه بزنه.
وقتی این سطح بشه 5 مثلا میتونه 50 تا تا شوالیه رو بزنه پس راحت میکشه و شاید یکم از سطح سلامتش کم شه.
حالا من دیدم سطح 15 و اینا بودن. درسته مشکلی نیست.خوب همین کارارو میکنه که میگن قهرمان دیگه اگه اینطور نبود که میشد دلقکه پادشاه.
درسته مشکلی هم نیست.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]سینوهه[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بابا داستان قهرمان با نیروی معمولی فرق میکنه. سطحش که بره بالا چون تو فرمول حساب کردن قدرتش ضرب وجود داره.قدرتش خیلی بیشتر از نیروی معمولی میشه.:mrgreen:
[/div][/quote]
موضوع سر قدرتش نیست نحوه ی محاسبات تلفات وارده به قهرمان ایراد داره که باعث میشه بین یک قهرمانی که به بالای سطح 20 نرسیده با 5 برابر نیروی هم نوع و هم سطح خودش تفاوت باشه مخصوصاً اگه حمله از نوع غارت باشه[/div][/quote]
قهرمان مثل نیرو های دیگه نیست که سطح آخرش بیست باشه.
بذار یه مثال بزنم برات.عدد هاش رو الکی میگما.
مثلا اگه قهرمان شوالیه سطح 0 بتونه 5 تا شولیه رو بزنه.پس همینطور 10 تا کماندار . یا 20 تا شمشیر زن و یا 30 تا نیزه دار رو میتونه بزنه.
وقتی این سطح بشه 5 مثلا میتونه 50 تا تا شوالیه رو بزنه پس راحت میکشه و شاید یکم از سطح سلامتش کم شه.
حالا من دیدم سطح 15 و اینا بودن. درسته مشکلی نیست.خوب همین کارارو میکنه که میگن قهرمان دیگه اگه اینطور نبود که میشد دلقکه پادشاه.
درسته مشکلی هم نیست.:mrgreen:
قهرمان مثل نیرو های دیگه نیست که سطح آخرش بیست باشه. بذار یه مثال بزنم برات.عدد هاش رو الکی میگما. مثلا اگه قهرمان شوالیه سطح 0 بتونه 5 تا شولیه رو بزنه.پس همینطور 10 تا کماندار . یا 20 تا شمشیر زن و یا 30 تا نیزه دار رو میتونه بزنه. وقتی این سطح بشه 5 مثلا میتونه 50 تا تا شوالیه رو بزنه پس راحت میکشه و شاید یکم از سطح سلامتش کم شه. حالا من دیدم سطح 15 و اینا بودن. درسته مشکلی نیست.خوب همین کارارو میکنه که میگن قهرمان دیگه اگه اینطور نبود که میشد دلقکه پادشاه. درسته مشکلی هم نیست.
این دومی من اولی بودم اینم دو[u]می برو بابا من 7000تا نیرو حمله میکنم بعد اون 800تا نیرو دارهاز همه جهت من بهتر بودم حال ندارم دوباره توضیح بدم ولی سطح دفاعی اون و دیوارش کم بود ولی کل نیرو های ما مردن و 1 عدد نیروی اون نمرد
سرور ویژه تابستانی بعد برین تو 25 تای اول اسمsenatoorرا می بینید می خوام سرور رو بترکونم:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]سینوهه[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بابا داستان قهرمان با نیروی معمولی فرق میکنه. سطحش که بره بالا چون تو فرمول حساب کردن قدرتش ضرب وجود داره.قدرتش خیلی بیشتر از نیروی معمولی میشه.:mrgreen: [/div][/quote] موضوع سر قدرتش نیست نحوه ی محاسبات تلفات وارده به قهرمان ایراد داره که باعث میشه بین یک قهرمانی که به بالای سطح 20 نرسیده با 5 برابر نیروی هم نوع و هم سطح خودش تفاوت باشه مخصوصاً اگه حمله از نوع غارت باشه[/div][/quote] قهرمان مثل نیرو های دیگه نیست که سطح آخرش بیست باشه. بذار یه مثال بزنم برات.عدد هاش رو الکی میگما. مثلا اگه قهرمان شوالیه سطح 0 بتونه 5 تا شولیه رو بزنه.پس همینطور 10 تا کماندار . یا 20 تا شمشیر زن و یا 30 تا نیزه دار رو میتونه بزنه. وقتی این سطح بشه 5 مثلا میتونه 50 تا تا شوالیه رو بزنه پس راحت میکشه و شاید یکم از سطح سلامتش کم شه. حالا من دیدم سطح 15 و اینا بودن. درسته مشکلی نیست.خوب همین کارارو میکنه که میگن قهرمان دیگه اگه اینطور نبود که میشد دلقکه پادشاه. درسته مشکلی هم نیست.:mrgreen:[/div][/quote]
این دومی من اولی بودم اینم دو[u]می برو بابا من 7000تا نیرو حمله میکنم بعد اون 800تا نیرو دارهاز همه جهت من بهتر بودم حال ندارم دوباره توضیح بدم ولی سطح دفاعی اون و دیوارش کم بود ولی کل نیرو های ما مردن و 1 عدد نیروی اون نمرد
این بازیکن تلفات داده است. اما این تلفات بین قهرمان ها تقسیم شده است و چون تعداد قهرمان ها زیاد بود و در ضمن نوع لشکرکشی غارت بوده و مدافع نیز لشکر زیادی نداشته، میزان تلفات ناچیز است.
تلفات قهرمان ها مثل نیروهای عادی نیست و نحوه محاسبه آن بر اساس نوع قهرمان محاسبه می شود. اما معیار محاسبه یکی است.
بابا جان من میگم اگه طبق گفته شما قدرت هر قهرمان 5 برابر نیروی خودش هست تعدادشون میشد 220 تا
که من تو شبیه ساز 300تا همه رم از نوع تیرکموندار در نظر میگیریم با سطح حمله 20 طرف 275 تا تلفات میده باید حداقل چندتا از قهرماناش میمردند
در ضمن سطح سلامت قهرماناش کامل نبود( یعنی100)
سلامتشون زیر 50 بودند پس باید همشون میمردند
من فقط اینو می تونم بکم اکر تو بازی خرید سکه باشه یکی می تونه به راحتی بخره یکی هم نمی تونه بخره پس اون بازی به درد نمی خوره
[quote][div][b]سینوهه[/b][/div][div][quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]این بازیکن تلفات داده است. اما این تلفات بین قهرمان ها تقسیم شده است و چون تعداد قهرمان ها زیاد بود و در ضمن نوع لشکرکشی غارت بوده و مدافع نیز لشکر زیادی نداشته، میزان تلفات ناچیز است.
تلفات قهرمان ها مثل نیروهای عادی نیست و نحوه محاسبه آن بر اساس نوع قهرمان محاسبه می شود. اما معیار محاسبه یکی است.[/div][/quote]
بابا جان من میگم اگه طبق گفته شما قدرت هر قهرمان 5 برابر نیروی خودش هست تعدادشون میشد 220 تا
که من تو شبیه ساز 300تا همه رم از نوع تیرکموندار در نظر میگیریم با سطح حمله 20 طرف 275 تا تلفات میده باید حداقل چندتا از قهرماناش میمردند
سلامتشون زیر 50 بودند پس باید همشون میمردند[/div][/quote]
من فقط اینو می تونم بکم اکر تو بازی خرید سکه باشه یکی می تونه به راحتی بخره یکی هم نمی تونه بخره پس اون بازی به درد نمی خوره
این بازیکن تلفات داده است. اما این تلفات بین قهرمان ها تقسیم شده است و چون تعداد قهرمان ها زیاد بود و در ضمن نوع لشکرکشی غارت بوده و مدافع نیز لشکر زیادی نداشته، میزان تلفات ناچیز است.
تلفات قهرمان ها مثل نیروهای عادی نیست و نحوه محاسبه آن بر اساس نوع قهرمان محاسبه می شود. اما معیار محاسبه یکی است.
سلامتشون زیر 50 بودند پس باید همشون میمردند
منکاملا با آذر بایجان موافقم
سرور ویژه تابستانی بعد برین تو 25 تای اول اسمsenatoorرا می بینید می خوام سرور رو بترکونم:
[quote][div][b]آذربایجان[/b][/div][div][quote][div][b]سینوهه[/b][/div][div][quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]این بازیکن تلفات داده است. اما این تلفات بین قهرمان ها تقسیم شده است و چون تعداد قهرمان ها زیاد بود و در ضمن نوع لشکرکشی غارت بوده و مدافع نیز لشکر زیادی نداشته، میزان تلفات ناچیز است.
تلفات قهرمان ها مثل نیروهای عادی نیست و نحوه محاسبه آن بر اساس نوع قهرمان محاسبه می شود. اما معیار محاسبه یکی است.[/div][/quote]
سلامتشون زیر 50 بودند پس باید همشون میمردند[/div][/quote]
من فقط اینو می تونم بکم اکر تو بازی خرید سکه باشه یکی می تونه به راحتی بخره یکی هم نمی تونه بخره پس اون بازی به درد نمی خوره [/div][/quote]
منکاملا با آذر بایجان موافقم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.