تو امضای یکی از بچه ها بود
گزارش بازی ایران و آرژانتین
به نام خدا ...و گــــــــل
اشتباه گفتی .به ...گل نام ..گل خدا ..گل و گل و حالا یه گل دیگه حالا از دست دروازه بان نیفتاده یه گل دیگه و بازم گل و طبق معمول گل ......
بیندگان عزیز من خسته شدم ادامه ی گزارش رو همکارم اجرا میکنن اوا بازم گل.
تو این مدت که همکارمون گزارش رو به من واگذار کردن 36 تا گل خوردیم حالا هستیم با گزارش گل...
این مطلب در 1393/02/12 13:39:45 نوشته شده است و در 1393/02/12 13:42:55 ویرایش شده است .
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]تو امضای یکی از بچه ها بود
به نام خدا ...و گــــــــل :|:|:|[/div][/quote]
اشتباه گفتی .به ...گل نام ..گل خدا ..گل و گل و حالا یه گل دیگه حالا از دست دروازه بان نیفتاده یه گل دیگه و بازم گل و طبق معمول گل ......
تو این مدت که همکارمون گزارش رو به من واگذار کردن 36 تا گل خوردیم حالا هستیم با گزارش گل...
تو امضای یکی از بچه ها بود
به نام خدا ...و گــــــــل
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]تو امضای یکی از بچه ها بود
به نام خدا ...و گــــــــل :|:|:|[/div][/quote]
تو این مدت که همکارمون گزارش رو به من واگذار کردن 36 تا گل خوردیم حالا هستیم با گزارش گل...[/div][/quote]
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:lol::lol:
من نگرانم مسی توی همون بازیه اول با ایرن آقای گلیشو تموم شده بدونه.
واقعا نگرانم
مسی میاد وایمیسه دروازه ما دروازه بان هی توپ رو میندازه بهش اونم شوت میکنه تو دروازه.بقیه اعضا هم کنار دروازه تشویقش میکنن.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من نگرانم مسی توی همون بازیه اول با ایرن آقای گلیشو تموم شده بدونه.:lol:
واقعا نگرانم :lol:[/div][/quote]
مسی میاد وایمیسه دروازه ما دروازه بان هی توپ رو میندازه بهش اونم شوت میکنه تو دروازه.بقیه اعضا هم کنار دروازه تشویقش میکنن.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.