من به هیچ کی رحم نمیکنم.حتی داخل بازی به هم اتحادی خودم رحم نکردم از فرصت استفاده کردم وقتی on نبود کلید نقره ای از شهرش زدم.من فقط یه چیز این بازی خوشم میاد اونم غارته
اینکه ادم به هم اتحادیش بزنه غارته...
خدا نکنه دوستم زیاد داشته باشی...
یادتون باشه غارت با نامردی خیلی فرق میکنه
وخته رفتنه
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]من به هیچ کی رحم نمیکنم.حتی داخل بازی به هم اتحادی خودم رحم نکردم از فرصت استفاده کردم وقتی on نبود کلید نقره ای از شهرش زدم.من فقط یه چیز این بازی خوشم میاد اونم غارته[/div][/quote]
اینکه ادم به هم اتحادیش بزنه غارته...
خدا نکنه دوستم زیاد داشته باشی...
یادتون باشه غارت با نامردی خیلی فرق میکنه
داداش این بازی اصلش رفاقت کلیدو گرفتی چی بدستت اومد حقیقتش لذت بازیه نامردی کردن فقط باعث بدنامی خودت میشه الان به کسی نیاز نداری وقتی یه کسی بهت حمله زد دست خالی بودی کی ازت حمایت میکنه با مرام بازی کن تا معنی واقعی بازیو احساس کنی
بدون رفیق تو بازی فقط زورتی زارتت بی صداست
lord_sun
من به هیچ کی رحم نمیکنم.حتی داخل بازی به هم اتحادی خودم رحم نکردم از فرصت استفاده کردم وقتی on نبود کلید نقره ای از شهرش زدم.من فقط یه چیز این بازی خوشم میاد اونم غارته
داداش تو این بازی به نامردی مدال میدن تو میگی چکار کنم.صندوقچه داشتم با کلید خواستم آرشیو کنم که کردم
من اگه جات بودم و میدیم نمیتونم کلید بدست بیارم و گنجینه ا تموم شده اند ...
میدادم به یکی از دوستام کاری که در سرور6 نجام شد.
این مطلب در 1391/10/26 21:32:37 نوشته شده است و در 1391/10/26 21:38:18 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]داداش این بازی اصلش رفاقت کلیدو گرفتی چی بدستت اومد حقیقتش لذت بازیه نامردی کردن فقط باعث بدنامی خودت میشه الان به کسی نیاز نداری وقتی یه کسی بهت حمله زد دست خالی بودی کی ازت حمایت میکنه با مرام بازی کن تا معنی واقعی بازیو احساس کنی
بدون رفیق تو بازی فقط زورتی زارتت بی صداست[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]من به هیچ کی رحم نمیکنم.حتی داخل بازی به هم اتحادی خودم رحم نکردم از فرصت استفاده کردم وقتی on نبود کلید نقره ای از شهرش زدم.من فقط یه چیز این بازی خوشم میاد اونم غارته[/div][/quote]
[/div][/quote]
داداش تو این بازی به نامردی مدال میدن تو میگی چکار کنم.صندوقچه داشتم با کلید خواستم آرشیو کنم که کردم [/div][/quote]
من اگه جات بودم و میدیم نمیتونم کلید بدست بیارم و گنجینه ا تموم شده اند ...
میدادم به یکی از دوستام کاری که در سرور6 نجام شد.
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]داش حسین شوخی کردم ما به گرت پاتم نمیرسیم رفیق[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
من که اسمم نگفتم تو بازی[/div][/quote]
اسمش jangjo هس:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]داش حسین شوخی کردم ما به گرت پاتم نمیرسیم رفیق[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
من که اسمم نگفتم تو بازی[/div][/quote]
اسمش jangjo هس:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
بگم چی بشی مهراب
بچه ها من به شما نباید بگم که منحرف شدید سریع باشید منحرف ها می خوام یکی از قوی ترین اتحاد رو بکوم فقط یه مدال داره اما الان یه مدال به ما میده یا خدا دارم می زنم
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]داش حسین توام؟؟؟؟؟
سوتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توام واسه مشق شبت 2صفحه بنویس محراب:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
بچه ها من به شما نباید بگم که منحرف شدید سریع باشید منحرف ها می خوام یکی از قوی ترین اتحاد رو بکوم فقط یه مدال داره اما الان یه مدال به ما میده یا خدا دارم می زنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.