elham_22
amirhassani
elham_22
اوووووووووووووه علیرضا چه حالی داریا
در ضمن محاسباتتم اشتباهه
این که یک سری عزیزان(یک سری منظورم درصد خیلی خیلی کم 99.8 درصدی بازیکنان هستش) از مولتی اکانت استفاده میکنن(حالا به هر نوعی پارکینگ غارت دف((حالا بعضیام مولتی ندارن ولیرفیقشون دقیقا همینکار رو داره براشون انجام میده و میشه مولتی))) ولی با این حال
علیرضا جان سرور 20 اکانتی بود که 46.600 غارت کرد تو هفته ی اول و بدون مولتی و با هزینه ی 30 تومن کلا
میدونم الان میگی اونجای آدم خالی بند ولی خدااییش همین بود
ببین اونجوری که شما حساب کتاب کردی آره
ولی یه سری روش هایی هم هست که خب این ها باعث میشه که یهو آمار وحشتناکی میاد رو آمار غارت
حتما نباید که مولتی باشه حتما که
برای مثال ارض میکنم
من خودم همیشه تعداد نیروم اول بازی خیلی زیاد هستش (قبلا هم عکس دادم و هم گزارش لشکر کشی)
یه سری بازیکنان هم که همشونم اکثرا قهرمانان سرورهای پیش هستند(از دم) اینا سبکشون اینجوریه که هفته ی اول فقط پاپ و بالا بردن تعداد شهر ها
و از هفته ی دوم استفاده از مولتی اکانت و غارت وحشتناک و ساخت بالای نیرو
خب این دوستان ازونجایی که نیرو نمیسازن تو اکانتشون(دف ساز دارن ولی اینقدری تو اکانتوشن دارن که فارم نشن و دف ساز ها منتظرن که اگه چیزی شد دفارو بریزن)
برای مثال سرور 20 بازیکن raoof که یک غارت آخر سرور رو زد
همسایه من بود
600 تا نیزه داشت و کلی شهر و همه هم منابع بالا
موقعی که نبود
با 6000 تا کمان زدم بهش
کلا فکر کنم 50 تا کمان تلفات دادم
و یه غارت میلیونی ازش کردم(لامثب مگه خالی میشد؟؟) و خفن هم با اون منابع 3x کمان سفارش دادم تو همون هفته اول
حالا من حذف کردم اون سرور رو به دلایلی که از قبل گفتم ولی ایشون نزدک 3000 تا نیزه تو مولتیاش داشت که اگه کسی زدش خالی کنه رو خودش که فارم نشه(که حالا رفت اکانتشو حذف کنه که من وقتی حذف کردم ول نکرد اکانتش رو)
نکته ای که تو این سبک من هست اینکه این بازیکنان یک بار مصرف هستن و نمیرن تو فارم لیست
یه بار میزنیدشون فقط چون سری دوم دیوار میشد نیشدم کلی تلفات میدید
ولی تو همون یه بار......
یا خیلی سرورای دیگه مثل سرور 16 هیوا همسایه عزیزم بود
این هم همینجوری شد
بیشترین تعداد شهر رو داشت
نیروش اینقدری بود که هیچ کسی نیاد سمتش ولی من به زور سواره نظام زیاد و سطح بالام زدمش بودن اینکه تلفاتی بدم واگه شتباه نکنم تو 4 ساعت نزدیک 6 میلون ازش منابع زدم(تو همون هفته اول)
یا خیلی بازیکنان دیگه
تنها دلیلش هم اینکه این دوستان بازیشون رو بر مبنای مولتیاشون چیدن و سر همینمبه راحتی میشه ازشون غارت های رقم بالا و بدون تلفات کرد
سرتو درد نیارم پس فکر نکن که نمیشه
سلام خوبی رهام؟
رهام حاضری قسم بخوری زدی به اکانت ما یعنی raoof?
حالا من نمیام تو انجمن کل کل باید داستان ببافی؟
اونی که تو زدی * زاده ی رووف بود رووف گف نزن 1000 تا دف ریختم توش تو هم زدی بعد ادعای غارت کردی که ما شروع کردیم به غارت تو فارم شدی ما شدیم 1 سرور
عزیز دلم واسه مشهور شدن راه بهتریو انتخاب کن
سلام به به آقای 20 روز 20 روز 3x نیرو پر کن
امیر جان داداش خود رئوف رو بردار بیار اولا
دوما داداشم رئوف نبود که بهم پیام داد
خودت بودی که پیام دادی آقا نزن دف فرستادیم دیوار میشی
گفتم چقدر؟؟؟گفتی 1000 تا دف فرستادم
گفتم 2 مین وایسا الان نیروهام جمع میشن که بعدم زدمش و گفتی زنگ زدم به صاحب اکانت گفتم یه غارتگر کنارت افتاده اکانتت رو بیخیال
تا روز آخری که تو سرور هم بودم تو فارم لیتسم بود اون اکانت
ببین تو روت دارم میگم تو آدم خالی بندی هستی چشم تو چشم آدم وای میستی دروغ میگی
ولی رئوف رو قبول دارم خالی بعید میدونم ببنده
در ضمن داداشی
سرور 20 منو کی زد فارم شدم؟؟؟بیشترین نیروی سرور بودم کی منو زد؟؟؟
نصف اتحادم به نشانه اعتراض به اون بااگ گذاشتیم رو حذف
میخوای فحشم میزارم اگه غیر این بوده
نگو هم فارم نشد چون اصلا نیرو نداشتید
روز اول به من یه پیام دادی تو سلام تو همون رهامی که با امیر اومدی بودی ختم آوا گفتم آره
2 روز بعدشم اکانت رئوف رو که زدم دوباره بهم پیام دادید
اکانت رئوف هم فارم خداداد بود چون اصلا نیرو نداشت
فقط یه سری دف دادید که اونم با 50 تا کمان تلفات ترکید میلیونی منابع داد
بازم میگم حرفیه بگو خود رئوف بیاد الکی جو نده
در ضمن حماسه سرور 22 اتون رو که برای اولین بار یه اکانت 0 مطلق شد و از همه مهمتر کتیبه ازش کشیده شد بیرون رو که تو تاریخ بازی اولین بار بود رو جا داره که همینجا به شما و کل دوستانتون تبریک عرض کنم
واقعا هنوز تو کف این حماسه ای که خلق کردید هستم
تو هرچی ادعا کنم که میتونم
تو اینیکی واقعا ادعا میکنم که ناتوانم
خدااییش چجوری تونستید این شاهکارو خلق کنید؟؟
خوبی عزیز دلم؟
از بالا دونه دونه جوابتو میدم
اول اینکه منو رووف نداریم اون هم زیاد خوش نداره دم خوره بچه هایی مثه تو بشه
بعدشم من پیامی بهت ندادم تا قبل اینکه بدونم میشناسمت بعد اینکه گفتی رهامم جواب دادم پیاماتو.
در مورد خالی بند بودن من خداروشکر تعداد معدودی که منو میشناسن خبر دارن که هستم یا نه.
روهام بالا ترین فوحشی که بلدیو بزار واسه من اگه من به تو پیام داده باشم
یه ذره فک کنی یادت میاد وسط پیامات با رووف گفتی من رهامم از اونجا به بعد من جوابتو دادم از جانشینی بازم بالاترین فوحشی که بلدی بزار.
در مورد نیرو هم بازم فوحش بزار چون اون موقع که تو 6000 داشتی ما هم 6000 داشتیم ولی کمان نبود همش.
در مورد این غارتای میلیونی هم که میگی بازم فوحش بزار اگه حتی یه فیک اومده باشه از اکانتت به اکانت ما.
تو اونموقع که اومده بودید پیشم با امیر چرا این حرفارو نمیزدی؟وقتی مسخرت میکردم میگفتم تا تهه سرور دووم نمیاری هیچ وقت چرا نمیگفتی این حرفارو؟
ببین رهام جان قربونه اون موهای پریشونت برم تو اومدی اینجا یه گنده . . . کنی این حرفو زدی غافل از اینکه ممکنه من بخونم تیر انداختی تو تاریکی ولی نخورد حالام واسه اینکه اینجا ضایع نشی یه سری داستان بافتی
البته رهام جان من هرچی هم بگم شما زیر بار نمیری فقط مراقب باش تعداد فوحشایی که قرار بزاری خیلی زیاده یه درصد اگه عملی بشن دیگه کارت به خودکشی میرسه.
در مورد کتیبه هم بهت حق میدم چون تجربه نداشتی تا به حال ایشالا یه سرور که کتیبه زدی بعد از ارشیوش بیا صحبت کنیم.
موفق باشی گلم ببخشید تند صحبت کردم
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]amirhassani[/b][/div][div][quote][div][b]elham_22[/b][/div][div]اوووووووووووووه علیرضا چه حالی داریا
در ضمن محاسباتتم اشتباهه
این که یک سری عزیزان(یک سری منظورم درصد خیلی خیلی کم 99.8 درصدی بازیکنان هستش) از مولتی اکانت استفاده میکنن(حالا به هر نوعی پارکینگ غارت دف((حالا بعضیام مولتی ندارن ولیرفیقشون دقیقا همینکار رو داره براشون انجام میده و میشه مولتی))) ولی با این حال
علیرضا جان سرور 20 اکانتی بود که 46.600 غارت کرد تو هفته ی اول و بدون مولتی و با هزینه ی 30 تومن کلا
میدونم الان میگی اونجای آدم خالی بند ولی خدااییش همین بود
ببین اونجوری که شما حساب کتاب کردی آره
ولی یه سری روش هایی هم هست که خب این ها باعث میشه که یهو آمار وحشتناکی میاد رو آمار غارت
حتما نباید که مولتی باشه حتما که
برای مثال ارض میکنم
من خودم همیشه تعداد نیروم اول بازی خیلی زیاد هستش (قبلا هم عکس دادم و هم گزارش لشکر کشی)
یه سری بازیکنان هم که همشونم اکثرا قهرمانان سرورهای پیش هستند(از دم) اینا سبکشون اینجوریه که هفته ی اول فقط پاپ و بالا بردن تعداد شهر ها
و از هفته ی دوم استفاده از مولتی اکانت و غارت وحشتناک و ساخت بالای نیرو
خب این دوستان ازونجایی که نیرو نمیسازن تو اکانتشون(دف ساز دارن ولی اینقدری تو اکانتوشن دارن که فارم نشن و دف ساز ها منتظرن که اگه چیزی شد دفارو بریزن)
برای مثال سرور 20 بازیکن raoof که یک غارت آخر سرور رو زد
همسایه من بود
600 تا نیزه داشت و کلی شهر و همه هم منابع بالا
موقعی که نبود
با 6000 تا کمان زدم بهش
کلا فکر کنم 50 تا کمان تلفات دادم
و یه غارت میلیونی ازش کردم(لامثب مگه خالی میشد؟؟) و خفن هم با اون منابع 3x کمان سفارش دادم تو همون هفته اول
حالا من حذف کردم اون سرور رو به دلایلی که از قبل گفتم ولی ایشون نزدک 3000 تا نیزه تو مولتیاش داشت که اگه کسی زدش خالی کنه رو خودش که فارم نشه(که حالا رفت اکانتشو حذف کنه که من وقتی حذف کردم ول نکرد اکانتش رو)
[u]نکته ای که تو این سبک من هست اینکه این بازیکنان یک بار مصرف هستن و نمیرن تو فارم لیست
یه بار میزنیدشون فقط چون سری دوم دیوار میشد نیشدم کلی تلفات میدید
ولی تو همون یه بار......[/u]
یا خیلی سرورای دیگه مثل سرور 16 هیوا همسایه عزیزم بود
این هم همینجوری شد
بیشترین تعداد شهر رو داشت
نیروش اینقدری بود که هیچ کسی نیاد سمتش ولی من به زور سواره نظام زیاد و سطح بالام زدمش بودن اینکه تلفاتی بدم واگه شتباه نکنم تو 4 ساعت نزدیک 6 میلون ازش منابع زدم(تو همون هفته اول)
یا خیلی بازیکنان دیگه
تنها دلیلش هم اینکه این دوستان بازیشون رو بر مبنای مولتیاشون چیدن و سر همینمبه راحتی میشه ازشون غارت های رقم بالا و بدون تلفات کرد
سرتو درد نیارم پس فکر نکن که نمیشه[/div][/quote]
سلام خوبی رهام؟
رهام حاضری قسم بخوری زدی به اکانت ما یعنی raoof?
حالا من نمیام تو انجمن کل کل باید داستان ببافی؟
اونی که تو زدی خواهر زاده ی رووف بود رووف گف نزن 1000 تا دف ریختم توش تو هم زدی بعد ادعای غارت کردی که ما شروع کردیم به غارت تو فارم شدی ما شدیم 1 سرور
عزیز دلم واسه مشهور شدن راه بهتریو انتخاب کن
[/div][/quote]
سلام به به آقای 20 روز 20 روز 3x نیرو پر کن:lol:
امیر جان داداش خود رئوف رو بردار بیار اولا
دوما داداشم رئوف نبود که بهم پیام داد
خودت بودی که پیام دادی آقا نزن دف فرستادیم دیوار میشی
گفتم چقدر؟؟؟گفتی 1000 تا دف فرستادم
گفتم 2 مین وایسا الان نیروهام جمع میشن که بعدم زدمش و گفتی زنگ زدم به صاحب اکانت گفتم یه غارتگر کنارت افتاده اکانتت رو بیخیال
تا روز آخری که تو سرور هم بودم تو فارم لیتسم بود اون اکانت
ببین تو روت دارم میگم تو آدم خالی بندی هستی چشم تو چشم آدم وای میستی دروغ میگی
ولی رئوف رو قبول دارم خالی بعید میدونم ببنده
در ضمن داداشی
سرور 20 منو کی زد فارم شدم؟؟؟بیشترین نیروی سرور بودم کی منو زد؟؟؟
نصف اتحادم به نشانه اعتراض به اون بااگ گذاشتیم رو حذف
میخوای فحشم میزارم اگه غیر این بوده
نگو هم فارم نشد چون اصلا نیرو نداشتید
روز اول به من یه پیام دادی تو سلام تو همون رهامی که با امیر اومدی بودی ختم آوا گفتم آره
2 روز بعدشم اکانت رئوف رو که زدم دوباره بهم پیام دادید
اکانت رئوف هم فارم خداداد بود چون اصلا نیرو نداشت
فقط یه سری دف دادید که اونم با 50 تا کمان تلفات ترکید میلیونی منابع داد
بازم میگم حرفیه بگو خود رئوف بیاد الکی جو نده
[u]در ضمن حماسه سرور 22 اتون رو که برای اولین بار یه اکانت 0 مطلق شد و از همه مهمتر کتیبه ازش کشیده شد بیرون رو که تو تاریخ بازی اولین بار بود رو جا داره که همینجا به شما و کل دوستانتون تبریک عرض کنم
واقعا هنوز تو کف این حماسه ای که خلق کردید هستم
تو هرچی ادعا کنم که میتونم
تو اینیکی واقعا ادعا میکنم که ناتوانم
خدااییش چجوری تونستید این شاهکارو خلق کنید؟؟:lol:[/u][/div][/quote]
خوبی عزیز دلم؟
از بالا دونه دونه جوابتو میدم
اول اینکه منو رووف نداریم اون هم زیاد خوش نداره دم خوره بچه هایی مثه تو بشه
بعدشم من پیامی بهت ندادم تا قبل اینکه بدونم میشناسمت بعد اینکه گفتی رهامم جواب دادم پیاماتو.
در مورد خالی بند بودن من خداروشکر تعداد معدودی که منو میشناسن خبر دارن که هستم یا نه.
روهام بالا ترین فوحشی که بلدیو بزار واسه من اگه من به تو پیام داده باشم
یه ذره فک کنی یادت میاد وسط پیامات با رووف گفتی من رهامم از اونجا به بعد من جوابتو دادم از جانشینی بازم بالاترین فوحشی که بلدی بزار.
در مورد نیرو هم بازم فوحش بزار چون اون موقع که تو 6000 داشتی ما هم 6000 داشتیم ولی کمان نبود همش.
در مورد این غارتای میلیونی هم که میگی بازم فوحش بزار اگه حتی یه فیک اومده باشه از اکانتت به اکانت ما.
تو اونموقع که اومده بودید پیشم با امیر چرا این حرفارو نمیزدی؟وقتی مسخرت میکردم میگفتم تا تهه سرور دووم نمیاری هیچ وقت چرا نمیگفتی این حرفارو؟
ببین رهام جان قربونه اون موهای پریشونت برم تو اومدی اینجا یه گنده . . . کنی این حرفو زدی غافل از اینکه ممکنه من بخونم تیر انداختی تو تاریکی ولی نخورد حالام واسه اینکه اینجا ضایع نشی یه سری داستان بافتی
البته رهام جان من هرچی هم بگم شما زیر بار نمیری فقط مراقب باش تعداد فوحشایی که قرار بزاری خیلی زیاده یه درصد اگه عملی بشن دیگه کارت به خودکشی میرسه.
در مورد کتیبه هم بهت حق میدم چون تجربه نداشتی تا به حال ایشالا یه سرور که کتیبه زدی بعد از ارشیوش بیا صحبت کنیم.
موفق باشی گلم ببخشید تند صحبت کردم