نمیدونم شما کی هستی اگه منو میشناسی که هیچ ولی اگه نمیشناسی تو این سرورایی که بازی میکنم تا بحال فارم نشدم این سرور هم به امید خخدا مطمئن باش فارم نمیشم حرف نمیزنم عمل میکنم رفیق اک خوب هم گیر میاریم برای خرید
رضا
ezra
نمیدونم شما کی هستی اگه منو میشناسی که هیچ ولی اگه نمیشناسی تو این سرورایی که بازی میکنم تا بحال فارم نشدم این سرور هم به امید خخدا :)مطمئن باش فارم نمیشم حرف نمیزنم عمل میکنم رفیق اک خوب هم گیر میاریم برای خرید
رضا
نمیدونم شما کی هستی اگه منو میشناسی که هیچ ولی اگه نمیشناسی تو این سرورایی که بازی میکنم تا بحال فارم نشدم این سرور هم به امید خخدا مطمئن باش فارم نمیشم حرف نمیزنم عمل میکنم رفیق اک خوب هم گیر میاریم برای خرید
رضا
میگم که خواستی اک خوب داریم
منم همونیم که اک eryha رو فروخت به این بابا
یعنی eryha اصلیه منم
شمارم واقعیت نمیشناسم و هیچ سروری اسمت به چشمم نخورده
رهام همون اول سرور خودشو شوت میکرد بیرون کلا رهام تاحالا سروری تا اخر موندی؟خخخخخ
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]ezra[/b][/div][div]نمیدونم شما کی هستی اگه منو میشناسی که هیچ ولی اگه نمیشناسی تو این سرورایی که بازی میکنم تا بحال فارم نشدم این سرور هم به امید خخدا :)مطمئن باش فارم نمیشم حرف نمیزنم عمل میکنم رفیق اک خوب هم گیر میاریم برای خرید
رضا[/div][/quote]
میگم که خواستی اک خوب داریم:D
یعنی eryha اصلیه منم
شمارم واقعیت نمیشناسم و هیچ سروری اسمت به چشمم نخورده[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
رهام همون اول سرور خودشو شوت میکرد بیرون:mrgreen::mrgreen: کلا رهام تاحالا سروری تا اخر موندی؟خخخخخ
رضا
میگم که خواستی اک خوب داریم
یعنی eryha اصلیه منم
شمارم واقعیت نمیشناسم و هیچ سروری اسمت به چشمم نخورده
اگه اک خوب نیرو بالای 10 هزار سراغ داری بیا تو بازی خبر بهم بده
ezra
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]ezra[/b][/div][div]نمیدونم شما کی هستی اگه منو میشناسی که هیچ ولی اگه نمیشناسی تو این سرورایی که بازی میکنم تا بحال فارم نشدم این سرور هم به امید خخدا :)مطمئن باش فارم نمیشم حرف نمیزنم عمل میکنم رفیق اک خوب هم گیر میاریم برای خرید
رضا[/div][/quote]
میگم که خواستی اک خوب داریم:D
یعنی eryha اصلیه منم
شمارم واقعیت نمیشناسم و هیچ سروری اسمت به چشمم نخورده[/div][/quote]
اگه اک خوب نیرو بالای 10 هزار سراغ داری بیا تو بازی خبر بهم بده
رههههههههههههههاااااام بعد میگه من بازی نمیکنم.عجب ادمی هستیا
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]ezra[/b][/div][div]اکانت خوب نیرو زیاد تا 100 150 میدم[/div][/quote]
تو بازی بهت پیام دادم[/div][/quote]
رههههههههههههههاااااام بعد میگه من بازی نمیکنم.عجب ادمی هستیا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.