ارتقا سریع جمعیت من همیشه نیروم زییاده ولی جمعیت کم
بهتره که بریhttp://help.kingsera.ir/ و یک دل سیر همرو بخونی .
اما به طور کلی ارتقا زدن ساختمون ها باعث افزایش جمعیت میشه
اون راهنما زیاد فایده نداره
اما به نظر من برای کسانی که تازه بازی شروع کردند و مخصوصا اولین بازی انلاین استاتراتژیشون هست مطالعه راهنما بهترین و مفید ترین کاره .
من همشو خوندم ولی درباره ارتقا جمعیت یا روش سریع چیزی نگفته
اسم اکانتت چیه ؟
سرور چند ؟
سرور 25 اکانت میلانا091 تازه این سرور ثبت نام کردم
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]میلانا091[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]میلانا091[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]میلانا091[/b][/div][div][quote][div][b]rasool616[/b][/div][div]در مورد چی کمک میخوای؟[/div][/quote]
ارتقا سریع جمعیت من همیشه نیروم زییاده ولی جمعیت کم [/div][/quote]
بهتره که بریhttp://help.kingsera.ir/ و یک دل سیر همرو بخونی .
اما به طور کلی ارتقا زدن ساختمون ها باعث افزایش جمعیت میشه[/div][/quote]
اون راهنما زیاد فایده نداره [/div][/quote]
اما به نظر من برای کسانی که تازه بازی شروع کردند و مخصوصا اولین بازی انلاین استاتراتژیشون هست مطالعه راهنما بهترین و مفید ترین کاره .[/div][/quote]
من همشو خوندم ولی درباره ارتقا جمعیت یا روش سریع چیزی نگفته [/div][/quote]
اسم اکانتت چیه ؟
سرور چند ؟[/div][/quote]
سرور 25 اکانت میلانا091 تازه این سرور ثبت نام کردم
خودت که داری میگی نیروهات زیاد... پس بیکار نزار داخل شهرات بده این ور اون ور غارت بعدش با منابع بدست اومده برای ارتقا استفاده کنی
اگه دوست داری با سکه اگ هم نداری صبر میکنی تا تموم بشه
این که دیگه راهنمایی نمیخواست ....
Подумайте + богатства = мощность
خودت که داری میگی نیروهات زیاد... پس بیکار نزار داخل شهرات بده این ور اون ور غارت بعدش با منابع بدست اومده برای ارتقا استفاده کنی
اگه دوست داری با سکه اگ هم نداری صبر میکنی تا تموم بشه
این که دیگه راهنمایی نمیخواست ....
اگه پول داری اول منابعت رو بیار سطح های بالا با سکه هم اتمام سریع بزن.
قابلیت های 40 در صد منابع خرید منابع و دو افزونه و صف ساخت رو از بالا سمت چپ فعال کن.
منابعت که زیاد شد ساختمون ها رو ارتقا بده.
اگه پول داری اول منابعت رو بیار سطح های بالا با سکه هم اتمام سریع بزن.
قابلیت های 40 در صد منابع خرید منابع و دو افزونه و صف ساخت رو از بالا سمت چپ فعال کن.
منابعت که زیاد شد ساختمون ها رو ارتقا بده.
به نظر من هنوز هم دیر نشده از بازی برو بیرون ودیگه نیا
چون مثل من یک پات ترک اعتیاد هست یک پات تیمارستان بعد شاید خواب باشم اونجوری همیشه دارم بازی میکنم
زنده بادمدیر انجمن با غیرت
زنده بادکارشناس با تجربه
زنده بادمدیر انجمن2 همیشه آنلاین
چون مثل من یک پات ترک اعتیاد هست یک پات تیمارستان بعد شاید خواب باشم اونجوری همیشه دارم بازی میکنم
نه داداش این بازی اعتیاد اور نیست باید خودت کنترل کنی و زیاد بازی نکنی
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]matot021[/b][/div][div]به نظر من هنوز هم دیر نشده از بازی برو بیرون ودیگه نیا
چون مثل من یک پات ترک اعتیاد هست یک پات تیمارستان بعد شاید خواب باشم اونجوری همیشه دارم بازی میکنم[/div][/quote]
نه داداش این بازی اعتیاد اور نیست باید خودت کنترل کنی و زیاد بازی نکنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.