نمی دونم والا ولی سرچی که من کردم نشون داده خبر مرگش تکذیب شده.حالا بچه ها سرچ کنن ببینیم چی میشه.
تو سایت های معروف هم خبر مرگش نیست.
تا الان از اول سال دو الی 3 بار گفتن مرده ولی زندس خدارو شکر.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div]داداش این اهنگ عصر پایزی رو خیلی وقته خونده ها[/div][/quote]
نمی دونم والا ولی سرچی که من کردم نشون داده خبر مرگش تکذیب شده.حالا بچه ها سرچ کنن ببینیم چی میشه.[/div][/quote]
تو سایت های معروف هم خبر مرگش نیست.
تا الان از اول سال دو الی 3 بار گفتن مرده ولی زندس خدارو شکر.:ugeek:
نمی دونم والا ولی سرچی که من کردم نشون داده خبر مرگش تکذیب شده.حالا بچه ها سرچ کنن ببینیم چی میشه.
من می گم دیشب نشون داد اگه بخوان سرچ کنن حداقل مال دو هفته پیش رو نشون می ده
وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div]داداش این اهنگ عصر پایزی رو خیلی وقته خونده ها[/div][/quote]
نمی دونم والا ولی سرچی که من کردم نشون داده خبر مرگش تکذیب شده.حالا بچه ها سرچ کنن ببینیم چی میشه.[/div][/quote]
خب ماهواره خیلی موثق نیست.هست عایا؟اگه هست بگید.
ولی خب اگه میخوایید بدونید بهتره صبر کنید که شاید یا تلویزیون بگه یا رادیویی یا منابع خبری موثق.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div]داداش این اهنگ عصر پایزی رو خیلی وقته خونده ها[/div][/quote]
من می گم دیشب نشون داد اگه بخوان سرچ کنن حداقل مال دو هفته پیش رو نشون می ده[/div][/quote]
خب ماهواره خیلی موثق نیست.هست عایا؟اگه هست بگید.
ولی خب اگه میخوایید بدونید بهتره صبر کنید که شاید یا تلویزیون بگه یا رادیویی یا منابع خبری موثق.
داداش سرچ که میکنی تنظیم کن رو 24 ساعت گذشته میبینی که هیچ خبری از مرگ مرتضی پاشایی نیست.
ماهواره خ ره کیه؟
یه مشت اسگل جمع شدن دور هم چیز شعر میگن. (شبکه های لوس آنجلسیارو میگم.)
این مطلب در 1393/02/12 12:46:01 نوشته شده است و در 1393/02/12 12:46:49 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div]داداش این اهنگ عصر پایزی رو خیلی وقته خونده ها[/div][/quote]
من می گم دیشب نشون داد اگه بخوان سرچ کنن حداقل مال دو هفته پیش رو نشون می ده[/div][/quote]
داداش سرچ که میکنی تنظیم کن رو 24 ساعت گذشته میبینی که هیچ خبری از مرگ مرتضی پاشایی نیست.
ماهواره خ ره کیه؟
یه مشت اسگل جمع شدن دور هم چیز شعر میگن. :ugeek: (شبکه های لوس آنجلسیارو میگم.)
اگه خدایی نکرده زبونم لال فوت کنه چون خواننده مجاز و رسمی کشور هست از صدا و سیمای ایران اعلام میشه پس فوت نکرده
ایشالا که فوت نکرده چون من عاشقشم مخصوصا اون اهنگ جاده ی یک طرفه...یعنی می شه؟؟؟
وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]اگه خدایی نکرده زبونم لال فوت کنه چون خواننده مجاز و رسمی کشور هست از صدا و سیمای ایران اعلام میشه پس فوت نکرده[/div][/quote]
ایشالا که فوت نکرده چون من عاشقشم مخصوصا اون اهنگ جاده ی یک طرفه...یعنی می شه؟؟؟
ماهواره خ ره کیه؟
یه مشت اسگل جمع شدن دور هم چیز شعر میگن.
بینگو سانسور میکند
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div]داداش این اهنگ عصر پایزی رو خیلی وقته خونده ها[/div][/quote]
ماهواره خ ره کیه؟
یه مشت اسگل جمع شدن دور هم چیز شعر میگن. :ugeek: [/div][/quote]
بینگو سانسور میکند:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.