دوستان چه خبر شده
این بازی اینقدرم که شما میگید ما خیلی حرفه ای هستیم نیست که
این بازی روی خرج کردن میچرخه هر کی بیشتر واسه ی این بازی خرج کنه معلومه نتیجه ی بهتر میگیره
حالا بعضی ها هم بدون هیچ هزینه ای بازی میکنن که واقعا اونا شاهکار این بازین نه اینکه دم به دقیقه خرج کنی
حالا هر کی زده نوش جونش هر کی هم خورده دلیل نمیشه که اینهمه سرو صدا باشه اونم دمش گرم
البته دوستان و بزرگان مارو ببخشن که اینجا چند تا نکته رو گفتیم
همه موفق باشن
دوستان چه خبر شده:?:
این بازی اینقدرم که شما میگید ما خیلی حرفه ای هستیم نیست که
این بازی روی خرج کردن میچرخه هر کی بیشتر واسه ی این بازی خرج کنه معلومه نتیجه ی بهتر میگیره
حالا بعضی ها هم بدون هیچ هزینه ای بازی میکنن که واقعا اونا شاهکار این بازین نه اینکه دم به دقیقه خرج کنی
حالا هر کی زده نوش جونش هر کی هم خورده دلیل نمیشه که اینهمه سرو صدا باشه اونم دمش گرم
البته دوستان و بزرگان مارو ببخشن که اینجا چند تا نکته رو گفتیم
همه موفق باشن
بنده هیچ موفیقت بزرگ رو معطوف به شخصه خودم نمیدونم و بی انصافی میدونم اگه نخوام از دوستان و سرورانی که همگی با یکدلی به این موفقیت بزرگ رسیدیم تشکر نکنم . تمامی وقایع حاصل شده در سرور 22 این مهم را به ما گوش زد کرد که هیچگاه تکبر و غرور در هیچ مرتبه ای جایز و پسندیده نیست . دوستدار و خدمتگزار تمامی دوستان با صفا و مرام که به این بنده حقیر گوشه چشمی داشتن . AliDoomDreaM.
[b]بنده هیچ موفیقت بزرگ رو معطوف به شخصه خودم نمیدونم و بی انصافی میدونم اگه نخوام از دوستان و سرورانی که همگی با یکدلی به این موفقیت بزرگ رسیدیم تشکر نکنم . تمامی وقایع حاصل شده در سرور 22 این مهم را به ما گوش زد کرد که هیچگاه تکبر و غرور در هیچ مرتبه ای جایز و پسندیده نیست . دوستدار و خدمتگزار تمامی دوستان با صفا و مرام که به این بنده حقیر گوشه چشمی داشتن . AliDoomDreaM.[/b]
عزیزم دیشب داشتم با پویا حرف میزدم جمعه هم با پویا و رضا و پارسا میریم بیرون خواستی بیا اونجا موهای بلندتو شونه بزنم برات
در ضمن همه اینایی که میگی تو ریدکال ختم فلان همه اینا داداشامن جون بی ادعا هستن !
اما تو آدمی هستی پر مدعا همیشه عادت داری بیای بندازی وسط همه چی خودتو
آخه سرور 22 به تو چه؟ تو از بچه های پرو پلیری سرور 22 هم پرو پلیری وجود نداشت بخواد کمک کنه واسه کتیبه
ما 2 تا اتحاد جمع شدیم زدیم مهم هم نیست کی زد مهم این بود همه کمک هم بودیم و کاری رو کردیم که هیچ سروری سابقه نداشته
خیلی دلم میخواد بدونی امثال تو لنگه همون سید هادی هستین که الان اینجا یکم مودبی پشت تل فحش میدین مثل هادی
و اینم بدون همین پلیری که میگی سرور 13 اتحاد وفاداران کردان که اول سرور بود با 4 تا اکانت کاری کرد حذف اتحاد کردن!
و اینم بدون که مهدی لاو داداشمونه و من پلیر مهدی هم هستم نوکرشم هستم اما چیز جالب اینه مهدی میگه اصلا با تو حرف نزده که بگه قهرمانان با هادی اینا هستش
سرور 14 خودم مختصات کلید طلایی دادم به بنده خدا ریزه میزه اونم عرضه نداشت بزنه از 30 خونگیه اکانتش پس چرا دری وری میبافی؟
سرور 22 هم اومدن مثلا زرنگ بازی در بیارن همرهای بقیه رو بزنن که کسی نتونه کتیبه ازشون بگیره اما در کمال خونسردی زدیم ازش
از علی هم که کتیبه رو زده بپرس با کی میشستن برنامه ریزی میکردن کتیبه رو بزنن
کدهایی که به هم میدادیم تا آمار بدیم واسه شهرها
حالا خود مهدی هم میاد جوابتو میده اگر ارزش جواب دادن داشته باشی
دفعه دیگه با پویا حرف زدی بهش بگو محسن طاها گفت عاشقتم بچه محل خوب؟
این تو دلم میمونه اگر نگم راجع به امثال مهدی و پوویا و غیره حرف میزنی جون هر کی دوست داری قبلش وضو بگیر بای
elham_22
راستی یه نکته رو فراموش کردم تو که کلا یه پلیری بازیکن اصلی نیستی ولی بازیکن اصلیتون مهدی لاو تا دیروز باهاش صحبت میکردم میگفت قهرمانان ما تو اکیپ هادی ریزه میزه و علیرضا آرته ایم بازیشونو تو که ندیدی من از نزدیک دیدم سرور 14 همشون بالای 20 میل 25 میل نیرو داشتن بازیشون فلانه بساره اینا با من کل کل کردن از روز اول من حق دارم تیکه بندازم بهشون ولی شمایی که تا دیروز رفیق جینگتون بودن اینا و اینقدر قبولشون داشتید الان باهاشون حرفتون شده دلیل نمیشه بزنید زیر همه چی مهدی رفیقمه بحثش جداست ولی تو رو دور برت نداره اون پروفایلیم که واسه این نوشتی نامرد این رفیقت بوده اون موقع یچی گفته رفاقتی حرف زده حالاپیام ریدکالشو میزاری که خرابش کنی؟؟ پلای پشت سرتو سر چی داری خراب میکنی؟؟؟نمیگی فردا شاید باهاشو رفیق شی دوباره؟؟؟ ببین گل پسر تو این بازی یه دفعه دعوات شد با یه نفر همه چی رو فراموش نکن مطمئنم اونم کلی پیام داره از تو که رو کنه حالا به خودتون ربط داره ولی خجالت بکش درمورد کل کلای منم با بقیه بازیکنا هر وقت گفتم tahaa حق داری بپری وسط بگی منم هستم به تو چه ربطی داره خودتو نخود هر آشی میکنی؟؟ اصلا کسی تورو حسابت کرد این وسط که منم منم میکنی؟؟ دستات رخم شد بخداا حالا اینا بهت 1000 تومن میدن که پریدی وسط؟؟ خودشون زبون دارن 2 متر...
عزیزم دیشب داشتم با پویا حرف میزدم جمعه هم با پویا و رضا و پارسا میریم بیرون خواستی بیا اونجا موهای بلندتو شونه بزنم برات :lol:
در ضمن همه اینایی که میگی تو ریدکال ختم فلان همه اینا داداشامن جون بی ادعا هستن !
اما تو آدمی هستی پر مدعا همیشه عادت داری بیای بندازی وسط همه چی خودتو
آخه سرور 22 به تو چه؟ تو از بچه های پرو پلیری سرور 22 هم پرو پلیری وجود نداشت بخواد کمک کنه واسه کتیبه
ما 2 تا اتحاد جمع شدیم زدیم مهم هم نیست کی زد مهم این بود همه کمک هم بودیم و کاری رو کردیم که هیچ سروری سابقه نداشته
خیلی دلم میخواد بدونی امثال تو لنگه همون سید هادی هستین که الان اینجا یکم مودبی پشت تل فحش میدین مثل هادی ;)
و اینم بدون همین پلیری که میگی سرور 13 اتحاد وفاداران کردان که اول سرور بود با 4 تا اکانت کاری کرد حذف اتحاد کردن!
و اینم بدون که مهدی لاو داداشمونه و من پلیر مهدی هم هستم نوکرشم هستم اما چیز جالب اینه مهدی میگه اصلا با تو حرف نزده که بگه قهرمانان با هادی اینا هستش :lol:
سرور 14 خودم مختصات کلید طلایی دادم به بنده خدا ریزه میزه اونم عرضه نداشت بزنه از 30 خونگیه اکانتش پس چرا دری وری میبافی؟
سرور 22 هم اومدن مثلا زرنگ بازی در بیارن همرهای بقیه رو بزنن که کسی نتونه کتیبه ازشون بگیره اما در کمال خونسردی زدیم ازش
از علی هم که کتیبه رو زده بپرس با کی میشستن برنامه ریزی میکردن کتیبه رو بزنن
کدهایی که به هم میدادیم تا آمار بدیم واسه شهرها :lol:
حالا خود مهدی هم میاد جوابتو میده اگر ارزش جواب دادن داشته باشی
دفعه دیگه با پویا حرف زدی بهش بگو محسن طاها گفت عاشقتم بچه محل خوب؟ :lol: :lol: :lol:
این تو دلم میمونه اگر نگم :D راجع به امثال مهدی و پوویا و غیره حرف میزنی جون هر کی دوست داری قبلش وضو بگیر :D :D :D بای
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div]راستی یه نکته رو فراموش کردم تو که کلا یه پلیری بازیکن اصلی نیستی ولی بازیکن اصلیتون مهدی لاو تا دیروز باهاش صحبت میکردم میگفت قهرمانان ما تو اکیپ هادی ریزه میزه و علیرضا آرته ایم بازیشونو تو که ندیدی من از نزدیک دیدم سرور 14 همشون بالای 20 میل 25 میل نیرو داشتن بازیشون فلانه بساره اینا با من کل کل کردن از روز اول من حق دارم تیکه بندازم بهشون ولی شمایی که تا دیروز رفیق جینگتون بودن اینا و اینقدر قبولشون داشتید الان باهاشون حرفتون شده دلیل نمیشه بزنید زیر همه چی مهدی رفیقمه بحثش جداست ولی تو رو دور برت نداره اون پروفایلیم که واسه این نوشتی نامرد این رفیقت بوده اون موقع یچی گفته رفاقتی حرف زده حالاپیام ریدکالشو میزاری که خرابش کنی؟؟ پلای پشت سرتو سر چی داری خراب میکنی؟؟؟نمیگی فردا شاید باهاشو رفیق شی دوباره؟؟؟ ببین گل پسر تو این بازی یه دفعه دعوات شد با یه نفر همه چی رو فراموش نکن مطمئنم اونم کلی پیام داره از تو که رو کنه حالا به خودتون ربط داره ولی خجالت بکش درمورد کل کلای منم با بقیه بازیکنا هر وقت گفتم tahaa حق داری بپری وسط بگی منم هستم به تو چه ربطی داره خودتو نخود هر آشی میکنی؟؟ اصلا کسی تورو حسابت کرد این وسط که منم منم میکنی؟؟ دستات رخم شد بخداا حالا اینا بهت 1000 تومن میدن که پریدی وسط؟؟ خودشون زبون دارن 2 متر...[/div][/quote]
علی داداش دیگه همه حرفت رو زدی و حداقل خیالم راحته که بعضیا بدونن که با یک سلام علیک نباید زحمت بقیه رو به باد بدن
به خاطر گل روی شما از هر گونه پاسخ به این بنده خدا خودداری میکنم همون گارنا با هم بحرفیم ثواب کار بیشتره داداش گلم
اولین نفر تبریک گفتم کتیبه رو چون برام مهم بود که سید هادی رو بزنم زمین کتیبه اصلا برام مهم نبود فدایی داری از اینجا بای
doomdream
بنده هیچ موفیقت بزرگ رو معطوف به شخصه خودم نمیدونم و بی انصافی میدونم اگه نخوام از دوستان و سرورانی که همگی با یکدلی به این موفقیت بزرگ رسیدیم تشکر نکنم . تمامی وقایع حاصل شده در سرور 22 این مهم را به ما گوش زد کرد که هیچگاه تکبر و غرور در هیچ مرتبه ای جایز و پسندیده نیست . دوستدار و خدمتگزار تمامی دوستان با صفا و مرام که به این بنده حقیر گوشه چشمی داشتن . AliDoomDreaM.
علی داداش دیگه همه حرفت رو زدی و حداقل خیالم راحته که بعضیا بدونن که با یک سلام علیک نباید زحمت بقیه رو به باد بدن
به خاطر گل روی شما از هر گونه پاسخ به این بنده خدا خودداری میکنم همون گارنا با هم بحرفیم ثواب کار بیشتره داداش گلم :D
اولین نفر تبریک گفتم کتیبه رو چون برام مهم بود که سید هادی رو بزنم زمین کتیبه اصلا برام مهم نبود فدایی داری از اینجا بای[quote][div][b]doomdream[/b][/div][div][b]بنده هیچ موفیقت بزرگ رو معطوف به شخصه خودم نمیدونم و بی انصافی میدونم اگه نخوام از دوستان و سرورانی که همگی با یکدلی به این موفقیت بزرگ رسیدیم تشکر نکنم . تمامی وقایع حاصل شده در سرور 22 این مهم را به ما گوش زد کرد که هیچگاه تکبر و غرور در هیچ مرتبه ای جایز و پسندیده نیست . دوستدار و خدمتگزار تمامی دوستان با صفا و مرام که به این بنده حقیر گوشه چشمی داشتن . AliDoomDreaM.[/b][/div][/quote]
سلام عزیزان عزیز
رهام چقذر حرف می زنی تو؟خسنه شدم من به جای تو اخه بس کن برو بازیتو کن
من خیلی کنجکاوم بدونم 22 چه کاره بودی؟
طیق گفته علی 10تا کد بیار که 10 شهرشو تو زدی؟ من واست کد 30 شهرشو میارم.
عنوان : Re:سلام داش علی
ارسال شده توسط doomdream در 1393/02/10 14:37:26
کد پیام: 2381179
نه داداشه گلم ایشون حتی زحمته جانشینی این اکانت رو هم نکشیدن و شاید تنها دعای خیر ایشان بوده که همگی موفق شدیم .
-----------------------------------------------------------------------------
عنوان : سلام داش علی
ارسال شده توسط love team در 1393/02/10 14:21:27
کد پیام: 2381155
داداش علی میگم تو یه تاپیک این بنده * رهام هی میگه من رفتم کتیبه زدم داداش !!
ما همه جا هم گفتیم همکاری کردیم بگیریم الانم مهم نیست که اینجا باشه یا اونجا !!
شما تایید میکنی ایشون رو اکانت شماست الان؟
اینم نامه علی .رهام دیگه سیسسسسسس
ضمنا ما با علی اینا همکاری کردیم که نزاریم دست اونا ارشیو شه که نشد خدایا شکر حالا فرقی نداره دست علی باشه یا ما.کمک بخواد تا اخرش دفاع می کنیم ازشون.
کی میخواست بره رو اک کتیبه اخه بنده خدا ما خودمون زدیم سرچشمه رفت هوا تو میگی مارو رو اکشون راه ندادن؟///////؟؟؟؟
اونقدر حرف می زنی بقیه چرت برتات یادم رفت جواب بدم
Mehdi Love
Love Team
سلام عزیزان عزیز
رهام چقذر حرف می زنی تو؟خسنه شدم من به جای تو اخه بس کن برو بازیتو کن:x:lol:
نه داداشه گلم ایشون حتی زحمته جانشینی این اکانت رو هم نکشیدن و شاید تنها دعای خیر ایشان بوده که همگی موفق شدیم .
ضمنا ما با علی اینا همکاری کردیم که نزاریم دست اونا ارشیو شه که نشد خدایا شکر حالا فرقی نداره دست علی باشه یا ما.کمک بخواد تا اخرش دفاع می کنیم ازشون.
کی میخواست بره رو اک کتیبه اخه بنده خدا ما خودمون زدیم سرچشمه رفت هوا تو میگی مارو رو اکشون راه ندادن؟///////؟؟؟؟:D
رهام شاید منم فارم کردی خوب فک کن داداش:lol::lol::lol:؟؟؟؟؟ ..ماشالله همرو فارم کردی تو عزیزم
اونقدر حرف می زنی بقیه چرت برتات یادم رفت جواب بدم:D:D:D:D:D
وایییییییییییی خدا تورو قرآن ببین اینو پویا سرور 10 بود تو که فرزان نمیشناسی چون اونم به قد و قواره تو نمیخورد
سرور 10 من شهری که فرزان زد اومدم زدم و واسه اینکه تو سرور 12 درگیر بودم اونجا اکانتم رو دادم به فرزان و اومدم سرور 12!!!
مگه مثلا تو از سرور 1 بودی افتخاری هم داشتی که داری خودتو آتیش میزنی؟ تو حتی رو اکانت علی دوم دریم جانشین هم نیستی چه برسه براش کتیبه بفروشی
من هیچ وقت نگفتم از سرور 1 دارم بازی میکنم که الان تو بخوای واسه من حرف مفت بلغور کنی!
سرور قهرمانان میای معلوم میشه که کی فارم کیه! همه میدونن من چجور شخصیتی دارم د عین خونسرد بودنم وقتی یکی زیادی وز وز کنه ولش نمیکنم من با اسم tahaaaa میام سرور قهرمانان تو هم با eryha بیا ببینیم کی چی کارست شمال شرق منتظرتم فقط مرد باش که بیا ببینم چرا اینقدر تو جو هستی
تو اگر روزی باشه منو بزنی و من بخوام حذف اکانت کنم اون روز روزه مرگ منه! eryha که خودش 22 فارم بود به من داره میگه فارم لوووووول بای گل نازم
elham_22
ممد این میدونی کیه؟؟ سرور 10 یه بابایی بقل گوشم بود به اسم tahaa نمیدونم ولی جز این که اسمشو میزاره tahaa?? طرفو فارم کردم هی نیرو میساخت آخر تو همون اول سرور با منجنیق کل بناهاشو بجز انبار و نونوایی و 4 تا منبع اصلی 0 کردم که فقط منابع بده حالا مهدی لاو گت این سرور 10 اولین سروش بوده خودش میگه من اصلا سرور 10 بازی نکردم ممنوش میشم بره تو اکانت مرکزی همین تاها که باهاش پیام داده یه عکس بگیره از سابقه اکانتاش تو سرورای مختلف و وضعیتشون منن میگم همونه و اگه اکانت مرکزیش رو باز کنه نوشته سرور 10 tahaaa......حذف شده ممنون میشم که عکسو بزاره یا چه بهتر که یوزر پسشو بده ببینیم اکه بود که اینم جزوه اکیپ فارمامونه پس الکی نیست اینقدر جوش میزنه اگه هم نبود که هیچی دیگه ایشالا سرور بعدی ولی حاضرم شرط ببندم که این همونه
وایییییییییییی خدا تورو قرآن ببین اینو پویا سرور 10 بود تو که فرزان نمیشناسی چون اونم به قد و قواره تو نمیخورد
سرور 10 من شهری که فرزان زد اومدم زدم و واسه اینکه تو سرور 12 درگیر بودم اونجا اکانتم رو دادم به فرزان و اومدم سرور 12!!!
مگه مثلا تو از سرور 1 بودی افتخاری هم داشتی که داری خودتو آتیش میزنی؟ تو حتی رو اکانت علی دوم دریم جانشین هم نیستی چه برسه براش کتیبه بفروشی :lol:
من هیچ وقت نگفتم از سرور 1 دارم بازی میکنم که الان تو بخوای واسه من حرف مفت بلغور کنی!
سرور قهرمانان میای معلوم میشه که کی فارم کیه! همه میدونن من چجور شخصیتی دارم د عین خونسرد بودنم وقتی یکی زیادی وز وز کنه ولش نمیکنم من با اسم tahaaaa میام سرور قهرمانان تو هم با eryha بیا ببینیم کی چی کارست شمال شرق منتظرتم فقط مرد باش که بیا ببینم چرا اینقدر تو جو هستی :lol:
تو اگر روزی باشه منو بزنی و من بخوام حذف اکانت کنم اون روز روزه مرگ منه! eryha که خودش 22 فارم بود به من داره میگه فارم لوووووول :lol: بای گل نازم
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div]ممد این میدونی کیه؟؟ سرور 10 یه بابایی بقل گوشم بود به اسم tahaa نمیدونم ولی جز این که اسمشو میزاره tahaa?? طرفو فارم کردم هی نیرو میساخت آخر تو همون اول سرور با منجنیق کل بناهاشو بجز انبار و نونوایی و 4 تا منبع اصلی 0 کردم که فقط منابع بده:mrgreen: حالا مهدی لاو گت این سرور 10 اولین سروش بوده خودش میگه من اصلا سرور 10 بازی نکردم ممنوش میشم بره تو اکانت مرکزی همین تاها که باهاش پیام داده یه عکس بگیره از سابقه اکانتاش تو سرورای مختلف و وضعیتشون منن میگم همونه و اگه اکانت مرکزیش رو باز کنه نوشته سرور 10 tahaaa......حذف شده ممنون میشم که عکسو بزاره یا چه بهتر که یوزر پسشو بده ببینیم اکه بود که اینم جزوه اکیپ فارمامونه پس الکی نیست اینقدر جوش میزنه اگه هم نبود که هیچی دیگه ایشالا سرور بعدی ولی حاضرم شرط ببندم که این همونه[/div][/quote]
سلام عزیزان عزیز
رهام چقذر حرف می زنی تو؟خسنه شدم من به جای تو اخه بس کن برو بازیتو کن
کی میخواست بره رو اک کتیبه اخه بنده خدا ما خودمون زدیم سرچشمه رفت هوا تو میگی مارو رو اکشون راه ندادن؟///////؟؟؟؟
اونقدر حرف می زنی بقیه چرت برتات یادم رفت جواب بدم
این پیامو علی داده؟؟؟
بزار یه زنگ میزنم با اکانتش بیاد تو انجمن حرف بزنه
من الان رو اکانتش نیستم
تو کل تاپیکامم نوشتم که کار علی بوده آدم نامرد نباشه
برو یک دونه تاپیک از من بیار کهنگفته باشم
ولی واسه فروش تز من بود که بفروشه
کتیبه هم محض اطلاع روی دوم دریم هستش اکانت امیر حسین پسر خاله ی علی نه دوم دریم
بعدشم مهدی جون الان بیا ببین چه ورقایی دنبال کتیبه ان که بخرن
قیمتم دادم 3 تومن محض اطلاع
بعدشم مهدی تو رو اکانت دوم دریم یا رعد کی رفتی؟؟؟
همین الانم جای تبریک گفتنتون دارید یه جرو جو میدید که انگار مار شما بوده
مهدی دوست خدااییش میدونی ولی از وقتی دارن مشخصات شهرای کتیبه رو میدن و بااگ نقشه ای که داشتی رو بستن
میتونم بپرسم کی کتیبه زدی شما؟؟
پویا دمش گرم بعد از بستن بااگ زد ولی از تو چیزی من ندیدم واقعیت
چند تا سرور گذشته؟؟؟
ببین مهدی تو حق 120.000 تا بازیکن رو ضایع کردی
سرور 13و14و15 هر کدوم 40000 نفر شرکت مرد
این همه زحمت کشیدن و هزینه کردن و از عمرشون زدن
آخرشم جنابعالی با بااگ حق همرو ضایع کردی و کتیبه زدی
میدونم میخوای بگی نه
ولی این چند نفر که باهات همبازی بودن حرفم تایید کردن
mohammaddragon,amirhasani
رهام داداش گلم آقای اطلاعات
نگو نتونستی نزدی عزیزم خبر نداری من سرور 18 بازی کردم زدم جابجا شد اگه.2باره جابجا شد زدم تو شهر کتیبه دیوار شدم این از pouyaaa هم ببرسی میگه برات.
سرور 20 رفتم بازم از pouyaaa ببرس میگه رو اک یکی از بچه ها رفتم منجنیق نداشت زدم خزانه 11 شد .اینم از این.
بعدش بازم می خوایی زر بزنی بزن جوابتو بدم.
اگه من باگی داشتم الانم هست وولی من ندارم باگ
Mehdi Love
Love Team
[quote][div][b]elham_22[/b][/div][div][quote][div][b]mehdilove[/b][/div][div]سلام عزیزان عزیز
رهام چقذر حرف می زنی تو؟خسنه شدم من به جای تو اخه بس کن برو بازیتو کن:x:lol:
کی میخواست بره رو اک کتیبه اخه بنده خدا ما خودمون زدیم سرچشمه رفت هوا تو میگی مارو رو اکشون راه ندادن؟///////؟؟؟؟:D
رهام شاید منم فارم کردی خوب فک کن داداش:lol::lol::lol:؟؟؟؟؟ ..ماشالله همرو فارم کردی تو عزیزم
اونقدر حرف می زنی بقیه چرت برتات یادم رفت جواب بدم:D:D:D:D:D[/div][/quote]
این پیامو علی داده؟؟؟
بزار یه زنگ میزنم با اکانتش بیاد تو انجمن حرف بزنه
من الان رو اکانتش نیستم
تو کل تاپیکامم نوشتم که کار علی بوده آدم نامرد نباشه
برو یک دونه تاپیک از من بیار کهنگفته باشم
ولی واسه فروش تز من بود که بفروشه
کتیبه هم محض اطلاع روی دوم دریم هستش اکانت امیر حسین پسر خاله ی علی نه دوم دریم
بعدشم مهدی جون الان بیا ببین چه ورقایی دنبال کتیبه ان که بخرن
قیمتم دادم 3 تومن محض اطلاع
بعدشم مهدی تو رو اکانت دوم دریم یا رعد کی رفتی؟؟؟
همین الانم جای تبریک گفتنتون دارید یه جرو جو میدید که انگار مار شما بوده
مهدی دوست خدااییش میدونی ولی از وقتی دارن مشخصات شهرای کتیبه رو میدن و بااگ نقشه ای که داشتی رو بستن
میتونم بپرسم کی کتیبه زدی شما؟؟
پویا دمش گرم بعد از بستن بااگ زد ولی از تو چیزی من ندیدم واقعیت
چند تا سرور گذشته؟؟؟
ببین مهدی تو حق 120.000 تا بازیکن رو ضایع کردی
سرور 13و14و15 هر کدوم 40000 نفر شرکت مرد
این همه زحمت کشیدن و هزینه کردن و از عمرشون زدن
آخرشم جنابعالی با بااگ حق همرو ضایع کردی و کتیبه زدی
میدونم میخوای بگی نه
ولی این چند نفر که باهات همبازی بودن حرفم تایید کردن
mohammaddragon,amirhasani[/div][/quote]
رهام داداش گلم آقای اطلاعات
نگو نتونستی نزدی عزیزم خبر نداری من سرور 18 بازی کردم زدم جابجا شد اگه.2باره جابجا شد زدم تو شهر کتیبه دیوار شدم این از pouyaaa هم ببرسی میگه برات.
سرور 20 رفتم بازم از pouyaaa ببرس میگه رو اک یکی از بچه ها رفتم منجنیق نداشت زدم خزانه 11 شد .اینم از این.
بعدش بازم می خوایی زر بزنی بزن جوابتو بدم.
اگه من باگی داشتم الانم هست :Dوولی من ندارم باگ
یه چنتا سوال از این یارو اسمش چیه اریها پریها یا پریا جون . تو اوردوگاه صندوقچه چقد گینگیز نیرو داره؟ تو کیلید نقره چنتا داره نیرو؟ تو کیلید طلا چنتا نیرو هستش ؟ تو قصر کتیبه گینگیز چقدر نیرو داره ؟ تو کتیبه رو از سرچشمه زدی که الان داری میفروشی واسه خودت ؟ ایا الان پشت اکانت کتیبه هستی ؟ ایا تا حالا پشت اکانت کتیبه بودی ؟ ایا کسی هستش که تا حالا تو فارمش نکرده باشی ؟ ایا اگه مثلا به مولتی پیام حمله زدی و پیام از اکانت خودش نامه زده که دیگه اونو نزن وگرنه 0 میکنمت یعنی تو پیام رو فارم کردی ؟ سرور 23 چرا فارم شدی ؟ و در اخر وقتی میخوای بخوابی موهاتو با کش میبندی میخوایب یا باز میزاری ؟اینم بگی حله شبها که ما میخوابیم اقا پلیسه ................. ؟ نه اشتباه گفتی افا پلیسه دنبال ادمهای معتاد و شیشه باز و شیطان پرست میگرده
یه چنتا سوال از این یارو اسمش چیه اریها پریها یا پریا جون . تو اوردوگاه صندوقچه چقد گینگیز نیرو داره؟ تو کیلید نقره چنتا داره نیرو؟ تو کیلید طلا چنتا نیرو هستش ؟ تو قصر کتیبه گینگیز چقدر نیرو داره ؟ تو کتیبه رو از سرچشمه زدی که الان داری میفروشی واسه خودت ؟ ایا الان پشت اکانت کتیبه هستی ؟ ایا تا حالا پشت اکانت کتیبه بودی ؟ ایا کسی هستش که تا حالا تو فارمش نکرده باشی ؟ ایا اگه مثلا به مولتی پیام حمله زدی و پیام از اکانت خودش نامه زده که دیگه اونو نزن وگرنه 0 میکنمت یعنی تو پیام رو فارم کردی ؟ سرور 23 چرا فارم شدی ؟ و در اخر وقتی میخوای بخوابی موهاتو با کش میبندی میخوایب یا باز میزاری ؟اینم بگی حله شبها که ما میخوابیم اقا پلیسه ................. ؟ نه اشتباه گفتی افا پلیسه دنبال ادمهای معتاد و شیشه باز و شیطان پرست میگرده:lol:
رهام گفتی نتونستی بزنی جوابتم گرفتی که هر سرور بودم رسیدم به دلایل بدشانسی نتونستم بردارم
الان با pouyaaa حرف می زدم گفت مهدی اینم بگو شهر 1 سرچشمه رو زدی قهرمان نفرستاده بودی برداری لولللللللل منو میگه آآآآآآآ
ضمنا اگه شماره pouyaaa داری بده تو بیام خصوصی بیا.ببینم داری که بهت زنگ زده
Mehdi Love
Love Team
رهام گفتی نتونستی بزنی جوابتم گرفتی که هر سرور بودم رسیدم به دلایل بدشانسی نتونستم بردارم
الان با pouyaaa حرف می زدم گفت مهدی اینم بگو شهر 1 سرچشمه رو زدی قهرمان نفرستاده بودی برداری لولللللللل منو میگه آآآآآآآ
ضمنا اگه شماره pouyaaa داری بده تو بیام خصوصی بیا.ببینم داری که بهت زنگ زده:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.