سلام بچه ها.
من به دلیل امتحانات و درس زیاد احتمالا تا بعد از خرداد یا نیام یا خیلی کم بیام.
الان هم نتمو جم کردم با تبلت اومدم.
ببخشید اگه کسی از دستمون ناراحت شده.ازهمه رفقا و انجمنی ها خدافظی میکنم اسم هم نمیارم که کسی اگه جا افتاد ناراحت نشه.
بای.
رضا نقل قول نکن
سلام بچه ها.
ببخشید اگه کسی از دستمون ناراحت شده.ازهمه رفقا و انجمنی ها خدافظی میکنم اسم هم نمیارم که کسی اگه جا افتاد ناراحت نشه.
بای.
:oops:
در فکر این بودم یک پست بزنم ولی خوب ازون جایی که نمیخوام این اخریا اسپم بدم همینجا از همه دوستان گل انجمنی بای بای میکنم تا بعد از خرداد...
خدا نگهدارتون...
همتون تو امتحان هاتون موفق باشید انشاالله...
این مطلب در 1393/02/18 13:33:56 نوشته شده است و در 1393/02/18 13:40:07 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
در فکر این بودم یک پست بزنم ولی خوب ازون جایی که نمیخوام این اخریا اسپم بدم همینجا از همه دوستان گل انجمنی بای بای میکنم تا بعد از خرداد...
خدا نگهدارتون...:)
همتون تو امتحان هاتون موفق باشید انشاالله...
سلام بچه ها.
بای.
باشه مهدی بای.
فقط گوشیتو خاموش نکن شاید کار واجب داشته باشه ادم
موفق باشی تو امتحانا
این مطلب در 1393/02/18 13:36:16 نوشته شده است و در 1393/02/18 13:36:51 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]سلام بچه ها.
بای.
:oops:[/div][/quote]
باشه مهدی بای.
فقط گوشیتو خاموش نکن شاید کار واجب داشته باشه ادم;)
موفق باشی تو امتحانا
بای
کوروش00 هم راست میگه ماهم درس و دانشگاه داریم ولی میایم . هرچی بیشتر درس بحونی نمرت کم تر میشه خیالت راحت
نمونه دولتی هستیم برا همین باید بیشتر بخونیم.وگرنه کی حال درس خوندن داره.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]بای :D
کوروش00 هم راست میگه ماهم درس و دانشگاه داریم ولی میایم . هرچی بیشتر درس بحونی نمرت کم تر میشه خیالت راحت 8-)8-):D:D[/div][/quote]
نمونه دولتی هستیم برا همین باید بیشتر بخونیم.وگرنه کی حال درس خوندن داره.:twisted::geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.