آره ولی یادم تقریبا اولای بازی بود شاید 3 ماه اول یه مدل مد شده بود * تو بازی بود الان دیگه نمیدونم جلوشو گرفتن فکرکنم ولی من خودم دیدم پسر ناکس یه کاری میکرد شهرش پر محافظ میشدیا کارای دیگه جاسوسی میکردی نشون نمیداد ولی حمله میکردین500هزار نیرو داشت
بله
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]آره ولی یادم تقریبا اولای بازی بود شاید 3 ماه اول یه مدل مد شده بود تقلب تو بازی بود الان دیگه نمیدونم جلوشو گرفتن فکرکنم ولی من خودم دیدم پسر ناکس یه کاری میکرد شهرش پر محافظ میشدیا کارای دیگه جاسوسی میکردی نشون نمیداد ولی حمله میکردین500هزار نیرو داشت :lol:[/div][/quote]
بله
اصلا یه وضی بود آدم به استعداد های نو شکوفته تو ایران پی میبرد کاشکی ازش یاد میگرفتم
hossein shabani
korosh bozorg
آره ولی یادم تقریبا اولای بازی بود شاید 3 ماه اول یه مدل مد شده بود * تو بازی بود الان دیگه نمیدونم جلوشو گرفتن فکرکنم ولی من خودم دیدم پسر ناکس یه کاری میکرد شهرش پر محافظ میشدیا کارای دیگه جاسوسی میکردی نشون نمیداد ولی حمله میکردین500هزار نیرو داشت
بله
این مطلب در 1391/10/25 11:10:01 نوشته شده است و در 1391/10/25 11:10:26 ویرایش شده است .
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
اصلا یه وضی بود آدم به استعداد های نو شکوفته تو ایران پی میبرد کاشکی ازش یاد میگرفتم:lol:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]آره ولی یادم تقریبا اولای بازی بود شاید 3 ماه اول یه مدل مد شده بود تقلب تو بازی بود الان دیگه نمیدونم جلوشو گرفتن فکرکنم ولی من خودم دیدم پسر ناکس یه کاری میکرد شهرش پر محافظ میشدیا کارای دیگه جاسوسی میکردی نشون نمیداد ولی حمله میکردین500هزار نیرو داشت :lol:[/div][/quote]
بله[/div][/quote]
اصلا یه وضی بود آدم به استعداد های نو شکوفته تو ایران پی میبرد کاشکی ازش یاد میگرفتم
hossein shabani
korosh bozorg
بله
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]اصلا یه وضی بود آدم به استعداد های نو شکوفته تو ایران پی میبرد کاشکی ازش یاد میگرفتم:lol:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]آره ولی یادم تقریبا اولای بازی بود شاید 3 ماه اول یه مدل مد شده بود تقلب تو بازی بود الان دیگه نمیدونم جلوشو گرفتن فکرکنم ولی من خودم دیدم پسر ناکس یه کاری میکرد شهرش پر محافظ میشدیا کارای دیگه جاسوسی میکردی نشون نمیداد ولی حمله میکردین500هزار نیرو داشت :lol:[/div][/quote]
بله[/div][/quote]
[/div][/quote]
:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.