من با موبایل میتونم مثلا با تو که با کانپیوتری چت کنم؟
آره
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهرداد علیزاده[/b][/div][div]لطفا لایک بدید اگه خوشتون اومد [/div][/quote]
من با موبایل میتونم مثلا با تو که با کانپیوتری چت کنم؟[/div][/quote]
آره
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهرداد علیزاده[/b][/div][div]لطفا لایک بدید اگه خوشتون اومد [/div][/quote]
من با موبایل میتونم مثلا با تو که با کانپیوتری چت کنم؟[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
خب پس...من الان دارم رو تبلتم دانلود میکنم نسخه موبایلو..حوصله کامپیوترو ندارم:D
من نمیتونم از این جا دان کنم کلا نتم قطع میشه موقع دانلود.اگه از جای دیگه داری لینک بزار .من پیدا نکردم.
تو گوگل به فارسی بنویس دانلود تانگو برای کامپیوتر
نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمی کند، من از سکوت موریانه ها می ترسم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من نمیتونم از این جا دان کنم کلا نتم قطع میشه موقع دانلود.اگه از جای دیگه داری لینک بزار .من پیدا نکردم. :cry::cry::cry:[/div][/quote]
تو گوگل به فارسی بنویس دانلود تانگو برای کامپیوتر
این مخاطبایی که الان اورده از ایمیل اورده ؟؟ دفترچه تلفن که مال موبایله من با کامپیوتر رفتم
من همون sokan هستم ،
اونایی که از لیست یاهوت آورده اونا شمارشون رو ثبت کردن تو تانگو و عضو تانگو هستن ، منتها باید بهشون بگی ببینی هنوز هستن
من 300 نفر ادلیست دارم توی یاهو ، یعنی فقط 4 نفرشون میان تانگو ؟!؟ عجیب غریب به نظر میاد آخه از این 4 نفر 3نفرشون و میشناسم
inera@att.net
[quote][div][b]atlantic_pejman[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]این مخاطبایی که الان اورده از ایمیل اورده ؟؟ دفترچه تلفن که مال موبایله من با کامپیوتر رفتم[/div][/quote]
من همون sokan هستم ،
اونایی که از لیست یاهوت آورده اونا شمارشون رو ثبت کردن تو تانگو و عضو تانگو هستن ، منتها باید بهشون بگی ببینی هنوز هستن[/div][/quote]
من 300 نفر ادلیست دارم توی یاهو ، یعنی فقط 4 نفرشون میان تانگو ؟!؟:| عجیب غریب به نظر میاد آخه از این 4 نفر 3نفرشون و میشناسم
این مخاطبایی که الان اورده از ایمیل اورده ؟؟ دفترچه تلفن که مال موبایله من با کامپیوتر رفتم
من همون sokan هستم ،
اونایی که از لیست یاهوت آورده اونا شمارشون رو ثبت کردن تو تانگو و عضو تانگو هستن ، منتها باید بهشون بگی ببینی هنوز هستن
من 300 نفر ادلیست دارم توی یاهو ، یعنی فقط 4 نفرشون میان تانگو ؟!؟ عجیب غریب به نظر میاد آخه از این 4 نفر 3نفرشون و میشناسم
فکر کنم اون چهار نفر کسایی هستن که شمارتو دارن و توی تانگو هستن.
وی چت که اینجوری بود.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]atlantic_pejman[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]این مخاطبایی که الان اورده از ایمیل اورده ؟؟ دفترچه تلفن که مال موبایله من با کامپیوتر رفتم[/div][/quote]
من همون sokan هستم ،
اونایی که از لیست یاهوت آورده اونا شمارشون رو ثبت کردن تو تانگو و عضو تانگو هستن ، منتها باید بهشون بگی ببینی هنوز هستن[/div][/quote]
من 300 نفر ادلیست دارم توی یاهو ، یعنی فقط 4 نفرشون میان تانگو ؟!؟:| عجیب غریب به نظر میاد آخه از این 4 نفر 3نفرشون و میشناسم [/div][/quote]
فکر کنم اون چهار نفر کسایی هستن که شمارتو دارن و توی تانگو هستن.
وی چت که اینجوری بود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.