باسلام این بازی عصر بادشاهان نه مدیریت صحیح داره نه قانونی نه هیچ فقط بلدین بولو مردمو بالا بکشید با این کاسبی غیر اصولیتون اکانت مرکزی خریدم من توش 850 هزار تومن بول بود 600 هزار تومن خریدمش هنوز 2 هفته نگذشته بود که بستنش تکلیف من این وسط چیه اخه شما حلال حروم سرتون میشه یه کم وجدان داشته باشید اخه این چه وضعشه دیگه نمیدونم اسم اینو چی میشه گذاشت خودتون بگید الان 2 ماه شده من اگه اون 600 تومنو میزاشتم تو بانک 200 تومن تو این 2 ماه داده بودن بهم دیگه چی بگم اخه این چه وضعشه هیچ کیم باسخ گو نیست اخه چیکار کنم نام اکانت مرکزی erfan-reza
عزیزم اینو توی پیام خصوصی ارسالی هم توضیح دادم برات
اینجا هم میگم
اکانتی که 850 هزار توش باشه و 600 بدنش به شما مطمئن باش یه کاسه ای زیر نیم کاسه داشته
در هر صورت مشکلت رو باید به پشتیبانی بگی تا بررسی کنن و تمام شواهد رو برات ارسال کنند - که البته اینکار هم انجام شده.
الان همه اعضا انجمن هم بیان و پست بخونن پست شما رو ...
بر چه اساسی و با چه مستنداتی باید جواب شما رو بدن ؟ این اطلاعات رو فقط پشتیبانی داره عزیزم
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]erfan-reza[/b][/div][div]باسلام این بازی عصر بادشاهان نه مدیریت صحیح داره نه قانونی نه هیچ فقط بلدین بولو مردمو بالا بکشید با این کاسبی غیر اصولیتون اکانت مرکزی خریدم من توش 850 هزار تومن بول بود 600 هزار تومن خریدمش هنوز 2 هفته نگذشته بود که بستنش تکلیف من این وسط چیه اخه شما حلال حروم سرتون میشه یه کم وجدان داشته باشید اخه این چه وضعشه دیگه نمیدونم اسم اینو چی میشه گذاشت خودتون بگید الان 2 ماه شده من اگه اون 600 تومنو میزاشتم تو بانک 200 تومن تو این 2 ماه داده بودن بهم دیگه چی بگم اخه این چه وضعشه هیچ کیم باسخ گو نیست اخه چیکار کنم نام اکانت مرکزی erfan-reza [/div][/quote]
عزیزم اینو توی پیام خصوصی ارسالی هم توضیح دادم برات
اینجا هم میگم
اکانتی که 850 هزار توش باشه و 600 بدنش به شما مطمئن باش یه کاسه ای زیر نیم کاسه داشته :!::!::!::arrow:
در هر صورت مشکلت رو باید به پشتیبانی بگی تا بررسی کنن و تمام شواهد رو برات ارسال کنند - که البته اینکار هم انجام شده.
الان همه اعضا انجمن هم بیان و پست بخونن پست شما رو ...
بر چه اساسی و با چه مستنداتی باید جواب شما رو بدن ؟ این اطلاعات رو فقط پشتیبانی داره عزیزم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.