آرمان خان
__soltan.saeed__
آرمان خان
__soltan.saeed__
تمرینای کشتی ازاد رو از نزدیک دیدی تا حالا؟
شما تمیرنای وزنه برداری رو از نزدیک دیدی؟شاید مال شما خیلی بیشتر از مال ما نفس گیر باشه ولی در کل کار ما سنگین تره.
نه والا من ندیدم تمرینای کشتی نفس گیر ترین تمرینه اونایی هم که معمولا میخوان وزن کم کنن خیلی هاشون میان کشتی من دو ماه پام شکست نرفتم تمرین وزنم از 54 رسید به 60 دوباره که تمرینم شروع شد تو یه ماه برگرشتم تا 55
مال ما هم در حدی هست که وزنمون با کلی پیتزایی که سفارش میدادیم و غذای خود اردو ثابت میموند.
آره این وزنه بردارا خیلی کارشون سنگینه.بیشتر از وزن خودشونو میبرن بالا و کلی زحمت میکشن.
کشتی گیرا هم که دیگه نیازی به تعریف ندارن
کلا ایران توی کشتی و وزنه برداری عالیه.
راستی بچه ها موضوع تاپیک نه وزنه برداری بود نه کشتی ها
ادامه تاپیک>>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]__soltan.saeed__[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]__soltan.saeed__[/b][/div][div]تمرینای کشتی ازاد رو از نزدیک دیدی تا حالا؟[/div][/quote]
شما تمیرنای وزنه برداری رو از نزدیک دیدی؟شاید مال شما خیلی بیشتر از مال ما نفس گیر باشه ولی در کل کار ما سنگین تره.8-)[/div][/quote]
نه والا من ندیدم تمرینای کشتی نفس گیر ترین تمرینه اونایی هم که معمولا میخوان وزن کم کنن خیلی هاشون میان کشتی من دو ماه پام شکست نرفتم تمرین وزنم از 54 رسید به 60 دوباره که تمرینم شروع شد تو یه ماه برگرشتم تا 55 :lol:[/div][/quote]
مال ما هم در حدی هست که وزنمون با کلی پیتزایی که سفارش میدادیم و غذای خود اردو ثابت میموند.[/div][/quote]
آره این وزنه بردارا خیلی کارشون سنگینه.بیشتر از وزن خودشونو میبرن بالا و کلی زحمت میکشن.
کشتی گیرا هم که دیگه نیازی به تعریف ندارن :mrgreen:
کلا ایران توی کشتی و وزنه برداری عالیه.
راستی بچه ها موضوع تاپیک نه وزنه برداری بود نه کشتی ها :mrgreen:
ادامه تاپیک>>>