من برای انجمن پیشنهادی ندارم ولی برای بازی چند تا مورد میخوام:
1- گزینه انصراف برای ارتقا سطح نیروها داخل آکادمی فعال بشه
2- حالا که لشکرکشی از 100 بیشتر نمیشه لا اقل سکه ای بشه به فرض با 10 سکه 100 لشکر کشی در هفته اضافه بشه
3- گزینه select all یا یه همچین چیزی برای ارسال فوری لشکر کشی فعال کنید. خدا شاهد دستم شکست انقدر تیک زدم
4- گذاشتن یه فیلتر برای گزارش لشکر کشی مثلا من در روز 7-8 جاسوسی میکنم باید بگردم تا فلان گزارش پیدا کنم. وقتی نوع گزارش وارد میکنی برات لیست کنه
با تشکر
مگه هنوز بازی میکنییی؟؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][b]من برای انجمن پیشنهادی ندارم ولی برای بازی چند تا مورد میخوام:[/b]
[b]1- گزینه انصراف برای ارتقا سطح نیروها داخل آکادمی فعال بشه
[/b]
[b]2- حالا که لشکرکشی از 100 بیشتر نمیشه لا اقل سکه ای بشه به فرض با 10 سکه 100 لشکر کشی در هفته اضافه بشه [/b]
[b]3- گزینه select all یا یه همچین چیزی برای ارسال فوری لشکر کشی فعال کنید. خدا شاهد دستم شکست انقدر تیک زدم[/b]
[b]4- گذاشتن یه فیلتر برای گزارش لشکر کشی مثلا من در روز 7-8 جاسوسی میکنم باید بگردم تا فلان گزارش پیدا کنم. وقتی نوع گزارش وارد میکنی برات لیست کنه[/b]
[b]با تشکر[/b][/div][/quote]
مگه هنوز بازی میکنییی؟؟
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]پیداش نکردم
از اون شکل پیام هم فقط برای مدیر انجمن استفاده میکنم [/div][/quote]
http://www.8pic.ir/images/66281433656841290748.png
نظرات عالی و بهتری که توسط یوزر ها داده میشه رو بزار روی پست اول تاپیک با نام ایده های طلایی انجمن تا اولویت بندی بشه و سردرگمی ایجاد نشه.
راستی با بخش چت باکس بسیار موافقم.اسپم ها میخوابه.البته چند درصدشون.
رضا نقل قول نکن
[b]پیشنهاد خوب برای تاپیک:[/b]
نظرات عالی و بهتری که توسط یوزر ها داده میشه رو بزار روی پست اول تاپیک با نام[b] ایده های طلایی انجمن[/b] تا اولویت بندی بشه و سردرگمی ایجاد نشه.
راستی با بخش چت باکس بسیار موافقم.اسپم ها میخوابه.البته چند درصدشون.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]پیداش نکردم
http://www.8pic.ir/images/66281433656841290748.png[/div][/quote]
نمیفهمی داری اسکل میشی؟:lol:
نه بابا خدا وکیلی میدونستم میخواد اوسگل کنه ولی همیشه که نباید بروز داد
ایا گوشام درازه؟
این مطلب در 1393/01/28 19:29:11 نوشته شده است و در 1393/01/28 19:30:02 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mooos[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]پیداش نکردم
نمیفهمی داری اسکل میشی؟:lol:[/div][/quote]
نه بابا خدا وکیلی میدونستم میخواد اوسگل کنه ولی همیشه که نباید بروز داد:D
ایا گوشام درازه؟:lol:
بابا این ممد کلا یه شاهکاره
حسین این همه تو انجمن بوده اونوقت ندونه چی به چیه ؟
اسپم بس است.
ادامه تاپیک>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mooos[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]پیداش نکردم
نمیفهمی داری اسکل میشی؟:lol:[/div][/quote]
بابا این ممد کلا یه شاهکاره :lol:
حسین این همه تو انجمن بوده اونوقت ندونه چی به چیه ؟ :mrgreen:
اسپم بس است.:x:roll::|
ادامه تاپیک>>
من برای انجمن پیشنهادی ندارم ولی برای بازی چند تا مورد میخوام:
1- گزینه انصراف برای ارتقا سطح نیروها داخل آکادمی فعال بشه
2- حالا که لشکرکشی از 100 بیشتر نمیشه لا اقل سکه ای بشه به فرض با 10 سکه 100 لشکر کشی در هفته اضافه بشه
3- گزینه select all یا یه همچین چیزی برای ارسال فوری لشکر کشی فعال کنید. خدا شاهد دستم شکست انقدر تیک زدم
4- گذاشتن یه فیلتر برای گزارش لشکر کشی مثلا من در روز 7-8 جاسوسی میکنم باید بگردم تا فلان گزارش پیدا کنم. وقتی نوع گزارش وارد میکنی برات لیست کنه
با تشکر
مگه هنوز بازی میکنییی؟؟
حسین هنوز خودمو بازنشسته نکردم فعلا هستیم کنار دوستان.
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][b]من برای انجمن پیشنهادی ندارم ولی برای بازی چند تا مورد میخوام:[/b]
[b]1- گزینه انصراف برای ارتقا سطح نیروها داخل آکادمی فعال بشه
[/b]
[b]2- حالا که لشکرکشی از 100 بیشتر نمیشه لا اقل سکه ای بشه به فرض با 10 سکه 100 لشکر کشی در هفته اضافه بشه [/b]
[b]3- گزینه select all یا یه همچین چیزی برای ارسال فوری لشکر کشی فعال کنید. خدا شاهد دستم شکست انقدر تیک زدم[/b]
[b]4- گذاشتن یه فیلتر برای گزارش لشکر کشی مثلا من در روز 7-8 جاسوسی میکنم باید بگردم تا فلان گزارش پیدا کنم. وقتی نوع گزارش وارد میکنی برات لیست کنه[/b]
[b]با تشکر[/b][/div][/quote]
مگه هنوز بازی میکنییی؟؟[/div][/quote]
حسین هنوز خودمو بازنشسته نکردم فعلا هستیم کنار دوستان. ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.