دیروز من از اروپا برگشتم تو کشور رام ندادن گفتن شناسنامه ای پاسپورتی چیزی
تا عینک رببونو دراوردم گزاشتم رو چشمم فهمیدن از کجام گفتن خیلی مخلصیم
Ƙєηѕнι
دیروز من از اروپا برگشتم تو کشور رام ندادن گفتن شناسنامه ای پاسپورتی چیزی :x
تا عینک رببونو دراوردم گزاشتم رو چشمم فهمیدن از کجام گفتن خیلی مخلصیم :lol::roll:
یک حیوون خونگی دارم عکسش رو اواتارم هستش...باهاش بازی میکنم...انقدر حیوون خوبی هست که نگواصلا هم خطر نداره
واقعا؟
چه حیوون ریزی داریا!
من یه دایناسور مدل تیرکس دارم!
هر دندونش اندازه خونه ی شماس!
داداش من به اون حیوون نمیگم اونا جونور هستنولی چون دردسر زیاد دارن نگرفتم ازونا
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]یک حیوون خونگی دارم عکسش رو اواتارم هستش...باهاش بازی میکنم...انقدر حیوون خوبی هست که نگو:lol::lol:اصلا هم خطر نداره:lol:[/div][/quote]
[b]واقعا؟
چه حیوون ریزی داریا!
هر دندونش اندازه خونه ی شماس![/b][/div][/quote]
داداش من به اون حیوون نمیگم اونا جونور هستن:lol::lol::lol::lol::lol:ولی چون دردسر زیاد دارن نگرفتم ازونا:lol:
یک حیوون خونگی دارم عکسش رو اواتارم هستش...باهاش بازی میکنم...انقدر حیوون خوبی هست که نگواصلا هم خطر نداره
واقعا؟
چه حیوون ریزی داریا!
هر دندونش اندازه خونه ی شماس!
داداش من به اون حیوون نمیگم اونا جونور هستنولی چون دردسر زیاد دارن نگرفتم ازونا
اتفاقا من صداش میزنم پیشی!
تازه زیر پام دادم یه آکواریوم ساختن!
عین سرامیک هست اما واقعیه!
توش کوسه هست!
اوه اوه... کم اوردم
ادامه تایپک
این مطلب در 1393/02/11 19:18:09 نوشته شده است و در 1393/02/11 19:32:23 ویرایش شده است .
آشنای ناشناس
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]یک حیوون خونگی دارم عکسش رو اواتارم هستش...باهاش بازی میکنم...انقدر حیوون خوبی هست که نگو:lol::lol:اصلا هم خطر نداره:lol:[/div][/quote]
[b]واقعا؟
چه حیوون ریزی داریا!
هر دندونش اندازه خونه ی شماس![/b][/div][/quote]
داداش من به اون حیوون نمیگم اونا جونور هستن:lol::lol::lol::lol::lol:ولی چون دردسر زیاد دارن نگرفتم ازونا:lol:[/div][/quote]
اتفاقا من صداش میزنم پیشی!
تازه زیر پام دادم یه آکواریوم ساختن!
عین سرامیک هست اما واقعیه!
توش کوسه هست![/div][/quote]
اوه اوه... کم اوردم:lol::lol::lol::lol:
ادامه تایپک:arrow:
لازم ب ذکره موزیگ ویدئو جنیقر لوپزه که همه میفتم دنبالشو کل شهرو به هم میرزه از قسمتی از داستان زندگی من ساختن..
در مورد نامزد من حرف در نیار.
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]لازم ب ذکره موزیگ ویدئو جنیقر لوپزه که همه میفتم دنبالشو کل شهرو به هم میرزه از قسمتی از داستان زندگی من ساختن..:lol::lol:[/div][/quote]
در مورد نامزد من حرف در نیار.
اینارو اینا چیه میگین من دیروز داشتم تو خیابون قدم میزدم دیدم از اینور صدا جیغ میاد رفتم اونور دیدم صدا نعره میاد دیدم اوه اوه از دو طرف دارن گروهای سیسیلیا و یاکوزا میان بعدش برق رفت کامپیوتر خاموش شدم ماشینم چپ کرد کشتیم غرق شد چتر نجات نداشتم مردم
اینارو اینا چیه میگین من دیروز داشتم تو خیابون قدم میزدم دیدم از اینور صدا جیغ میاد رفتم اونور دیدم صدا نعره میاد دیدم اوه اوه از دو طرف دارن گروهای سیسیلیا و یاکوزا میان بعدش برق رفت کامپیوتر خاموش شدم ماشینم چپ کرد کشتیم غرق شد چتر نجات نداشتم مردم:mrgreen:
اینارو اینا چیه میگین من دیروز داشتم تو خیابون قدم میزدم دیدم از اینور صدا جیغ میاد رفتم اونور دیدم صدا نعره میاد دیدم اوه اوه از دو طرف دارن گروهای سیسیلیا و یاکوزا میان بعدش برق رفت کامپیوتر خاموش شدم ماشینم چپ کرد کشتیم غرق شد چتر نجات نداشتم مردم
امضات تو حلقم
این مطلب در 1393/02/11 19:33:14 نوشته شده است و در 1393/02/11 19:33:55 ویرایش شده است .
آشنای ناشناس
[quote][div][b]sir lanslat[/b][/div][div]اینارو اینا چیه میگین من دیروز داشتم تو خیابون قدم میزدم دیدم از اینور صدا جیغ میاد رفتم اونور دیدم صدا نعره میاد دیدم اوه اوه از دو طرف دارن گروهای سیسیلیا و یاکوزا میان بعدش برق رفت کامپیوتر خاموش شدم ماشینم چپ کرد کشتیم غرق شد چتر نجات نداشتم مردم:mrgreen:[/div][/quote]
امضات تو حلقم:lol::lol:
من امروز تو خیابون بودم
یک دفعه دیدم کل شهر بعد از دیدن من سکته کردن مردن
چون فکر کردن یوسف پیامبر زنده شده
یه کم کمتر خودت رو تحویل بگیری بد نیست ها.
قطاری سمت خدا میرفت ،
همه مردم سوار شدند ،
وقتی به بهشت رسید همه پیاده شدند
یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت
[quote][div][b]matot021[/b][/div][div]من امروز تو خیابون بودم
یک دفعه دیدم کل شهر بعد از دیدن من سکته کردن مردن
چون فکر کردن یوسف پیامبر زنده شده[/div][/quote]
یه کم کمتر خودت رو تحویل بگیری بد نیست ها.;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.