$amirsalar$
خوشگل اونی که سرور 17 کتیبه رو زد علیرضا و بهزاد405 بودن که اکانت رو از هادی خریدن و هادی هم چون شرایط شهر ها رو میدونست گذاشتنش رو اک بمونه
ما هم که بخاطره رفقا که همه چیزشونم برامون میدادن و به خاطره سیاوش اکانت رنک 15 سرور که از نظره نیرو هم تو سرور دوم بود فداش کردیم با 13 میل هجومی
بعدشم که اک رفت به فنا رفتیم رو من کی هستم نمیدونم
نه جونه من جونه من اگر رو اکانت هادی ماورا بودی بگو بینم ساشا رو میشناسی؟ سیامک چطور؟ امیرسالار چطور؟
خوب عزیزم اسم تمام پلیراشو رو شهراش گذاشته بود میخای اسم پلیراشم ندونی؟
اگر سرور 24 بودی میفهمیدی چند چندیم
سرور 22 هم که با رنک 4 غارت 4 روز پیش فروختیم رفت
اکانت tiraxtor-2014 ماله شما بود؟
ای مولتی بازای کثیف
.(ما داریم شمال و جنوبو شخم میزنیم اونوقت شما تمام شهرات کنار همه و غارتت اندازه ماست...من پلیر اکانت lord.saeid)
این rasol616 کیه؟ داداش آپولو که ندادی هوا.من نمیدونم پلیر چ اکانتایی بودی ولی هرکی میخوای باش حق نداری اینجوری حرف بزنی
هرکیو اینجا میبینی تو بازی شاخیه واسه خودش.ولی بیرون بازی همه ما آدم هستیم و باهم هیچ فرقی نداریم.شما هم
آدمباش
[quote][div][b]$amirsalar$[/b][/div][div]:lol: خوشگل اونی که سرور 17 کتیبه رو زد علیرضا و بهزاد405 بودن که اکانت رو از هادی خریدن و هادی هم چون شرایط شهر ها رو میدونست گذاشتنش رو اک بمونه
:lol: ما هم که بخاطره رفقا که همه چیزشونم برامون میدادن و به خاطره سیاوش اکانت رنک 15 سرور که از نظره نیرو هم تو سرور دوم بود فداش کردیم با 13 میل هجومی
:mrgreen: بعدشم که اک رفت به فنا رفتیم رو من کی هستم نمیدونم
:lol: نه جونه من جونه من اگر رو اکانت هادی ماورا بودی بگو بینم ساشا رو میشناسی؟ سیامک چطور؟ امیرسالار چطور؟
:lol: خوب عزیزم اسم تمام پلیراشو رو شهراش گذاشته بود میخای اسم پلیراشم ندونی؟
:mrgreen: اگر سرور 24 بودی میفهمیدی چند چندیم
:mrgreen: سرور 22 هم که با رنک 4 غارت 4 روز پیش فروختیم رفت[/div][/quote]
اکانت tiraxtor-2014 ماله شما بود؟:lol:ای مولتی بازای کثیف:lol:.(ما داریم شمال و جنوبو شخم میزنیم اونوقت شما تمام شهرات کنار همه و غارتت اندازه ماست...من پلیر اکانت lord.saeid)
این rasol616 کیه؟ داداش آپولو که ندادی هوا.من نمیدونم پلیر چ اکانتایی بودی ولی هرکی میخوای باش حق نداری اینجوری حرف بزنی
هرکیو اینجا میبینی تو بازی شاخیه واسه خودش.ولی بیرون بازی همه ما آدم هستیم و باهم هیچ فرقی نداریم.شما هم[b]آدم[/b]باش