ثبت نام کنید با زیر مجموعه گیری گوشی دلخواهتان را به دست بیارید از لینک زیر ثبت نام کنید لینک ثبت نام
دوست عزیز اون لینکی که گذاشتی محتوا کیلاگر و تروجان هستش.هر کی رو لینکش کلیک کنه تمام هر کاری با کیبوردش بکنه واسه اون میره هیشکی کلیک نکنه
حالا من چی کار کنم ؟چقدر سطح دسترسیش بالاست؟
من هیچ وقت نمی بازم ؛
چون برد برام ارزشی نداره...
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]ثبت نام کنید با زیر مجموعه گیری گوشی دلخواهتان را به دست بیارید از لینک زیر ثبت نام کنید
[url=http://www.xpango.com?ref=92788417]لینک ثبت نام[/url][/div][/quote]
دوست عزیز اون لینکی که گذاشتی محتوا کیلاگر و تروجان هستش.هر کی رو لینکش کلیک کنه تمام هر کاری با کیبوردش بکنه واسه اون میره هیشکی کلیک نکنه [/div][/quote]
حالا من چی کار کنم ؟چقدر سطح دسترسیش بالاست؟
چرا چرت و پرت میگی من نود 6 دارم تروجانرو قورت میده
نود بزار لایه یه نون با نوشابه قورتش بده نود که نمیتونه این نوع تروجان شناسایی کنه.میدونی چند نوع تروجان داریم عزیز؟؟؟؟ تروجانی هستش که هیچ آنتی ویروس شناسایی نمیکنه
اه وا پسر خوب من خودم هکرم مادر نزاییده کسی بتونه منو * کنه
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]چرا چرت و پرت میگی من نود 6 دارم تروجانرو قورت میده[/div][/quote]
نود بزار لایه یه نون با نوشابه قورتش بده نود که نمیتونه این نوع تروجان شناسایی کنه.میدونی چند نوع تروجان داریم عزیز؟؟؟؟ تروجانی هستش که هیچ آنتی ویروس شناسایی نمیکنه[/div][/quote]
اه وا :mrgreen: پسر خوب من خودم هکرم مادر نزاییده کسی بتونه منو هک کنه
چرا چرت و پرت میگی من نود 6 دارم تروجانرو قورت میده
نود بزار لایه یه نون با نوشابه قورتش بده نود که نمیتونه این نوع تروجان شناسایی کنه.میدونی چند نوع تروجان داریم عزیز؟؟؟؟ تروجانی هستش که هیچ آنتی ویروس شناسایی نمیکنه
اه وا پسر خوب من خودم هکرم مادر نزاییده کسی بتونه منو * کنه
همون دیگه ویروس میفرستی واسه بچه ها آقای هکر
به چیا دسترسی داره؟
من هیچ وقت نمی بازم ؛
چون برد برام ارزشی نداره...
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]چرا چرت و پرت میگی من نود 6 دارم تروجانرو قورت میده[/div][/quote]
نود بزار لایه یه نون با نوشابه قورتش بده نود که نمیتونه این نوع تروجان شناسایی کنه.میدونی چند نوع تروجان داریم عزیز؟؟؟؟ تروجانی هستش که هیچ آنتی ویروس شناسایی نمیکنه[/div][/quote]
اه وا :mrgreen: پسر خوب من خودم هکرم مادر نزاییده کسی بتونه منو هک کنه[/div][/quote]
همون دیگه ویروس میفرستی واسه بچه ها آقای هکر[/div][/quote]
به چیا دسترسی داره؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.