از داداشم . وقتی ک نزدیک گوشیم میشه
از امتحان زبان ک قراره شهریور پاسش کنم
از مرگ
از فیلمای -18 . البته از نوع جنایی نه چیزه دیگه ای .
از بریدگی
امتحان زبان ...............شدی؟!
نه هنوز امتحان ندادم. ولی قراره بشم
هفتم امتحانشه
اوه! چه ناامید.بیست میشی نترس:-D
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]از داداشم . وقتی ک نزدیک گوشیم میشه
از مرگ
از بریدگی[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه هنوز امتحان ندادم. ولی قراره بشم :D
هفتم امتحانشه[/div][/quote]
از مرگ
از بریدگی
هفتم امتحانشه
خدا کنه
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]از داداشم . وقتی ک نزدیک گوشیم میشه
از مرگ
از بریدگی[/div][/quote]
[/div][/quote]
اوه! چه ناامید.بیست میشی نترس:-D[/div][/quote]
خدا کنه
از امتحان دفاعی خیلی میترسم....هیچی تا حالا نخوندم جز نوبت اول
ما که تو طول سال خوندیم، فعلا توش موندیم.تومیخوای چیکار کنی دیگه!!:-D
کل مطلب کتاب اینه که جنگ نرم بده:-D
اونوقت اومدن هزارتا چرت و پرت نوشتن همش شبیه همه!! نمیشه یاد گرفت.تو مخ ادم نمیره:-D :-D
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]از امتحان دفاعی خیلی میترسم....هیچی تا حالا نخوندم جز نوبت اول:?[/div][/quote]
اونوقت اومدن هزارتا چرت و پرت نوشتن همش شبیه همه!! نمیشه یاد گرفت.تو مخ ادم نمیره:-D :-D
من فقط داستاناشو می خونم معلمم که به سلامتی کل سربازیو جنگشو تعریف کرد....الانم 13 صفحه برگه داده میگه اینا ها رو بخون شاید ده پونزده تا از سوالا توی اینا باشه
از طرفی تحدید کرده ورزشت رو 12 میدم(معلم ورزش هم هست),دو 540 متر رو 1دقیقه و 52 ثانیه رفتم ولی واسه ی دراز نشست غایب بودم....دو روزه هیچ کاری جز دعا نمی کنم امتحان جغرافی امروزمم19/5 میشم
این مطلب در 1393/02/31 13:22:22 نوشته شده است و در 1393/02/31 13:23:16 ویرایش شده است .
god is good
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]از امتحان دفاعی خیلی میترسم....هیچی تا حالا نخوندم جز نوبت اول:?[/div][/quote]
اونوقت اومدن هزارتا چرت و پرت نوشتن همش شبیه همه!! نمیشه یاد گرفت.تو مخ ادم نمیره:-D :-D [/div][/quote]
من فقط داستاناشو می خونم معلمم که به سلامتی کل سربازیو جنگشو تعریف کرد....الانم 13 صفحه برگه داده میگه اینا ها رو بخون شاید ده پونزده تا از سوالا توی اینا باشه:roll:
از طرفی تحدید کرده ورزشت رو 12 میدم(معلم ورزش هم هست),دو 540 متر رو 1دقیقه و 52 ثانیه رفتم ولی واسه ی دراز نشست غایب بودم....دو روزه هیچ کاری جز دعا نمی کنم امتحان جغرافی امروزمم19/5 میشم:cry:
منم از دفاعی حالم بهم میخوره همش حفظیه یک کتاب بزرگگگگگگگگگگگگگگگگ
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]از امتحان دفاعی خیلی میترسم....هیچی تا حالا نخوندم جز نوبت اول:?[/div][/quote]
منم از دفاعی حالم بهم میخوره همش حفظیه یک کتاب بزرگگگگگگگگگگگگگگگگ :oops::oops::oops::oops::oops:
خیالاتی که شب توی تاریکی وقتی همه خوابن میکنی
مثل لولوجن فیلم ترسناک دیشب و .. زلزله ی تهران /همون زلزله بزرگه که میگن میخواد بیاد/نیس یه جایه پرتی میخوابم ،،، باخودم میگم چجوری فرار کنم
خیالاتی که شب توی تاریکی وقتی همه خوابن میکنی
مثل [b]لولو[/b] [b]جن[/b] فیلم ترسناک دیشب و .. زلزله ی تهران /همون زلزله بزرگه که میگن میخواد بیاد/نیس یه جایه پرتی میخوابم ،،، باخودم میگم چجوری فرار کنم :roll:
از مرگ
از بریدگی
هفتم امتحانشه
خدا کنه
نگران نباش شهریور با هم میریم میدیم.
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]از داداشم . وقتی ک نزدیک گوشیم میشه
از مرگ
از بریدگی[/div][/quote]
[/div][/quote]
اوه! چه ناامید.بیست میشی نترس:-D[/div][/quote]
خدا کنه[/div][/quote]
نگران نباش شهریور با هم میریم میدیم.:D
دفاعی خصوصی بهت تدریس میکنم 25 بگیری.
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]از امتحان دفاعی خیلی میترسم....هیچی تا حالا نخوندم جز نوبت اول:?[/div][/quote]
اونوقت اومدن هزارتا چرت و پرت نوشتن همش شبیه همه!! نمیشه یاد گرفت.تو مخ ادم نمیره:-D :-D [/div][/quote]
دفاعی خصوصی بهت تدریس میکنم 25 بگیری.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.