سلام دوست عزیز !
برای غارت به میزانی نیرو نیاز داری در صورتی که بازی در ابتدای خود باشد و شما تازه وارد بازی شده باشین به این شکل عمل کنین :
-میتونین با یک ارتش که قدرت غارت ۱۰۰۰ یا ۵۰۰ و یا کمتر رو داشته باشه به شهرهای با جمعیت پایین حمله کنی که بتونی منابعشونو غارت کنی
-میتونی در اطراف خودت تو نقشه هر روز ببینی کی پیشرفت میکنه و کی جمعیتش ثابت مونده میتونی با نیرویی کم بهش حمله کنی به تمام کسانی که پیشرفت نمیکننن
-سعی کن با کسانی که در اطرافت هستند دوست بشی و به دیگران حمله کنین و فارمش کنین
-در اتحادی برو که بیشترین عضوهای اون در کنارت هستند و زیاد انلاین هستند
-سعی کن کسانی که نزدیکت هستند به اتحاد که هستی دعوت کنی
خسته شدم بس که تکس کردم اگه دوست داشتی نامه بدین میتونم روش های باحالتری برای حمله دفاع غارت نبرد جاسوسی و ... بهتون یاد میدم البته شما همه استاد و سرور بنده هستین هدف انتقال تجربیات هست
با تشکر
برای غارت به میزانی نیرو نیاز داری در صورتی که بازی در ابتدای خود باشد و شما تازه وارد بازی شده باشین به این شکل عمل کنین :
-میتونین با یک ارتش که قدرت غارت ۱۰۰۰ یا ۵۰۰ و یا کمتر رو داشته باشه به شهرهای با جمعیت پایین حمله کنی که بتونی منابعشونو غارت کنی
-میتونی در اطراف خودت تو نقشه هر روز ببینی کی پیشرفت میکنه و کی جمعیتش ثابت مونده میتونی با نیرویی کم بهش حمله کنی به تمام کسانی که پیشرفت نمیکننن
-سعی کن با کسانی که در اطرافت هستند دوست بشی و به دیگران حمله کنین و فارمش کنین
-در اتحادی برو که بیشترین عضوهای اون در کنارت هستند و زیاد انلاین هستند
-سعی کن کسانی که نزدیکت هستند به اتحاد که هستی دعوت کنی
خسته شدم بس که تکس کردم اگه دوست داشتی نامه بدین میتونم روش های باحالتری برای حمله دفاع غارت نبرد جاسوسی و ... بهتون یاد میدم البته شما همه استاد و سرور بنده هستین هدف انتقال تجربیات هست
با تشکر
یه روز خوب میاد !
در انتظار نامه دوستان قدیم !
آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد !
در انتظار نامه دوستان قدیم !
آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد !