ع ر 1316
به نظر شما 10 نفر تاپ غارت چند درصدشون مولتی دارن و اونایی که مولتی ندارن چه جوری خودشونو به اونا که مولتی دارم میرسونن
من در این مورد مطالعه ی زیادی کردم
...به یک جواب رسیدم (( شانس ))
اگر منطقت منطقه خوبی باشه از نظر تعدد فارم 100% بدون مولتی میتونی بری تو تاپ و نهایتا 10 بشی
اگر بیوفتی بین چندین پلیر حرفه ای به هیچ جا نمیرسی که هیچ , امکان داره فارم هم بشی
اینقدر هم نگید تجربه میخواد و ... نه داداش میتونم همین الان یک نمونشو معرفی کنم که خودتون بمونید توش! با 1 سرور تجربه همیشه تو تاپ هست
البته اون سرور هم کامل نبود
در حد 2 هفته بازی کرده
ولی الان فارمر و غارتگری هست برای خودش
این مطلب در 1393/02/06 22:24:16 نوشته شده است و در 1393/02/06 22:50:01 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]ع ر 1316[/b][/div][div]به نظر شما 10 نفر تاپ غارت چند درصدشون مولتی دارن و اونایی که مولتی ندارن چه جوری خودشونو به اونا که مولتی دارم میرسونن [/div][/quote]
من در این مورد مطالعه ی زیادی کردم;)...به یک جواب رسیدم (( شانس )):lol:
اگر منطقت منطقه خوبی باشه از نظر تعدد فارم 100% بدون مولتی میتونی بری تو تاپ و نهایتا 10 بشی:)
اگر بیوفتی بین چندین پلیر حرفه ای به هیچ جا نمیرسی که هیچ , امکان داره فارم هم بشی:lol:
اینقدر هم نگید تجربه میخواد و ... نه داداش میتونم همین الان یک نمونشو معرفی کنم که خودتون بمونید توش! با 1 سرور تجربه همیشه تو تاپ هست:lol::lol: البته اون سرور هم کامل نبود:lol: در حد 2 هفته بازی کرده:lol::lol::lol: ولی الان فارمر و غارتگری هست برای خودش:lol: