خوب گفتم که با توجه به جواب بقیه اگه این احتمال کمرنگ وجود داشته باشه که هنوزم ایرانی جماعت معرفت به خرج بده ( که مثل اینکه هنوز تا حدودی وجود داره )
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/10/23 17:02:54
|
|
1391/10/23 17:04:44
این که بله شاید این بازی یه حسنایی نسبت به اون داشته باشه ولی خوبه که اگر نکته هایی هست که میتونه باعث بهتر شدن بشه سعی کنیم لحاظشون کنیم
|
|
1391/10/23 17:06:50
هر چی انکاناتی در اختیار بازیکن قرار بگیره که بتونه با استفاده از اونا و بررسی منطقی و استفاده از مغزش بازی بهتری ارائه بده بازی میتونه جذاب تر و کامل تر و رقابت فکری با دیگران شیرین تر بشه
|
|
1391/10/24 01:54:20
سلام دوست عزیز !
*تهیه کردن نقشه اتحاد به عهده موسس و یا یکی از وزیرای اتحاد هستش میتونی از اونا تهیه کنی نقشه اتحاد رو الته اگه از گیمرهای با تجربه باشه ! برای مشکل شما یه راه حلی هست برای اتخاب یک اتحاد به هیچ عنوان به هیچ عنوان قدرت رو در نظر نگیر قدرت تو یه لحظه به وجود میاد یه لحظه دیگش همش نابود میشه اگه میخوای تو این بازی به قدرت برسی این نکاتی که میگم دنبال کن : -تو این بازی هم دوست هست هم دشمن پس هیچ وقت هیچ وقت رمزتو به کسی نده حتی اگه فکر میکنی بهترین دوستت هست -همیشه یه اکانت دوم داشته باشین نه برای اینکه غارتش کنین و ... چون مولتی به حساب میاد -اکانتای که نزدیکتون هستن به اتحادتون دعوت کنین البته اونایی که فعال هستن اگه به اتحاد شما نیومدن هر روز یک تا چند نامه دوستانه براشون بفرستین و باهاشون ارتباط دوستی برقرار کنین -اینو همیشه در نظر بگیر هر کسی یه نقطه ضعفی داره -سعی کنین با وزرای تمامی ۱۰ اتحاد اول ارتباط برقرار کنین -سعی کنین با دوستان هم بازیتون تو یکی از مسنجرها حضور پیدا کنین (من از مسنجر رایدکال استفاده میکنم ) -با هر کسی دوست میشین از روی نامه هایی که میدین میتونین بفهمین که چطور آدمیه -با ۱۰ نفر اول سرور ارتباط برقرار کن -اگه به یکی حمله کردی که خیلی سیریش شد و زورت بهش نرسید باهاش رابطه دوستی برقرار کن -تو این بازی آدم هست که خیلی با مرامه و آدمی هم هست که خیلی بی مرامه ادامشو حوصله ندارم تاکید میکنم بهترین کتیبه هایی که هر اتحاد میتونه به دست بیاره دوستانی هست که پیدا میکنه چون مثلشون تو هیچ جای دنیا وجود نداره یه روز خوب میاد !
در انتظار نامه دوستان قدیم ! آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد ! |
|
1391/10/24 21:02:28
ممنون از احساس مسئولیتتون و راهنمایی های مفیدتون . قطعا با ارزش تر از هر کتیبه ای لذت بردن از کل جریان بازیه
|